2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eki Görüntüle 2274201 dedigin tulum bu olmasın canım
Bende düşunuyodum nasıl yikiyim diye

Soguk suda elimde yıkıyim diye dusundüm

Yoksa beyaz yerleri mafolur
Kızlar bunları beyazlarla birlikte 30/ 40 derecede yıkayabikirsiniz üretici firma iki rengi birarada kullandıysa koyu alanın renk verme testini yapmıştır muhakkak
yani muhtemelen renk vermez ıslak mendille renkli kısmı sürttürerek silin eğer ıslak mendile renk vermiyorsa boyamaz büyük ihtimalle

Eki Görüntüle 2274201 dedigin tulum bu olmasın canım
Bende düşunuyodum nasıl yikiyim diye

Soguk suda elimde yıkıyim diye dusundüm

Yoksa beyaz yerleri mafolur
:) bu degil canim bendeki ince bi tulum ust tarafi beyaz pantolon kismi lacivert. Emin olamadim bende.zaten bu tarz acikli koyulu kiyafetleri nasi yikamam lazim hic bilmiyorum

Bizde de şu hafta gel vs. demiyor. Ben de sormuyorum. Problem olmasın da sık gitmeyelim boş ver

Ama düzenli değil ki şuan var ama aşırı hafifledi mesela karnımda Bi sertleşme kasılmada yok
2 gündür oluyo ama geçiyo canım

Belki vücut kendini doğuma hazirliyordur. Yalancı sancı dedikleridir. Ama duzenli degilse ve dinlenerek geciyorsa sorun yoktur evet.

Ben doğum sancısı çekmediğim için bilmiyorum. Kıçım ağrısa aha doğum sancisi mı acaba diyorum

Aynı durumdayız canım bende bilmiyorum nasıl bişey sancı dedikleri ama yaşadığım adet sancısının orta şiddetlisiydi öyle tarif edebilirim yine kaşındım mesela poğaça yapıcam kalkıp benim totom yer görmediği için bu ağrılarım oluyo bence

Yok canım bence iyisin. Zaten doğumdan bir kaç gün sonra 10 kilomuz rahat gider. Tek gebelik 7-13kg arası normal ama ikizi bilmiyorum.
+11 kiloyla 32 hafta icinde olmak maksimum 15 hedefim ama bilemedim yani gecer miyim.... gobegim aldi basini gidiyordu is yerinde senin zamanin dolmus diyor her gören :)) oglumda böyle buyuk degildi karnim
Bu arada hala araç kullanan var mı benim gibi mecburum işe giderken ev ile iş arası 15 km oğlumu okula birakiyorum ... bi yandan da icim icimi kemiriyor kullanmam yanlış diye ...
Maşallah bir fit anne daha. Kız sana böyle diyen bizi harcar mine bu arada ben de araç kullanıyorum. Yaptıklarım arasında en masumu da o bence.

Poğaça önemli tabi aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…