2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canim ben ters çevirdim etiketlerini kesdim tenine temas etmesin diye ve beyaz, açık renk, koyu renk diye 3 ayrı parçada yıkadım 40 derecede

Ay burda ki kızlar ne nazlisiniz ağda konusunda bee Alt tarafı ağda ballarım. 2 tak tak 1 şipşak oldu bitti. Ben hayatımda hiç kıllı gezdiğimi hatırlamıyorum. Valla kızıyorum size haa
Bende bu aya kadar hep kendim yaptım ama artık göremiyorum
Birine aldırmaya da çok utanıyorum o yüzden permatik yaptım ilk kez çok üzüldüm:)

Ama onu bana doktorda soyledi canim.agda kil koklerini aciyo ve enjeksiyon yapabilir diye.bana jilet bile degil makasla kisalt dedi:))

Kız dur sakin inanıyorum tamam:)))

Lohusa pedinde vermişsin marka Ağca’da neden şüpheye düştün

Ama onu bana doktorda soyledi canim.agda kil koklerini aciyo ve enjeksiyon yapabilir diye.bana jilet bile degil makasla kisalt dedi:))
Ayy yok artik Komedi yemin ederim yaa Valla hayatim ben baya rahat bir tipim masallah başıma bir şey de gelmedi hiç. Sakınan göze çöp batar hesabi, yine de sen bilirsin

Allah sizi tahmin ettim de başka bişey sanırım diye düşündüm bende jilet kullandım ama agdaya başladım artık bu ay

Bende bu aya kadar hep kendim yaptım ama artık göremiyorum
Birine aldırmaya da çok utanıyorum o yüzden permatik yaptım ilk kez çok üzüldüm:)

Aynı dert bendede var ama mecbur artık napalım :)

Canim venus un hangisi? Ben aldim bi venus rastgele ama hic memnun kalmadim almiyo resmen

Benimki venüs breeze olarak geçiyor. Çok memnun kaldım. Kendinden jelli sadece musluk altinda azicik islatmak yeterli. Mor renkli kutusuda kendide.

Bende öyle duymuştum ama benim ki daha çok başkasına aldıramadığım için

Lohusa pedinde vermişsin marka Ağca’da neden şüpheye düştün

Sorma bir an yanlış bir şey yapıyorum hissine kapıldım Aynısını bende dedim sonra hamilelik işte :)))

Bende çok paniğim bildiğin orta şiddet adet sancım var acaba bi nst ye mi girsem diye düşünüyorum
Panik yapma bence beni korkutmadı doğuma hazırlık evresi olabilir 2 gündür olması tesadüf değildir diye düşünüyorum ama kasılma değil düzen yok bebeğim oynuyor eğer sendede durum aynıysa bekleyebilirsin uzan mutlaka
İçim rahat etmez diyorsan sen bilirsin

Canım hiç takılma, ben şuan jiletle alabilicek kadar bile görmüyorum. Uzun olmasın diye 1 hafta kala şöle jiletle üstün körü alıcam o kadar ve inan hiiiç umrumda değil. Onlar güzel görsün diye kendimi kesip biçemem

Canım benim bğtün gün ağrım hiç dinmedi bebek hareketli ama kasılmaları tam kestiremiyorum bebek ittiriyo o yüzden mi sertleşiyor yoksa kasılıyor mu anlayamıyorum

Bem pampers pure aldım tr’ye dönünde sleepy.

Çok geçmiş olsun hamilelik artık çokmu zorlaşıyor yaa

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Bende aldım da bazıları gereksiz olduğunu falan söyledi kafam karıştı
Canım ben depend aldım kesin kaşındıracak beni ben pedlerden bile rahatsız olan bi tipim. Ama cmt ev değiştşreceğiz ve yine ortak makinalı bi site olacak, kim yıkayacak benim kanlı çamaşırımı. Artık dayanıcam depende.

Kizlar kac haftada bir kontrolleriniz?
Şimdilik 2haftafa 1 ama bu hafta 3 gün süren kasılmam oldu baktım geçmiyor, nst için ara randevu aldım.

Çok sağol canım ben de 40 derecede yıkamayı düşünüyorum renklerine bir daha bakayım aynen genelde Soft renkler. Ayırdım kırmızı turuncu 2 3 parca seyi.
Ben 40 derecede renkli/beyaz ayrı yıkadım ama ön yıkama yaptım uzun programda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…