2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Peki rahim ağzına falan bakmadilar mi? Çünkü geçen demiştim bende de sanci var arada,söyledim nst yapan kadina oda hemen doktora söyledi baktilar rahmin kapalı demisti
22sinde 1 hafta önce gittiğimde bu sancılar olmadan ozaman 4küsürdü. Şuan 4. Gün sıklığı hala 10dkda 1, fazla ama şiddeti 60ı geçmedi. Belki ondan bakmadı, 5dkda 1 olura hastaneye gidin dedi.

22sinde 1 hafta önce gittiğimde bu sancılar olmadan ozaman 4küsürdü. Şuan 4. Gün sıklığı hala 10dkda 1, fazla ama şiddeti 60ı geçmedi. Belki ondan bakmadı, 5dkda 1 olura hastaneye gidin dedi.
Sacmalamislar gerçekten keşke israr etseydin bakmaları için. Umarım ters bir durum yoktur

İşte keşke nstnin fotoğrafını çekseydim hiç aklıma gelmedi, en azından istdaki doktoruma danışırdım. Ben burda yaşayamam zaten yaa. Hiçbirseyi bana uymuyor.
Sen yine de soyle istdaki doktoruna bakalım ne diyecek. Zor gerçekten hepimizin yüreği ağzında doktorlarda pek rahat

Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Sahurda çıktık memlekete geldik
Acayip sertleşti karnım üzüntüden
Ve o kadar hareketli ki karnımı delip çıkacak sanki
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin çok üzücü gerçekten

Ah canım çok çok üzüldüm.Basiniz sağolsun.Mekani cennet olsun.Allah sabırlar versin.Kendine çok dikkat et.Daha erken haftalardayiz.Bizimde kuzenin oğlu maalesef malum hastalıktan kötüye gidiyor devamlı
Gencecik hayatlara uzulmemek çok zor inşallah şifa bulur

Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Sahurda çıktık memlekete geldik
Acayip sertleşti karnım üzüntüden
Ve o kadar hareketli ki karnımı delip çıkacak sanki
Başın sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun

Ya bu açlık şekeri neden düşmez insüline rağmen akşam tokluk şekerim düşük olmasına rağmen sabah uyanıyorum ki yüksek son ayda buna alışmak sürekli bunu düşünmek yoracak beni gereksiz bi gerginlik stres oluyor bana

Bildiğim kadarıyla insüline başlayanlarda vücut alışana kadar yüksekti sonra normale döndü forumdaki arkadaşlarda

Aldım canım onun rahatlığı başka ilk günler kullanilsada sadece
Teşekkürler canım aldığım için pişmanlık duymayayım o zaman
Bu arada hala araç kullanan var mı benim gibi mecburum işe giderken ev ile iş arası 15 km oğlumu okula birakiyorum ... bi yandan da icim icimi kemiriyor kullanmam yanlış diye ...
Ben varım canım hala kullanıyorum. Emniyet kemerini doğru bağlamak gerek yalnız ona dikkat et
Bebek kıyafeti için mi
Sanmıyorum
:) bu degil canim bendeki ince bi tulum ust tarafi beyaz pantolon kismi lacivert. Emin olamadim bende.zaten bu tarz acikli koyulu kiyafetleri nasi yikamam lazim hic bilmiyorum
Kızlar renk koruyucu mendil kullanın hayat kurtarıyor. Bim de vardı bu hafta fiyatı da çok uygundu

laiyka canım magnezyumu ve progestani artırmakla iyi yapmışsın. Zaten hastanedeki tedavi de o genelde ama nidicard da verdiler bana son yattığımda. Bir hafta erteleyebildiler doğumu o kadar ilaca seruma rağmen. Bari akciğer için iğne yapsalardi. İnşallah birşey olmaz sen yine de sakin olmaya çalış. Stress de erken doğum nedeni.

Son düzenleme:
günaydınn!!
sabah her zamanki gibi işe geldim odaya girer girmez midem ağzıma geldi kustum. normalde de çok kusan bi insan değilim hamileliğimin başından beri ikinci kez kusuyorum. çok korktum açıkçası ciddi bişi yoktur dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…