Canım ben yurtdışındayım 32. Haftadan sonra 2 haftada 1 çağırdı. Birde ultrason ve nst istedi.Ben bizim doktoru anlamadim.tamam bana bastan beri dedi sen risksiz gruptasin diye ama hamileliktr isler umdugumz gibi gitmeyebiliyor.ben ariyorum ne zaman geliyim diye.mesela en son 4 hafta once gittim zaten bayram sonrasina musaitmis 12 sine.dedim hicam gec olmaz mi.yoo sende sorun yok diyo.sen bakma diger doktorlara 10 sene sobra anlarsin beni herkes bu sekilde seyrek cagiracak ileride diyor.yani yirtdisindaki arkadaslar cok az gidiyo ya onlar gibi yapiyo hoca.
Anlamıyorsunuz beni vallahi pire gibiyim oturmak benlik değil sıkılıyorum ben bunalıma girerim öyle kendime iş çıkarıyorum durmadanPoğaça önemli tabi aferin sana
Benimde hafifledi ama arka planda fon müziği gibi devam ediyor ben ayağa kalkıp yürüyünce karnım taş kesiliyo bide sanki kayısı gibi ortada hafif bi girinti oluşuyor bazen pozisyondan mıdır nedirCanım şöyle poposunu dayadığı yer sert sol tarafım ama sağ yumuşak sancım geçti bu arada yine
Sen ne durumdasın
Kız beni niye etiketledin ben bez sormadım ki:)) ama iyi oldu 1 paket yenidoğan almıştım alayım bitane daha diğerlerini büyük aldım iri olcak diye ama 1 haftaysa 2 paket daha bile alınır ozaman:)
Ne bilem sen sordun gibi geldiKız beni niye etiketledin ben bez sormadım ki:)) ama iyi oldu 1 paket yenidoğan almıştım alayım bitane daha diğerlerini büyük aldım iri olcak diye ama 1 haftaysa 2 paket daha bile alınır ozaman:)
Ben yine cıvıl cıvıl renkli seviyorum bebişlerde ama beyazda seviyorum:Bu arada benim butun bebek kiyafetlerim ekru renkte.hiic renkli bisey almadi.hastanede falan renkli nedense hic hosuma gitmiyo
Telapati yaptıysak heheheeh:))))Ne bilem sen sordun gibi geldi
Kız seni bizim eve götüreyim mi:)) kız seni öpeyim mi:)) kız sana poğaça kek pasta yaptırayım mı:)))Anlamıyorsunuz beni vallahi pire gibiyim oturmak benlik değil sıkılıyorum ben bunalıma girerim öyle kendime iş çıkarıyorum durmadannapim kız bari poğaça yapim kek yapim börek yapim yensin enerjim boşa gidicek yoksa
Olabilir canım sen devam ederse git bence için rahatlasın bende sertlik yok yalancı sancı dedikleri olayı yaşıyorum belli kiBenimde hafifledi ama arka planda fon müziği gibi devam ediyor ben ayağa kalkıp yürüyünce karnım taş kesiliyo bide sanki kayısı gibi ortada hafif bi girinti oluşuyor bazen pozisyondan mıdır nedir
Hahhaa ideal kankayım dimi kocama kaynanamlara anamlara binadakilere yarıyor işteKız seni bizim eve götüreyim mi:)) kız seni öpeyim mi:)) kız sana poğaça kek pasta yaptırayım mı:)))
Maşşallah maşşallah:)))Hahhaa ideal kankayım dimi kocama kaynanamlara anamlara binadakilere yarıyor işteyarın tatlı yapıp annişime gidicem mesela
İnstosdan atayım bari sana :)Birefebirece bebişi ne zaman görücez ben merak ediyorum ama
Lütfeeeennnnnn:)İnstosdan atayım bari sana :)
Ahh başın sağ olsun canimmDün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Sahurda çıktık memlekete geldik
Acayip sertleşti karnım üzüntüden
Ve o kadar hareketli ki karnımı delip çıkacak sanki
Anlamıyorsunuz beni vallahi pire gibiyim oturmak benlik değil sıkılıyorum ben bunalıma girerim öyle kendime iş çıkarıyorum durmadannapim kız bari poğaça yapim kek yapim börek yapim yensin enerjim boşa gidicek yoksa
Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?