2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dün tam 1 hafta oldu ve 9 kilo gitmiş. Yalnız herkes emzirirken açlık olur demişti bende yine hamilelik önceki iştahsızlık başladı. Hiç birşey yemek istemiyorum. Süt olsun diye rezene çayları su ve mesrubatlarla idare ediyorum. Bugün 2 de dikisleri aldırmaya gidicem sorucam doktora bu normal mi diye. Bı de ben lohusaligin abartilan bişey olduğunu düşünürdüm hep ama korkunç bir ter boşalması oluyor sürekli. Günde 4-5 kez atlet ve t-shirt değiştiriyorum. Vücutta biriken fazla sular odemler bu yolla atiliyormus öyle okudum da at at bitmedi arkadaş .

Kusunca çocuk döndü derler halk arasında ama aslı var mı bilmiyorum.

22sinde 1 hafta önce gittiğimde bu sancılar olmadan ozaman 4küsürdü. Şuan 4. Gün sıklığı hala 10dkda 1, fazla ama şiddeti 60ı geçmedi. Belki ondan bakmadı, 5dkda 1 olura hastaneye gidin dedi.
Benim son hastaneye yattığımda sancı 60-80 arasında gidip geliyordu. Doğum sancısı demişti doktor. İllaki haftaya cumayi beklemen mi gerekiyor şimdi senin daha erken gidemiyor musun parasıyla falan ?

Bırak terle ozaman madem böyle atılıyor ödem

Bildiğim kadarıyla insüline başlayanlarda vücut alışana kadar yüksekti sonra normale döndü forumdaki arkadaşlarda
Ya zaten doktor ne doğru düzgün bilgilendirdi ne de insülin eğitimi verildi Allah’a emanet yapıyorum İnşallah zamanla normale döner rüyalarımda bile insülin kalemleri görüyorum pek üzülmüş olacam ki

Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Sahurda çıktık memlekete geldik
Acayip sertleşti karnım üzüntüden
Ve o kadar hareketli ki karnımı delip çıkacak sanki

Başınız sağolsun, Allah sabır versin Kendinize dikkat edin.

Sen pire halinle 2-3 çocuğun hakkından gelirsin bence

50-60 doğum için yetmiyor demişlerdi bana. Tabii giderek artarsa diye tetikte olmak lazım. Zamanında sağlıkla gelsin inş.

Kuzum sana demiştim seninkisi normal doğum sancısına benziyor diye sanırım doktorun seni dogurtacak gibi duruyor...

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı ilk defa nst ye girdim. ilk verileri doktorum hiç beğenmedi yeşil çizginin baya altındaydı, aç mısın git bir şeyler ye yarım saat sonra tekrar gel dedi tekrar gittim bu sefer yeşil çizginin içine girmişti grafik ama en altlarda...doppler, kilosu ve diğer her şey normal çıktı ultrasonda ama bugün tekrar nst için çağırdı çok canım sıkıldı bir şey de söylemedi bugünkü sonuca göre konuşacak sanırım. kötü düşünmek istemiyorum birkaç gündür hastaydım iyi beslenemedim belki ondan öyle oldu diye düşünmek istiyorum ve dünden beri deli gibi yemek yemeye çalışıyorum. İnşallah bugün nst güzel çıkar.

Yeşil çizgi ne oluyor ben hiç girmedim de

Canım gunaydin.Bende 3 hafta önce girdim nst ye.Ilk çekileni beğenmedi Dr.Karnini iyice doyur tatlı bişeyler ye meyve suyu iç öyle gir dedi.Dedigini yaptım girdim bu sefer bebek uyuyordu.Ebe çıkan kağıdı yırttı.3.kez bağladı.3.de sonucu alabildim.Yani endişelenme bebeğin uyumuş olabilir.Karnini doyur iyice mutlaka tatlı bişeyler ye öyle gir

Bende girdiğimde doktor benimkini de beğenmedi açsan yemek ye çikolata ye dedi bebek az hareket ediyor diye ama beni ebe soluma yatırdı her seferinde sonuncu da ben sağıma döndüm bebek hareketlendi çünkü benimki sağıma döndüğümde hareketleniyor hatta ebe sen daha iyi bilirsin bundan sonra söyle sağına yatıralım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…