Aynen valla bide benim ten nazikben de enfeksiyon riskine karşı tetikteyim çekincem var napimmmm
ilahi
Aha aferin kız valla ben acısından açmasından değil enfeksiyondan tırsıyorum yoksa alışkınım ağda neymişkızlar ben ağda yaptırdım o kadar rahatladım ki anlatamam, çok kısa sürdü kuaförde iyi bir kadındı boşuna kendimi strese sokmuşum, o kadarda abartılacak bi durum yokmuş, gitmeyenler çekinenler gitsin rahatlasın. çatı muayenesi vs. olur nolur nolmaz bu aralar artık hepimiz için doğum yolları gözüktü :)
gebelik haftası bilgisinde imzada ''Aynen valla bide benim ten nazikama gidicem uğraşmaktan sıkıldım olmadı kutu açtırırım napim
Hahhaa keşke bizimde dökülsegebelik haftası bilgisinde imzada ''
Bebeğinizdeki geçici tüyler artık yok olmaya yüz tuttu. ''
yazıyor şimdi dikkatimi çekti.
Biz de neyin derdine düştük
Her ikisinide kullanacağım canım. Ilk doğumumda sadece bir tane depent kullanıp pefler ve annemle kesip katladığım steril bezleri kullanmıştım. Depent gibi büyük şeylerde hayli daralmış olduğumu fark ettiğimden her ikisinden de alıp duruma göre kullanacağım ama yıkayıp, ütüleyip kesip katladığımız bez parcalarının en rahatları olduğunu düşünüyorum. Dikişim fazlaydı bu da sebep olabilir.Kızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
Ben sadece bir sefer kullandım canım depent. Sonrası için pedler ve annemle yıkayıp ütüleyip kesip katladığımız bezler yeterli gelmişti.İlk 2 gün kanamaya pedler yetisemez diye düşünüyorum, belki sonraki günler kanama azalınca geçilebilir pede. İlk zamanlar depend..
Rica canım
Hahhaa keşke bizimde dökülse
Ben Always Maxi pedini aldim baya uzun genis
Ben bir paket aldım canım doğum sonrası evde de ilk birkaç gün lazım olabiliyormuş büyük kolaylık
Almayan kaldı mı diye sorsan daha doğru olurdu kuzumBi paket attım hastane çantasına bende
Ben daha önce hep kendim yaptım asla da başkasına gidemem öyle bir sıkıntım takıntım var. O yüzden marka verebiliyor muyum bilmiyorum ama başka bir ürün aldım, geçici bir çözüm ama şu koşullarda kullanması çok konforlu.Çareyi öyle buldum çünkü her an tetikte olmak gerekiyor.
Deepend aldım bende kesinlikle onu kullanmayı düşünüyorum. Çok rahat olduğunu söylüyor herkes.
ben aldım canım
herkes tavsiye ediyo
İlk 2 gün kanamaya pedler yetisemez diye düşünüyorum, belki sonraki günler kanama azalınca geçilebilir pede. İlk zamanlar depend..
Ben depend aldım canım hastane için.Eve geldikten 3 gün sonrasında normal pedler yeterli olmuştu ilk doğumumda.Bunda da duruma göre hareket edeceğim
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Bende aldım da bazıları gereksiz olduğunu falan söyledi kafam karıştıHer ikisinide kullanacağım canım. Ilk doğumumda sadece bir tane depent kullanıp pefler ve annemle kesip katladığım steril bezleri kullanmıştım. Depent gibi büyük şeylerde hayli daralmış olduğumu fark ettiğimden her ikisinden de alıp duruma göre kullanacağım ama yıkayıp, ütüleyip kesip katladığımız bez parcalarının en rahatları olduğunu düşünüyorum. Dikişim fazlaydı bu da sebep olabilir.
Ben sadece bir sefer kullandım canım depent. Sonrası için pedler ve annemle yıkayıp ütüleyip kesip katladığımız bezler yeterli gelmişti.
Canım ben kışın kalın kazak giyemeyen evde asklı şortla dolaşan çorap giymeyen insanım zaten sıcağa gelemiyorum şuan hiiiç gelemiyorum bağışıklığım düşüktür çabuk hastalanırım ama soğuktan değil bakterilerden
Nane kaynat limonlu mideni yatıştırsın canım geçmiş olsun
Sen bakma canım bazılarının söylediklerine. Bence iki seçenek bulundur. Durumuna, isteğine göre dilediğini kullanırsınKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Bende aldım da bazıları gereksiz olduğunu falan söyledi kafam karıştı
Ben de aldım canım kolaylık oluyor dedikleri için. Önceki doğumlarda normal ped kullanmıştım. O da olmuştu. Hemşire giydiriyor seni. İkinci doğumda ilk ped olarak çocuk bezi istedi hemşire onu kullandı. Şimdi de böyle iyi olur galiba diye aldım bi paket. İlk ped yoğun oluyor. Doğumhanede giydiriyorlar. Odaya geçiyorsun hemen yeniliyorlar. Sonrakiler normal gidiyor.Kızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
Her hastalandığımda Annem der ki '' senin götün çürük zaten yine naptın ''Aynen dün annem nane limon yaptı bugün daha iyiyim çok şukur beni görsen bu kiz masallah hic hasta olmaz dersin oyle uzun iri biriyimama herkesten once ben hasta oluyorum nedense
Aaaaa erimişin resmennnnn hamileliğinde:)))) 87 ye düşmüşün kızzz:))) doğurunca daha da zayıflarsın kuzu biz her halimizle güzeliz Allahımıza bin şükür:)) bir dirhem et bin ayıp örter demişler:))
Canım ben hamileliğin başından beri düzenli gidiyoeum ağdaya sorun yaşamadım, git temizlen hafifle ohhKızlar haftaya gideyim ağda yaptırayım diyorum ya tırsıyorum enfeksiyondan ama
Aman Allahım bu ne güzellik canım benim ❤ Hamile kalıp da 3 kilo vermen biraz canımı sıktı ama yine de öpeceğim seni ❤❤❤
Burcucum becerikliligimiz gibi ağda olayımız da benziyorCanım ben hamileliğin başından beri düzenli gidiyoeum ağdaya sorun yaşamadım, git temizlen hafifle ohh
Oh tamam kuzum gideyim valla yetti 8 ay dayandım zatenCanım ben hamileliğin başından beri düzenli gidiyoeum ağdaya sorun yaşamadım, git temizlen hafifle ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?