Kızlar bişey sorucam bebeğin kıyafetlerini yıkarken ters cevirdinizmi ve renk ayrımı yaptınız mı ? Ben kırmızı ve turuncu bikaç parca sey vardı onları çıkarttım. Beyaz ve renkli diye ayrı yıkamak gerekir mi sizce ? Minoris ile yıkıcam.
Benimkide hep kafa aşağıdaydı daha yeni yukarı dönmüş hanfendibizimki hala kafa yukarda duruyo dönmicek galiba
Bende bu aya kadar hep kendim yaptım ama artık göremiyorumAy burda ki kızlar ne nazlisiniz ağda konusunda beeAlt tarafı ağda ballarım. 2 tak tak 1 şipşak oldu bitti. Ben hayatımda hiç kıllı gezdiğimi hatırlamıyorum. Valla kızıyorum size haa
Canim venus un hangisi? Ben aldim bi venus rastgele ama hic memnun kalmadim almiyo resmenBir de ağda için beklemek gerektiriyor ister istemez ya o sürede bir şey olursa ? Ben şimdi venüsle her banyoda daha minicik bile çıksa bitiriyorum içim rahatlıyor.
Ya canım benimde adet sancım var belime bacağıma vuruyor korkuyorum dinlenmeme rağmen geçmediOhhh kalan kıyafetleri de yıkadım kuruttum ütüledim yerleştirdim dolabına
Yalnız benim bu adet sancısı yine başladı Yorulunca oluyo galiba
Ama onu bana doktorda soyledi canim.agda kil koklerini aciyo ve enjeksiyon yapabilir diye.bana jilet bile degil makasla kisalt dedi:))Kızlar yapmayın Allah aşkına.. o enfeksiyon riskini hep söylerler. Şu hani agdadan sonra küçük sivilce cikarya, heh enfeksiyon dedikleri o. Kasılmaları tetikler tezi de sanırım kendini ağda sırasında sıkmakla alakali. Gidin temiz temiz agdalarinizi yaptırın. Kaymak gibi olun ❤
Kız dur sakin inanıyorum tamam:)))kız valla yemin ederim 82.4 gördüm sabah tartıda
şimdi kayınvalidemdeyim
yarın sabah tartının fotosunu çekip atabilirim
bende inanamıyorum
hamile olduğumu öğrendiğim gün tartılıp not ettim 61.6ydım
kimse o kadar göstermiyon diyo ama tartı boyna yukarı çıkıyo anlamadım
Lohusa pedinde vermişsin marka Ağca’da neden şüpheye düştünBen daha önce hep kendim yaptım asla da başkasına gidemem öyle bir sıkıntım takıntım var. O yüzden marka verebiliyor muyum bilmiyorum ama başka bir ürün aldım, geçici bir çözüm ama şu koşullarda kullanması çok konforlu.Çareyi öyle buldum çünkü her an tetikte olmak gerekiyor.
Deepend aldım bende kesinlikle onu kullanmayı düşünüyorum. Çok rahat olduğunu söylüyor herkes.
Ayy yok artikAma onu bana doktorda soyledi canim.agda kil koklerini aciyo ve enjeksiyon yapabilir diye.bana jilet bile degil makasla kisalt dedi:))
Aynı durumdayız kuzum geçmedi hala alt tarafı 10 parça şey ütüledim dün 1 saat sürdü bugün daha da uzun belime vuruyo inşallah geçer diye umuyorumYa canım benimde adet sancım var belime bacağıma vuruyor korkuyorum dinlenmeme rağmen geçmedi
Bende çok paniğim bildiğin orta şiddet adet sancım var acaba bi nst ye mi girsem diye düşünüyorumAynı durumdayız kuzum geçmedi hala alt tarafı 10 parça şey ütüledim dün 1 saat sürdü bugün daha da uzun belime vuruyo inşallah geçer diye umuyorum
Allah sizi40 da yıkadım açık renk beyazlar bir, renklileri bir yıkadım nolur nolmaz diye.
Venüs gilettenin bayanlar için olan bir ürünü. Kendinden jelli yaralanma daha az oluyor ve daha dipten alıyor. Kullanımı normal jiletlere göre daha kolay ve konforlu. Bu gibi durumlarda bir alternatif :)
Bende bu aya kadar hep kendim yaptım ama artık göremiyorum
Birine aldırmaya da çok utanıyorum o yüzden permatik yaptım ilk kez çok üzüldüm:)
Canim venus un hangisi? Ben aldim bi venus rastgele ama hic memnun kalmadim almiyo resmen
Ama onu bana doktorda soyledi canim.agda kil koklerini aciyo ve enjeksiyon yapabilir diye.bana jilet bile degil makasla kisalt dedi:))
Lohusa pedinde vermişsin marka Ağca’da neden şüpheye düştün
Aynen 40 iyi yaBen 60 derecede yıkamaya korkuyorum kıyafetler çekerse diye 40 derecede yıkamayı düşünüyorum. Ben de kırmızı turuncuyu ayırdım canım.
