2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım 2 kutu antibiyotik 2 kutuda fitil bitirdim çok şükür eskisine göre çok çok iyi akıntım var ama normal beyaz fizyolojik belli şuan enfeksiyon gibi değil ay o neydi ya katı katı yeşil sarı akıntı hayatımdan bezdirdi resmen

kız tam bendensin ağdadan Başka Bi şeyle asla rahat edemem kendimi bildim bileli her yerim için ağdacı ablama giderim, sonrası miiiissss kaymak
1 paket bebek bezi yeterli olmuyor P Pelinim35 :)) bir hafta da 42 li primalardan bitti. Günde 8-10 kere falan değişiyor duruma göre. Dün yeni bir paket daha aldık. Stok yapacaksanız iki paket yenidoğan alabilirsiniz
kuzumm sen ne almıştın bez, pişik falan olmamıştır inşallah
Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Sahurda çıktık memlekete geldik
Acayip sertleşti karnım üzüntüden
Ve o kadar hareketli ki karnımı delip çıkacak sanki
Başınız sağ olsun canım.. Sabır diliyorum ailene, mekanı cennet olsun.. Dikkat et kendine, çok o ortamda durma strese girersin.

Kızlar ya çantamı hazırladım bende, ldıpıö my valice anne bebek bakım çantasına Aybala'mın eşyalarını koydum, kendi eşyalarımı da büyük bi sırt çantasına koydum ama hasta bezleri, bebek bezi vs dışarıda kaldı kabin boy valiz mi alsam ki

Allah geride kalanlara sabır versin. Gerçekten çok zor..

aaa nereye kuzum

Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun kızlar
Maalesef günümüzün gerçeği bu hastalıklar inşallah çaresi bulunur
Şifa bekleyen tüm hastalar için birer dua okuyun lütfen hamilelerin enerjisi iyidir derler

Döndük biz evimizdeyiz ama kafam kalkmıyo acayp yorulmuşum meğer

Kabin boy valize sığamadım ona kıyafetleri koydum kendi bakım ürünlerimide sırt çantası yapıcam canım anca sığılmıyor gerçekten

Kuzum nereye yahu

Dayanamadım tetanoz asısını olduö kızlar içim rahat etmedi. Doktorum da yaptırabilirsin deyince yaptırdım hemen. İnşallah cok agrı yapmaz.

Dayanamadım tetanoz asısını olduö kızlar içim rahat etmedi. Doktorum da yaptırabilirsin deyince yaptırdım hemen. İnşallah cok agrı yapmaz.

Aşıyı olduğun koluna dikkat et 2 gün falan iş yapma çok ağrımaz inşallah.Ben ertesi günü evi supurmustüm 4-5 gün ağrıdı şişti kolum

Canım ztn sıvıyla süt geliyo diyolar tecrübem yok henüüz ama duyduğum böyle, ohh bol sütün olsun
Canım çok eşya var parça parça da zor olur, ben kabin boy değilde normal valizlerden orta boya yaptım, bakım malzemeleirni bakım çantasına koydum ufak tefek olanlar dağılmasın valizin içinde diye, bakım çantasınıda dolu halde valizin içine koydum, kıyafet tarzı olanlarıda keselerle valize koydum, hepsi bi valizde oldu derli toplu
Çook güüzel canım bayıldım

Selam güzel hanımlar Bu kız dünden beri göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor. Zaten hassas, yemin ediyorum çığlık attırıyor. Sabah da su içerken altımda bir ıslaklık hissettim. Bir baktım yarım çay bardağı dolusu su dökülmüş gibi kiloda. Koku yok, akıntı gibi de değil bildiğin su.. Takipteyim, gün içerisinde olursa doktora gideceğim. Var mı böyle bir şey yaşayan?

Ben buyuk boy valize anca siğdirdim herseyimizi canım
Bi tarafina oglumun bi tarafına kendi eşyalarimi koydum

Canımcım sen bi daha olmasını bekleme bence akıntı su gibi de gelebiliyor yaşadım su sızıyo sandım ama Allah korusun susuz kalır falan git aklından çıksın bence yada doktoruna sor

Canımcım sen bi daha olmasını bekleme bence akıntı su gibi de gelebiliyor yaşadım su sızıyo sandım ama Allah korusun susuz kalır falan git aklından çıksın bence yada doktoruna sor
Aynen bende öyle okuduğum için biraz rahatım aslında. Su sızıntısı olsa, gün içerisinde mutlaka yinelermiş. Azıcık daha takip edeyim, giderim mutlaka

Allah rahmet eylesin. Sen kendine dikkat etmeye çalış.
Bir göbüş fotosu da benden olsun
32.haftadan selamlar..
Maşallah size, terlikgillerden ben de varım :) Müdürümden izin aldım bugün ben de terlik giydim :)
Nst ye girmeden çikolata ye ve meyve suyu iç, bebeğin hareketleri az diye beğenmemiş doktor. Haber et bize de
Herkeslere hayırlı sabahlar.Bugün küçük oğlumu göreceğim öğleden sonra çok mutluyummm Özledim tam 3 hafta oldu.
Kızlar benimde saat 4.5 da randevu nst yede ilk defa giricem merak ediyorum ne çıkacak
Güzel haberlerle gelin kızlar :)
Çok tatlı yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…