O eteklere nasıl giriyorsun tatlım hamile etegimi masallah diyelim ne diyelim ilk hamilelikte öyle oluyor kilo alımı tadini çıkar düşünme verirsin nasılsatartı 82.4 diyo
ne diyooo
61le hamile kalan ben 21 kiloyu devirdik
dahada 6 hafta var
yuvarlanarak gidicem doğuma belli oldu
Aldım canım onun rahatlığı başka ilk günler kullanilsada sadeceKızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
Venuste ne kızlarhahahah ne bileyim gerçi her şeyi yazıyoruz bunu neden yazmadım ki Sıcaklar beynimden yemeye başladı. Venüs benimki de ama belki daha öncesinde ağda kullandığım için bilemiyorum sıfır kazasız atlatıyorum ve geç çıkartıyor anlamadım :) Bir de son zamanlarda yapılan ağdanın kasılmaları tetiklediğini de duymuştum, kıl köklerini açık bıraktığı için bir kaç gün enfeksiyon riski çok yüksek oluyormuş. Ah bayan olmak çok zor ...
Makat geliş mibenimkinin hala kafa yukarda
Canım ben yüksek derecede yıkamadım 40da yıkadım, hiç birini ters çevirmedim, benim biraz fazla eşya vardı bikaç posta yıkadım beyaz olanlarla toz pembe gri fln olanlarıda attım hiç bir sorun olmadı, ztn aldıklarımda öyle renk vercek givi olan yoktu, zrn renk vercek gibi olanlar bellş oluyo, bi tek emzirme örtümün renginden şüphelendim onuda makinaya koymadan lavaboda bi suya tuttum renk vermedi, öyle şüpheledindiğin varsa bak istersen ama yüksek ısı olmazsa sorun olmaz sanırımKızlar bişey sorucam bebeğin kıyafetlerini yıkarken ters cevirdinizmi ve renk ayrımı yaptınız mı ? Ben kırmızı ve turuncu bikaç parca sey vardı onları çıkarttım. Beyaz ve renkli diye ayrı yıkamak gerekir mi sizce ? Minoris ile yıkıcam.
Kız sen bizi yiyosun gbime geliyor 82 kilo nerde? 21 kilo nerede?tartı 82.4 diyo
ne diyooo
61le hamile kalan ben 21 kiloyu devirdik
dahada 6 hafta var
yuvarlanarak gidicem doğuma belli oldu
Artık haftada 1 benimKizlar kac haftada bir kontrolleriniz?
Doktorum domuz gibi olduğumdan 15 de 1 çağırıyor canım.Kizlar kac haftada bir kontrolleriniz?
Ben 60 derecede yıkamaya korkuyorum kıyafetler çekerse diye 40 derecede yıkamayı düşünüyorum. Ben de kırmızı turuncuyu ayırdım canım.Kaç derece de yikayacaksin canım ben ters cevirmedim yıkarken ama utulerken iç dış bastım çok baskın renk olmadıkça ayirmadim
Çok sağol canım ben de 40 derecede yıkamayı düşünüyorum renklerine bir daha bakayım aynen genelde Soft renkler. Ayırdım kırmızı turuncu 2 3 parca seyi.Canım ben yüksek derecede yıkamadım 40da yıkadım, hiç birini ters çevirmedim, benim biraz fazla eşya vardı bikaç posta yıkadım beyaz olanlarla toz pembe gri fln olanlarıda attım hiç bir sorun olmadı, ztn aldıklarımda öyle renk vercek givi olan yoktu, zrn renk vercek gibi olanlar bellş oluyo, bi tek emzirme örtümün renginden şüphelendim onuda makinaya koymadan lavaboda bi suya tuttum renk vermedi, öyle şüpheledindiğin varsa bak istersen ama yüksek ısı olmazsa sorun olmaz sanırım
Kızlar bişey sorucam bebeğin kıyafetlerini yıkarken ters cevirdinizmi ve renk ayrımı yaptınız mı ? Ben kırmızı ve turuncu bikaç parca sey vardı onları çıkarttım. Beyaz ve renkli diye ayrı yıkamak gerekir mi sizce ? Minoris ile yıkıcam.
yok canım yanlış anlamışsınMaşallah çok iyi canım boyları aynı kuzularimizin 3 hafta çok uzunmus bu haftalar için ben 10 güne gidicem
hamile eteği canım göbek kısmı geniş lastikli olanlardanO eteklere nasıl giriyorsun tatlım hamile etegimi masallah diyelim ne diyelim ilk hamilelikte öyle oluyor kilo alımı tadini çıkar düşünme verirsin nasılsa
evetMakat geliş mi
kız valla yemin ederim 82.4 gördüm sabah tartıdaKız sen bizi yiyosun gbime geliyor 82 kilo nerde? 21 kilo nerede?
benim riskli olduğu için her haftaKizlar kac haftada bir kontrolleriniz?
Kızlar bişey sorucam bebeğin kıyafetlerini yıkarken ters cevirdinizmi ve renk ayrımı yaptınız mı ? Ben kırmızı ve turuncu bikaç parca sey vardı onları çıkarttım. Beyaz ve renkli diye ayrı yıkamak gerekir mi sizce ? Minoris ile yıkıcam.
Venuste ne kızlar
Kizlar kac haftada bir kontrolleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?