Panik yapma bence beni korkutmadı doğuma hazırlık evresi olabilir 2 gündür olması tesadüf değildir diye düşünüyorum ama kasılma değil düzen yok bebeğim oynuyor eğer sendede durum aynıysa bekleyebilirsin uzan mutlakaBende çok paniğim bildiğin orta şiddet adet sancım var acaba bi nst ye mi girsem diye düşünüyorum
Canım hiç takılma, ben şuan jiletle alabilicek kadar bile görmüyorum. Uzun olmasın diye 1 hafta kala şöle jiletle üstün körü alıcam o kadar ve inan hiiiç umrumda değil. Onlar güzel görsün diye kendimi kesip biçememAma onu bana doktorda soyledi canim.agda kil koklerini aciyo ve enjeksiyon yapabilir diye.bana jilet bile degil makasla kisalt dedi:))
Canım benim bğtün gün ağrım hiç dinmedi bebek hareketli ama kasılmaları tam kestiremiyorum bebek ittiriyo o yüzden mi sertleşiyor yoksa kasılıyor mu anlayamıyorumPanik yapma bence beni korkutmadı doğuma hazırlık evresi olabilir 2 gündür olması tesadüf değildir diye düşünüyorum ama kasılma değil düzen yok bebeğim oynuyor eğer sendede durum aynıysa bekleyebilirsin uzan mutlaka
İçim rahat etmez diyorsan sen bilirsin
O zaman bekleme canım o sertleşme bende yok sızı diye tarif edebilirim Bi gir nstye için rahatlasınCanım benim bğtün gün ağrım hiç dinmedi bebek hareketli ama kasılmaları tam kestiremiyorum bebek ittiriyo o yüzden mi sertleşiyor yoksa kasılıyor mu anlayamıyorum
Bem pampers pure aldım tr’ye dönünde sleepy.Günaydın Kızlar
Bebeğiniz için yenidoğan bebek bezinde hangi markayı aldınız ? 1 paket yeterli olacak mıdır? Bu hafta sonu çantayı hazırlamak istiyorum.
Birdeee el parmak uçlarınızda uyuşukluk hissizlik gibi bir durum var mı ödemli arkadaşlarım ?
Çok geçmiş olsun hamilelik artık çokmu zorlaşıyor yaaGünaydın herkese
Cumartesi günü dr kontrolümüz vardı bizimde Maşallah kızımız iyiymiş boyu kilosu haftasıyla uyumlu sıkıntısı yokmuş
Ama işler benim için öyle gitmiyor Daha önce gittiğimiz ftr doktoru hamileliğe bağlı geçici kemik erimesi olabileceğini ya da kırık olabileceğini söylemişti artık iyice şiddetlenen bacak ağrım ve yürüyememeden dolayı mr istedi kadın Doğum doktorumuz akciğere pıhtı atabilme riski varmış galiba
Bugün çıktı sonuçlar ne yazıkki kemik erimesi ve avasküler nekroz varmış sol bacağımda Her iki tarafta da ödem oluşmuş Dayanabildiğim noktaya kadar tutalım istiyorum kızımı içerde ama Haziran sonu gibi doğum yapılacak galiba.
Hazırlıkları yapıp bitirmede fayda var arkadaşlar ne olacağı hiç belli olmuyor
Canım ben depend aldım kesin kaşındıracak beni ben pedlerden bile rahatsız olan bi tipim. Ama cmt ev değiştşreceğiz ve yine ortak makinalı bi site olacak, kim yıkayacak benim kanlı çamaşırımı. Artık dayanıcam depende.Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Bende aldım da bazıları gereksiz olduğunu falan söyledi kafam karıştı
Şimdilik 2haftafa 1 ama bu hafta 3 gün süren kasılmam oldu baktım geçmiyor, nst için ara randevu aldım.Kizlar kac haftada bir kontrolleriniz?
Ben 40 derecede renkli/beyaz ayrı yıkadım ama ön yıkama yaptım uzun programda.Çok sağol canım ben de 40 derecede yıkamayı düşünüyorum renklerine bir daha bakayım aynen genelde Soft renkler. Ayırdım kırmızı turuncu 2 3 parca seyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?