Ama düzenli değil ki şuan var ama aşırı hafifledi mesela karnımda Bi sertleşme kasılmada yok
Benimde aynıpopo solda ayaklar sağda daha da dönemez %99 dedi
Maşallah kuzuna
Artık haftada 1 benim
Doktorum domuz gibi olduğumdan 15 de 1 çağırıyor canım.
benim riskli olduğu için her hafta
herkes ayda bir giderken ben her hafta gidiyodum canım o kişiden kişiye değişiyo
Ben bizim doktoru anlamadim.tamam bana bastan beri dedi sen risksiz gruptasin diye ama hamileliktr isler umdugumz gibi gitmeyebiliyor.ben ariyorum ne zaman geliyim diye.mesela en son 4 hafta once gittim zaten bayram sonrasina musaitmis 12 sine.dedim hicam gec olmaz mi.yoo sende sorun yok diyo.sen bakma diger doktorlara 10 sene sobra anlarsin beni herkes bu sekilde seyrek cagiracak ileride diyor.yani yirtdisindaki arkadaslar cok az gidiyo ya onlar gibi yapiyo hoca.Ben en son kontrolüme 1 ay süre geçince gitmiştim. Arada idrar testin için gittim sadece. Şimdi bayram sonrası gel dedi. 3 hafta gibi bir süre olacak. Sonra nasıl olur bilmem
Niye yanlış olsun ki canım? Ben de hergün kullanıyorum.Bu arada hala araç kullanan var mı benim gibi mecburum işe giderken ev ile iş arası 15 km oğlumu okula birakiyorum ... bi yandan da icim icimi kemiriyor kullanmam yanlış diye ...
Açık renklilerle yıka kuzumBi sorum var kizlar.bende bi tulum var yarisi beyaz yarisi lacivert.ben onu hangi renklerle yikiyim
200-300gr kafaya takılacak seyler değil meylencımm2300 dü pztesi
Rahim ağzı iyi suyun iyi dedi
Aynen gelişimi güzel hagtasıyla uyumlu demişti banada 100 gr daha fazla olabilirdi balık ye dedi yiyemiyorum diyince aynen devam et beslenmene güzel gidiyoruz dedi canım
Boyamaz mi canim lacivertiAçık renklilerle yıka kuzum
Yaa herkes diyo biz 5 inci ayda biraktik bi kaza olsa hava yastigi gobegini sıkıştırır vs zaten trafik yasakliyormus ... bilemedim yani tek bir kişi degil bir suru kişi soyleyince dedim ben heralde yanlis yapiyorum ... vicdan yaptim ... ama yanliz degilmisim sevindimNiye yanlış olsun ki canım? Ben de hergün kullanıyorum.
Yok canım takmıyorum zaten kilosu sorun değil güzel gelişsin ciğerleri falan yeter bize200-300gr kafaya takılacak seyler değil meylencımm
Yeter ki haftasıyla uyumlu olsun ölçümleri ,suyu, hareketleri
Beslenmeye tabi ki dikkat etmek lazım ceviz ye süt iç
Şaka maka az kaldı
Bende kullanıyorum canım direksiyon göbek hizamda değil göğüs hizamda kendini iyi hissediyorsan takma milletiBu arada hala araç kullanan var mı benim gibi mecburum işe giderken ev ile iş arası 15 km oğlumu okula birakiyorum ... bi yandan da icim icimi kemiriyor kullanmam yanlış diye ...
Ben kullanıyorum valla gezmeden duramıyorum daBu arada hala araç kullanan var mı benim gibi mecburum işe giderken ev ile iş arası 15 km oğlumu okula birakiyorum ... bi yandan da icim icimi kemiriyor kullanmam yanlış diye ...
Tam benim kafa yay burcuyum iliklerime kadarBen kullanıyorum valla gezmeden duramıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?