2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın canım çok anlamıyorum şu nst den ama belki bebekle pozisyonuyla kıpırdamasıyla alakalıdır kalbini bozma garantiye almak istemiştir doktor

Günaydın canım çok anlamıyorum şu nst den ama belki bebekle pozisyonuyla kıpırdamasıyla alakalıdır kalbini bozma garantiye almak istemiştir doktor
Yok canım kötü düşünmemeye çalışıyorum. Bakalım bugünkü nst daha belirleyici olacak sanırım hayırlısı...

Günaydın herkese..
Başınız sağolsun canım Sukella11 Allah sabır versin zor bişi malesef..
Sancın diner inşallah laiyka doğumun başlarsa 4cm işe hastaneye yatırırlar ama onun dışında sanırım kanama vs olmadan yaşadığın her şey normal süreç diye bakılıyor orda da.. Ağrı kesici almanı tavsiye ettiler mi?
Bebeklerini göreceklere keyifli günler.
Ben bi süre off oluyorum. Arada okurum.. Sanırım ben dönene kadar çoğunuz bebişlerine kavuşmuş olursunuz.
Allah’a emanet olun.
Tatlı geçsin gününüz.
Stop.

Kızlar 8 aydır hiç yaşamadığim mide bulantısı
1haftadır mahfetti beni ☹☹

Canım hiç bişey yemek istemiyor
Yavrucak aç kaliyor hissediyorum resmen
Ama kendimi zorlasamda yiyemiyorum

Kızlar hamileliğin son haftalarına doğru bazı kadınlarda mide bulantısının yeniden başladığını söylemişti bana bir hemşire

Klimalı ortamda duruyorsanız o da üşütmenize sebep olmuş olabilir. Geçmiş olsun ikinize de

22sinde 1 hafta önce gittiğimde bu sancılar olmadan ozaman 4küsürdü. Şuan 4. Gün sıklığı hala 10dkda 1, fazla ama şiddeti 60ı geçmedi. Belki ondan bakmadı, 5dkda 1 olura hastaneye gidin dedi.

Ciğer geliştirici iğne yapıldı mı? Hafta olarak çok geride sayılmazsın. Kalbini ferah tutmaya çalış. 5 dk da bire düşse zaten doğum başlar ve o noktadan sonra engel olunamaz. O kısmı anlayamadım

Belki bebek için her şey yolunda diye doğmaması için önlem alma gereği duymamıştır. Ama bir tehlike söz konusu olsaydı bence gereğini yaparlardı. İçin rahat olsun strest yapma

Aha aferin kız valla ben acısından açmasından değil enfeksiyondan tırsıyorum yoksa alışkınım ağda neymiş
senin enfeksyon var ya kuzu kokrmakta haklısın ama :) birşey olmaz inşallah ya yinede geç gitsen daha da sorun, sende olsan başkası da olsa illaki o iş yapılacak.. bazen ne kadar dikkat etsekte olabiliyor.

senin enfeksyon var ya kuzu kokrmakta haklısın ama :) birşey olmaz inşallah ya yinede geç gitsen daha da sorun, sende olsan başkası da olsa illaki o iş yapılacak.. bazen ne kadar dikkat etsekte olabiliyor.
Doğru canım valla doğurmadan kurtulmicam tam anlamıyla galiba o yüzden haftaya ağdaya gidicem karnımdan göremiyorum Bi şekilde halletmem lazım çıkarları da hallederim doğurmazsam napim

Anladım canım. Benim kız bütün gün inanılmaz hareketliydi hiç durmadı ama kontrole girmeden önce her zamanki gibi uykuya daldı. yani sadece hareketler ile ilgili ise niye bu kadar gerdiler anlamadım. Normalde gayet hareketli çünkü.

Tamam canım bugün öyle deneyeceğim

Bende ilk çok gerilmiştim sonra sordum sorun ne beğenilmeyen ne diye az hareket ediyor deyince benimki sağa dönünce oynuyor dedim döndüm ama anlaşıldı bu ufaklıkların hepsi hastanede pek uslu oluyorlar

Canım ya inşallah durur sancıların.36 yi doldursan ne güzel olur.Insallah sabreder bebeğin 2-3 hafta daha

Canım bence sıcaklarda etkiliyor, birde üstüne lohusalık. Bende az yiyorum canım sadece soğuk su meyve istiyor
Bende birazdan göreceğim nstye ilk defa. Gelmeden bir çikolata yedim etkiliyor açlık bildiğim kadarıyla. Bugün tatlı ye bol su iç öyle git birde canım

Canım ilk doğumumda aynen senin gibi olmuştum.İnanılmaz ter attım ve iştahsızdim.1 ayda doğum kilolarım +3 kilo kendi kilomdan gitmisti.30-40 gün geçince rahatlarsın.Vücut toparlıyor baya.Bebekli hayata alışıyorsun.Yaninda kim var seninle ilgilenen?

Doğru canım valla doğurmadan kurtulmicam tam anlamıyla galiba o yüzden haftaya ağdaya gidicem karnımdan göremiyorum Bi şekilde halletmem lazım çıkarları da hallederim doğurmazsam napim

Biliyosun ben de başından beri senin gibi uğraşıyorum akıntıyla
Benim akıntım bir anda kesildi iki hafta boyunca hiç olmadı, kurudu sanki :)
Ama bu hafta yine başladı. Ve inan farklı bir şey yapmadım, her şey aynı. Çözemedim

Benimde öyle eskisi gibi değil akıntı üstelik eskisi kadar suda içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…