2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ama düzenli değil ki şuan var ama aşırı hafifledi mesela karnımda Bi sertleşme kasılmada yok
2 gündür oluyo ama geçiyo canım

Artık haftada 1 benim
Doktorum domuz gibi olduğumdan 15 de 1 çağırıyor canım.
benim riskli olduğu için her hafta
herkes ayda bir giderken ben her hafta gidiyodum canım o kişiden kişiye değişiyo
Ben en son kontrolüme 1 ay süre geçince gitmiştim. Arada idrar testin için gittim sadece. Şimdi bayram sonrası gel dedi. 3 hafta gibi bir süre olacak. Sonra nasıl olur bilmem
Ben bizim doktoru anlamadim.tamam bana bastan beri dedi sen risksiz gruptasin diye ama hamileliktr isler umdugumz gibi gitmeyebiliyor.ben ariyorum ne zaman geliyim diye.mesela en son 4 hafta once gittim zaten bayram sonrasina musaitmis 12 sine.dedim hicam gec olmaz mi.yoo sende sorun yok diyo.sen bakma diger doktorlara 10 sene sobra anlarsin beni herkes bu sekilde seyrek cagiracak ileride diyor.yani yirtdisindaki arkadaslar cok az gidiyo ya onlar gibi yapiyo hoca.

2300 dü pztesi
Rahim ağzı iyi suyun iyi dedi
Aynen gelişimi güzel hagtasıyla uyumlu demişti banada 100 gr daha fazla olabilirdi balık ye dedi yiyemiyorum diyince aynen devam et beslenmene güzel gidiyoruz dedi canım
200-300gr kafaya takılacak seyler değil meylencımm
Yeter ki haftasıyla uyumlu olsun ölçümleri ,suyu, hareketleri
Beslenmeye tabi ki dikkat etmek lazım ceviz ye süt iç
Şaka maka az kaldı

Niye yanlış olsun ki canım? Ben de hergün kullanıyorum.
Yaa herkes diyo biz 5 inci ayda biraktik bi kaza olsa hava yastigi gobegini sıkıştırır vs zaten trafik yasakliyormus ... bilemedim yani tek bir kişi degil bir suru kişi soyleyince dedim ben heralde yanlis yapiyorum ... vicdan yaptim ... ama yanliz degilmisim sevindim

200-300gr kafaya takılacak seyler değil meylencımm
Yeter ki haftasıyla uyumlu olsun ölçümleri ,suyu, hareketleri
Beslenmeye tabi ki dikkat etmek lazım ceviz ye süt iç
Şaka maka az kaldı
Yok canım takmıyorum zaten kilosu sorun değil güzel gelişsin ciğerleri falan yeter bize
Ay babamla konuştuk bugün şaka maka benim kızım 1 ay sonra kollarımda mı olcak dede mi yapıcak beni dedi nasıl tuhaf oldum anlatamam

Bu arada hala araç kullanan var mı benim gibi mecburum işe giderken ev ile iş arası 15 km oğlumu okula birakiyorum ... bi yandan da icim icimi kemiriyor kullanmam yanlış diye ...
Bende kullanıyorum canım direksiyon göbek hizamda değil göğüs hizamda kendini iyi hissediyorsan takma milleti ayrıca arabayı başkası da kullansa otobüsede binsen aynı tehlike mevcut bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…