Çarşafını al yanına ve yeni kutu açmasını söyle ben öyle yaptımKızlar haftaya gideyim ağda yaptırayım diyorum ya tırsıyorum enfeksiyondan ama
hofff en büyük derdim şu ara gerçekten gidip gitmemek konusunda çok kararsızdım
Yok zaten tek kullanımlık örtüyle yapıyo aricam abla kutu açınca çağır beni dicemÇarşafını al yanına ve yeni kutu açmasını söyle ben öyle yaptım
Lazerliydi türediler hamişlikte
Haklısın canım ben birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kanamam fazla olabilirSen bakma canım bazılarının söylediklerine. Bence iki seçenek bulundur. Durumuna, isteğine göre dilediğini kullanırsın
Canım çok teşekkürler. Bende ikisini de götüreyimBen de aldım canım kolaylık oluyor dedikleri için. Önceki doğumlarda normal ped kullanmıştım. O da olmuştu. Hemşire giydiriyor seni. İkinci doğumda ilk ped olarak çocuk bezi istedi hemşire onu kullandı. Şimdi de böyle iyi olur galiba diye aldım bi paket. İlk ped yoğun oluyor. Doğumhanede giydiriyorlar. Odaya geçiyorsun hemen yeniliyorlar. Sonrakiler normal gidiyor.
Kizlar benimki daha vahim. Anneme sinirkenip evi terkedicem ben dermisim. Kimse iplemezmis. Ben de apartmanin giris katina inip, gidecek yer olmayinca merdivenlerde otururmuşum akşam babam işten gelene kadar. Yazık bana:))Hormonlar uçtu artık sinir boşalmaları oluyo sen çocuğuna sinirlenmişsin ben kedim apartmana kaçtı diye oturup ağlicaktım sinirden sonra dedim ki manyak mısın kedi o çocuk o yavrum napcan
İnşallah Bi daha ki kontrolde daha da güzel haber alırsın canım çok şükür iyi olsunda
Yaa bence 2-3 kilo daha az alsam iyi olurmuş. Acaba genelde kaç kilo alıyor ikiz anneleri. Bence sen 20 ye ulaşmazsınİkiz için bence gayet iyi kilodasın canım, ben de 14 kilodayım doğuma kadar 20 olurum bence. kuzularına da maşallah. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallahhh.
Sen yine çarşafı götür ince oluyor onlarYok zaten tek kullanımlık örtüyle yapıyo aricam abla kutu açınca çağır beni dicemzaten 8 senedir gittiğim yer ayarlarız onu
Dur kız Bi hafta daha belim 36 dolsun gideyimSen yine çarşafı götür ince oluyor onlar
Sen git kutu acar sanabekleme
Aman Allahım bu ne güzellik canım benim ❤ Hamile kalıp da 3 kilo vermen biraz canımı sıktı ama yine de öpeceğim seni ❤❤❤
Haklısın canım ben birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kanamam fazla olabilir
Canım çok teşekkürler. Bende ikisini de götüreyim
nasıl ya 3 kiloyu aklım almadı
Aaaaa erimişin resmennnnn hamileliğinde:)))) 87 ye düşmüşün kızzz:))) doğurunca daha da zayıflarsın kuzu biz her halimizle güzeliz Allahımıza bin şükür:)) bir dirhem et bin ayıp örter demişler:))
Canım benimmm seninle benzer olmak çok güzelBurcucum becerikliligimiz gibi ağda olayımız da benziyorHastane çantanı aklımdan çıkarmam lazım
Amin canım Çok Sagol . Memeye aşırı düşmüştü incide bir gün artık hayat bana zindan olunca gündüz kestim ilk o yüzden zorlanmadım şimdi geceyi keserken . Gündüz kestiğimde çok agladı meme meme diye ama şükür unuttu Zor olmadı şimdiye kadar hiç birşey 3 gün sürdü en zoru .Teşekkür ederim, Rabbim istediğin vakitte bekletmeden nasip etsin inşallah. Tuvalet eğitimi konusunda sanırım bizim de doğum sonrasına kalacak gibi. Memeye de çok düşkün biraz korkularım var tandem anne olmak zor mu olur diye. Hayırlısı olsun diyelim yaşayıp göreceğim sanırım..
benimkinin hala kafa yukardaBugun dr gittim pozisyonu almış dedi serviks uzunlugu 42 mm
Bakalım artık
Maşallah çok iyi canım boyları aynı kuzularimizin 3 hafta çok uzunmus bu haftalar için ben 10 güne gidicemçıktık kontrolden kızlar
bizim kız 2400 olmuş 44 cm
güzel pozlar vermedi maalesef
ama herşey yolunda çok şükür
suyumuz rahim ağzı uzunluğumuz herşey iyi
doktorum 3 hafta daha beklemiyorum dedi
çalışamaz raporumu aldım artık kızımın gelmesini beklicem
Kaç derece de yikayacaksin canım ben ters cevirmedim yıkarken ama utulerken iç dış bastım çok baskın renk olmadıkça ayirmadimKızlar bişey sorucam bebeğin kıyafetlerini yıkarken ters cevirdinizmi ve renk ayrımı yaptınız mı ? Ben kırmızı ve turuncu bikaç parca sey vardı onları çıkarttım. Beyaz ve renkli diye ayrı yıkamak gerekir mi sizce ? Minoris ile yıkıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?