- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Başın sağolsun canımDün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Sahurda çıktık memlekete geldik
Acayip sertleşti karnım üzüntüden
Ve o kadar hareketli ki karnımı delip çıkacak sanki
Başınız sağolsun ,mekanı cennet olsunDün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Ay ben de poğaça yaptım fırında şu an kocama sahur şeysi olsun isteyip duruyordu içime dert olmuştu bugün iyiydim yemek ütü yürüyüş maşallah banaAynı durumdayız canım bende bilmiyorum nasıl bişey sancı dedikleri ama yaşadığım adet sancısının orta şiddetlisiydi öyle tarif edebilirim yine kaşındım mesela poğaça yapıcam kalkıp benim totom yer görmediği için bu ağrılarım oluyo bence
Ay ben de poğaça yaptım fırında şu an kocama sahur şeysi olsun isteyip duruyordu içime dert olmuştu bugün iyiydim yemek ütü yürüyüş maşallah bana
Rahat batıyor sanırsam işte bitti yat ama nerdeeeeBen de öyleyim ya bugün saat 10 gibi işlerimi bitirdim. Evde kocam da yoktu. Oturup keyif yapabilecekken ben kalktım 10 yufkadan sigara böreği sardım buzluğa attim. Kitaplığı topladım, gereksiz cer çöp kağıdı vs ayikladım. Çünkü bunların hepsi çok acil ve çok gerekliydi
Şimdi sırt ağrısından yatamıyorum
Başınız sağolsun. Allah kalanlara sabr ve sekinet versin.
Maşallah maşallah canımAy ben de poğaça yaptım fırında şu an kocama sahur şeysi olsun isteyip duruyordu içime dert olmuştu bugün iyiydim yemek ütü yürüyüş maşallah bana
Başınız sağolsunDün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahDün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Ayyy moral oldu sagolasin canimYok canım bence iyisin. Zaten doğumdan bir kaç gün sonra 10 kilomuz rahat gider. Tek gebelik 7-13kg arası normal ama ikizi bilmiyorum.
Maşallah bir fit anne daha. Kız sana böyle diyen bizi harcar minebu arada ben de araç kullanıyorum. Yaptıklarım arasında en masumu da o bence.
Dogŕu mu anladim meylen sahurda misafir mi maşallah diyorum poponu kaşi 9 uncu yila giridm evlilik hayatimda bir kez sahura misafir almadim valla zaten uyku arasi çok suratsiz oluyorum gelen de görse geri dönerMaşallah maşallah canımbenimde sahura misafirim var ona kıyamadım kalkıp Bişeyler yapim dedim tabi rahatta batıyor o ayrı konu
Basiniz sagolsun canim sen cenaze evinde çok zaman geçirmemeye bak...Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Erkek mi bebegin ben de oglumda öyle tercih etmistim ama kizda biraz pembişler somonlar alindi az da olsa :)Bu arada benim butun bebek kiyafetlerim ekru renkte.hiic renkli bisey almadi.hastanede falan renkli nedense hic hosuma gitmiyo
Ben deli arkadaşlar benden deliDogŕu mu anladim meylen sahurda misafir mi maşallah diyorum poponu kaşi 9 uncu yila giridm evlilik hayatimda bir kez sahura misafir almadim valla zaten uyku arasi çok suratsiz oluyorum gelen de görse geri döner
Ellerine sağlık :) valla gözlerimden uyku akıyor sabah 7:30 de uyandım,şimdi annemgildeyiz yemek yedik eve koşa koşa gidip yemek yiyesim geliuorBen deli arkadaşlar benden deligelirler öyle kafalarına estiği zaman canım yedirdim içirdim gönderdim şimdi zıbarıyorum sabah 9da kalktım daha yatmadım
Başın sağolsun canım. Allah sevenlerine sanır versin, mekanı cennet olsun.Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Nasıl ya neden müdahale etmiyorlar ki ? Avrupa da Amerika da bu doğum işi çok Allah'a emanet ya. Burda bebeklere çok değer veriyorlar demek ki. Ya doğum başlarsa ne olacak haftası erken biraz daha durduralim deniyorlar demek kiBaşın sağolsun canım. Allah sevenlerine sanır versin, mekanı cennet olsun.
Kızlar 3 günden beri 10dkda 1 gelen vajen+makat+bel ağrımla birlikte karın sertleşmelerim oluyırdu. Artık bugünde devam edince aradık kliniği nst çekildik. 10dkda 1 50-60 sancım çıktı. Doktor hiçbirsey yapmana gerek yok 5dkda1e düşerse hastaneye git dedi. Eee 5dkda 1 gelince zaten doğum başlamıyormu?
Nasıl ya neden müdahale etmiyorlar ki ? Avrupa da Amerika da bu doğum işi çok Allah'a emanet ya. Burda bebeklere çok değer veriyorlar demek ki. Ya doğum başlarsa ne olacak haftası erken biraz daha durduralim deniyorlar demek ki
Peki rahim ağzına falan bakmadilar mi? Çünkü geçen demiştim bende de sanci var arada,söyledim nst yapan kadina oda hemen doktora söyledi baktilar rahmin kapalı demistiNst’nin resminide çekmeyi unutmuşum istdaki doktoruma danışırdım. Kafama görede nidilat/adalar/nidicard başlamak istemiyorum. Bir sonraki kontrolde haftaya cuma. Kendi kendine magnezyumu 266mg alıyordum 399a çıkardım progesteronu 2fitile çıkardım. Canımız Allah’a emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?