2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Sahurda çıktık memlekete geldik
Acayip sertleşti karnım üzüntüden
Ve o kadar hareketli ki karnımı delip çıkacak sanki
Başınız sağolsun ,mekanı cennet olsun
Sizlerede sabır versin cnnm

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah bebeğin etkilenmeden atlatırsın

Ay ben de poğaça yaptım fırında şu an kocama sahur şeysi olsun isteyip duruyordu içime dert olmuştu bugün iyiydim yemek ütü yürüyüş maşallah bana

Rahat batıyor sanırsam işte bitti yat ama nerdeeee

Ay ben de poğaça yaptım fırında şu an kocama sahur şeysi olsun isteyip duruyordu içime dert olmuştu bugün iyiydim yemek ütü yürüyüş maşallah bana
Maşallah maşallah canım benimde sahura misafirim var ona kıyamadım kalkıp Bişeyler yapim dedim tabi rahatta batıyor o ayrı konu

Ayyy moral oldu sagolasin canim yilin en fit en guzel anneleri temmuz anneleri hepimiz çicek çiçek

Maşallah maşallah canım benimde sahura misafirim var ona kıyamadım kalkıp Bişeyler yapim dedim tabi rahatta batıyor o ayrı konu
Dogŕu mu anladim meylen sahurda misafir mi maşallah diyorum poponu kaşi 9 uncu yila giridm evlilik hayatimda bir kez sahura misafir almadim valla zaten uyku arasi çok suratsiz oluyorum gelen de görse geri döner

Basiniz sagolsun canim sen cenaze evinde çok zaman geçirmemeye bak...

Dogŕu mu anladim meylen sahurda misafir mi maşallah diyorum poponu kaşi 9 uncu yila giridm evlilik hayatimda bir kez sahura misafir almadim valla zaten uyku arasi çok suratsiz oluyorum gelen de görse geri döner
Ben deli arkadaşlar benden deli gelirler öyle kafalarına estiği zaman canım yedirdim içirdim gönderdim şimdi zıbarıyorum sabah 9da kalktım daha yatmadım

Ben deli arkadaşlar benden deli gelirler öyle kafalarına estiği zaman canım yedirdim içirdim gönderdim şimdi zıbarıyorum sabah 9da kalktım daha yatmadım
Ellerine sağlık :) valla gözlerimden uyku akıyor sabah 7:30 de uyandım,şimdi annemgildeyiz yemek yedik eve koşa koşa gidip yemek yiyesim geliuor

Başın sağolsun canım. Allah sevenlerine sanır versin, mekanı cennet olsun.

Kızlar 3 günden beri 10dkda 1 gelen vajen+makat+bel ağrımla birlikte karın sertleşmelerim oluyırdu. Artık bugünde devam edince aradık kliniği nst çekildik. 10dkda 1 50-60 sancım çıktı. Doktor hiçbirsey yapmana gerek yok 5dkda1e düşerse hastaneye git dedi. Eee 5dkda 1 gelince zaten doğum başlamıyormu?

Nasıl ya neden müdahale etmiyorlar ki ? Avrupa da Amerika da bu doğum işi çok Allah'a emanet ya. Burda bebeklere çok değer veriyorlar demek ki. Ya doğum başlarsa ne olacak haftası erken biraz daha durduralim deniyorlar demek ki

Nst’nin resminide çekmeyi unutmuşum istdaki doktoruma danışırdım. Kafama görede nidilat/adalar/nidicard başlamak istemiyorum. Bir sonraki kontrolde haftaya cuma. Kendi kendine magnezyumu 266mg alıyordum 399a çıkardım progesteronu 2fitile çıkardım. Canımız Allah’a emanet.

Peki rahim ağzına falan bakmadilar mi? Çünkü geçen demiştim bende de sanci var arada,söyledim nst yapan kadina oda hemen doktora söyledi baktilar rahmin kapalı demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…