2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ben yurtdışındayım 32. Haftadan sonra 2 haftada 1 çağırdı. Birde ultrason ve nst istedi.

Canım şöyle poposunu dayadığı yer sert sol tarafım ama sağ yumuşak sancım geçti bu arada yine
Sen ne durumdasın
Benimde hafifledi ama arka planda fon müziği gibi devam ediyor ben ayağa kalkıp yürüyünce karnım taş kesiliyo bide sanki kayısı gibi ortada hafif bi girinti oluşuyor bazen pozisyondan mıdır nedir

1 paket bebek bezi yeterli olmuyor P Pelinim35 :)) bir hafta da 42 li primalardan bitti. Günde 8-10 kere falan değişiyor duruma göre. Dün yeni bir paket daha aldık. Stok yapacaksanız iki paket yenidoğan alabilirsiniz
Kız beni niye etiketledin ben bez sormadım ki:)) ama iyi oldu 1 paket yenidoğan almıştım alayım bitane daha diğerlerini büyük aldım iri olcak diye ama 1 haftaysa 2 paket daha bile alınır ozaman:)

Kız seni bizim eve götüreyim mi:)) kız seni öpeyim mi:)) kız sana poğaça kek pasta yaptırayım mı:)))

Benimde hafifledi ama arka planda fon müziği gibi devam ediyor ben ayağa kalkıp yürüyünce karnım taş kesiliyo bide sanki kayısı gibi ortada hafif bi girinti oluşuyor bazen pozisyondan mıdır nedir
Olabilir canım sen devam ederse git bence için rahatlasın bende sertlik yok yalancı sancı dedikleri olayı yaşıyorum belli ki

Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Sahurda çıktık memlekete geldik
Acayip sertleşti karnım üzüntüden
Ve o kadar hareketli ki karnımı delip çıkacak sanki
Ahh başın sağ olsun canimm ( üzüntü stres malesef çok etkiliyor. Üzülme demek de boş . Umarım bı aksilik olmaz. Kendine çok dikkat et.

Ben de öyleyim ya bugün saat 10 gibi işlerimi bitirdim. Evde kocam da yoktu. Oturup keyif yapabilecekken ben kalktım 10 yufkadan sigara böreği sardım buzluğa attim. Kitaplığı topladım, gereksiz cer çöp kağıdı vs ayikladım. Çünkü bunların hepsi çok acil ve çok gerekliydi

Şimdi sırt ağrısından yatamıyorum

Başınız sağolsun. Allah kalanlara sabr ve sekinet versin.

Ah canım çok çok üzüldüm.Basiniz sağolsun.Mekani cennet olsun.Allah sabırlar versin.Kendine çok dikkat et.Daha erken haftalardayiz.Bizimde kuzenin oğlu maalesef malum hastalıktan kötüye gidiyor devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…