Bebek kıyafeti için miBoyamaz mi canim laciverti
Bi sorum var kizlar.bende bi tulum var yarisi beyaz yarisi lacivert.ben onu hangi renklerle yikiyim
Benim de göbeğime degmiyor ama bizim milletimiz herseye yorum yapiyor biliyorsunBende kullanıyorum canım direksiyon göbek hizamda değil göğüs hizamda kendini iyi hissediyorsan takma milletiayrıca arabayı başkası da kullansa otobüsede binsen aynı tehlike mevcut bence
Benimde en muallak olduğum soru:))Bi sorum var kizlar.bende bi tulum var yarisi beyaz yarisi lacivert.ben onu hangi renklerle yikiyim
Aman çok biliyo herkes herşeyi sen iyiysen aynen devamBenim de göbeğime degmiyor ama bizim milletimiz herseye yorum yapiyor biliyorsun
Kızlar bunları beyazlarla birlikte 30/ 40 derecede yıkayabikirsiniz üretici firma iki rengi birarada kullandıysa koyu alanın renk verme testini yapmıştır muhakkakEki Görüntüle 2274201 dedigin tulum bu olmasın canım
Bende düşunuyodum nasıl yikiyim diye
Soguk suda elimde yıkıyim diye dusundüm
Yoksa beyaz yerleri mafolur
Canım ilk yıkamada boya atabilir elinde çitile ikinci yıkamada beyazlarla devam aynen öyle bi bluzum var çizgili laci beyaz atıyorum benBi sorum var kizlar.bende bi tulum var yarisi beyaz yarisi lacivert.ben onu hangi renklerle yikiyim
Canım şöyle poposunu dayadığı yer sert sol tarafım ama sağ yumuşak sancım geçti bu arada yine@Meylen canım normal evde yürürken karnın sertmi yumuşakmı
:) bu degil canim bendeki ince bi tulum ust tarafi beyaz pantolon kismi lacivert. Emin olamadim bende.zaten bu tarz acikli koyulu kiyafetleri nasi yikamam lazim hic bilmiyorumEki Görüntüle 2274201 dedigin tulum bu olmasın canım
Bende düşunuyodum nasıl yikiyim diye
Soguk suda elimde yıkıyim diye dusundüm
Yoksa beyaz yerleri mafolur
Tamam canim oyle yapiyimCanım ilk yıkamada boya atabilir elinde çitile ikinci yıkamada beyazlarla devam aynen öyle bi bluzum var çizgili laci beyaz atıyorum ben
Ben bizim doktoru anlamadim.tamam bana bastan beri dedi sen risksiz gruptasin diye ama hamileliktr isler umdugumz gibi gitmeyebiliyor.ben ariyorum ne zaman geliyim diye.mesela en son 4 hafta once gittim zaten bayram sonrasina musaitmis 12 sine.dedim hicam gec olmaz mi.yoo sende sorun yok diyo.sen bakma diger doktorlara 10 sene sobra anlarsin beni herkes bu sekilde seyrek cagiracak ileride diyor.yani yirtdisindaki arkadaslar cok az gidiyo ya onlar gibi yapiyo hoca.
Bugün hastane çıkışı ve lohusa gecelik geldi. Ben de ekru, krem, toz pembe takılıyorum. Yarın yıkayacağım inş.Bu arada benim butun bebek kiyafetlerim ekru renkte.hiic renkli bisey almadi.hastanede falan renkli nedense hic hosuma gitmiyo
Ama düzenli değil ki şuan var ama aşırı hafifledi mesela karnımda Bi sertleşme kasılmada yok
2 gündür oluyo ama geçiyo canım
Bizim dolapta 2 3 pembe var sorsan kız dolabı beyaz ekru ve griBu arada benim butun bebek kiyafetlerim ekru renkte.hiic renkli bisey almadi.hastanede falan renkli nedense hic hosuma gitmiyo
Aynı durumdayız canım bende bilmiyorum nasıl bişey sancı dedikleri ama yaşadığım adet sancısının orta şiddetlisiydi öyle tarif edebilirim yine kaşındım mesela poğaça yapıcam kalkıp benim totom yer görmediği için bu ağrılarım oluyo benceBelki vücut kendini doğuma hazirliyordur. Yalancı sancı dedikleridir. Ama duzenli degilse ve dinlenerek geciyorsa sorun yoktur evet.
Ben doğum sancısı çekmediğim için bilmiyorum. Kıçım ağrısa aha doğum sancisi mı acaba diyorum
Yok canım bence iyisin. Zaten doğumdan bir kaç gün sonra 10 kilomuz rahat gider. Tek gebelik 7-13kg arası normal ama ikizi bilmiyorum.Kizlar benimki daha vahim. Anneme sinirkenip evi terkedicem ben dermisim. Kimse iplemezmis. Ben de apartmanin giris katina inip, gidecek yer olmayinca merdivenlerde otururmuşum akşam babam işten gelene kadar. Yazık bana:))
Yaa bence 2-3 kilo daha az alsam iyi olurmuş. Acaba genelde kaç kilo alıyor ikiz anneleri. Bence sen 20 ye ulaşmazsın
+11 kiloyla 32 hafta icinde olmakmaksimum 15 hedefim ama bilemedim yani gecer miyim.... gobegim aldi basini gidiyordu is yerinde senin zamanin dolmus diyor her gören :)) oglumda böyle buyuk degildi karnim
Maşallah bir fit anne daha. Kız sana böyle diyen bizi harcar mineBu arada hala araç kullanan var mı benim gibi mecburum işe giderken ev ile iş arası 15 km oğlumu okula birakiyorum ... bi yandan da icim icimi kemiriyor kullanmam yanlış diye ...
Aynı durumdayız canım bende bilmiyorum nasıl bişey sancı dedikleri ama yaşadığım adet sancısının orta şiddetlisiydi öyle tarif edebilirim yine kaşındım mesela poğaça yapıcam kalkıp benim totom yer görmediği için bu ağrılarım oluyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?