2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
tartı 82.4 diyo
ne diyooo
61le hamile kalan ben 21 kiloyu devirdik
dahada 6 hafta var
yuvarlanarak gidicem doğuma belli oldu
O eteklere nasıl giriyorsun tatlım hamile etegimi masallah diyelim ne diyelim ilk hamilelikte öyle oluyor kilo alımı tadini çıkar düşünme verirsin nasılsa

Venuste ne kızlar

Canım ben yüksek derecede yıkamadım 40da yıkadım, hiç birini ters çevirmedim, benim biraz fazla eşya vardı bikaç posta yıkadım beyaz olanlarla toz pembe gri fln olanlarıda attım hiç bir sorun olmadı, ztn aldıklarımda öyle renk vercek givi olan yoktu, zrn renk vercek gibi olanlar bellş oluyo, bi tek emzirme örtümün renginden şüphelendim onuda makinaya koymadan lavaboda bi suya tuttum renk vermedi, öyle şüpheledindiğin varsa bak istersen ama yüksek ısı olmazsa sorun olmaz sanırım

Kaç derece de yikayacaksin canım ben ters cevirmedim yıkarken ama utulerken iç dış bastım çok baskın renk olmadıkça ayirmadim
Ben 60 derecede yıkamaya korkuyorum kıyafetler çekerse diye 40 derecede yıkamayı düşünüyorum. Ben de kırmızı turuncuyu ayırdım canım.

Çok sağol canım ben de 40 derecede yıkamayı düşünüyorum renklerine bir daha bakayım aynen genelde Soft renkler. Ayırdım kırmızı turuncu 2 3 parca seyi.

Canım riske atma istersen hiç belli olmuyor ummadığın bi parça mahvedebiliyor.Ve tavsiyem makineye koyarken tek tek kontrol et etiketleri çıkmış mi diye.Etiket unutup kıyafetleri mahvolan da çok

Kız sen bizi yiyosun gbime geliyor 82 kilo nerde? 21 kilo nerede?
kız valla yemin ederim 82.4 gördüm sabah tartıda
şimdi kayınvalidemdeyim
yarın sabah tartının fotosunu çekip atabilirim
bende inanamıyorum
hamile olduğumu öğrendiğim gün tartılıp not ettim 61.6ydım
kimse o kadar göstermiyon diyo ama tartı boyna yukarı çıkıyo anlamadım

40 da yıkadım açık renk beyazlar bir, renklileri bir yıkadım nolur nolmaz diye.

Venuste ne kızlar

Venüs gilettenin bayanlar için olan bir ürünü. Kendinden jelli yaralanma daha az oluyor ve daha dipten alıyor. Kullanımı normal jiletlere göre daha kolay ve konforlu. Bu gibi durumlarda bir alternatif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…