Canım 2 kutu antibiyotik 2 kutuda fitil bitirdim çok şükür eskisine göre çok çok iyiBiliyosun ben de başından beri senin gibi uğraşıyorum akıntıyla
Benim akıntım bir anda kesildi iki hafta boyunca hiç olmadı, kurudu sanki :)
Ama bu hafta yine başladı. Ve inan farklı bir şey yapmadım, her şey aynı. Çözemedim
kız tam bendensinKızlar yapmayın Allah aşkına.. o enfeksiyon riskini hep söylerler. Şu hani agdadan sonra küçük sivilce cikarya, heh enfeksiyon dedikleri o. Kasılmaları tetikler tezi de sanırım kendini ağda sırasında sıkmakla alakali. Gidin temiz temiz agdalarinizi yaptırın. Kaymak gibi olun ❤
kuzumm sen ne almıştın bez, pişik falan olmamıştır inşallah
Başınız sağ olsun canım.. Sabır diliyorum ailene, mekanı cennet olsun..Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Sahurda çıktık memlekete geldik
Acayip sertleşti karnım üzüntüden
Ve o kadar hareketli ki karnımı delip çıkacak sanki
Allah geride kalanlara sabır versin. Gerçekten çok zor..Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Günaydın herkese..
Başınız sağolsun canımSukella11 Allah sabır versin zor bişi malesef..
Sancın diner inşallah @laiyka doğumun başlarsa 4cm işe hastaneye yatırırlar ama onun dışında sanırım kanama vs olmadan yaşadığın her şey normal süreç diye bakılıyor orda da.. Ağrı kesici almanı tavsiye ettiler mi?
Bebeklerini göreceklere keyifli günler.
Ben bi süre off oluyorum. Arada okurum.. Sanırım ben dönene kadar çoğunuz bebişlerine kavuşmuş olursunuz.
Allah’a emanet olun.
Tatlı geçsin gününüz.
Stop.
Kabin boy valize sığamadım ona kıyafetleri koydum kendi bakım ürünlerimide sırt çantası yapıcam canım anca sığılmıyor gerçektenKızlar ya çantamı hazırladım bende, ldıpıö my valice anne bebek bakım çantasına Aybala'mın eşyalarını koydum, kendi eşyalarımı da büyük bi sırt çantasına koydum ama hasta bezleri, bebek bezi vs dışarıda kaldıkabin boy valiz mi alsam ki
Kuzum nereye yahuGünaydın herkese..
Başınız sağolsun canımSukella11 Allah sabır versin zor bişi malesef..
Sancın diner inşallah @laiyka doğumun başlarsa 4cm işe hastaneye yatırırlar ama onun dışında sanırım kanama vs olmadan yaşadığın her şey normal süreç diye bakılıyor orda da.. Ağrı kesici almanı tavsiye ettiler mi?
Bebeklerini göreceklere keyifli günler.
Ben bi süre off oluyorum. Arada okurum.. Sanırım ben dönene kadar çoğunuz bebişlerine kavuşmuş olursunuz.
Allah’a emanet olun.
Tatlı geçsin gününüz.
Stop.
Dayanamadım tetanoz asısını olduö kızlar içim rahat etmedi. Doktorum da yaptırabilirsin deyince yaptırdım hemen. İnşallah cok agrı yapmaz.
Canım ztn sıvıyla süt geliyo diyolar tecrübem yok henüüz ama duyduğum böyle, ohh bol sütün olsunDün tam 1 hafta oldu ve 9 kilo gitmiş. Yalnız herkes emzirirken açlık olur demişti bende yine hamilelik önceki iştahsızlık başladı. Hiç birşey yemek istemiyorum. Süt olsun diye rezene çayları su ve mesrubatlarla idare ediyorum. Bugün 2 de dikisleri aldırmaya gidicem sorucam doktora bu normal mi diye. Bı de ben lohusaligin abartilan bişey olduğunu düşünürdüm hep ama korkunç bir ter boşalması oluyor sürekli. Günde 4-5 kez atlet ve t-shirt değiştiriyorum. Vücutta biriken fazla sular odemler bu yolla atiliyormus öyle okudum da at at bitmedi arkadaş .
Canım çok eşya var parça parça da zor olur, ben kabin boy değilde normal valizlerden orta boya yaptım, bakım malzemeleirni bakım çantasına koydum ufak tefek olanlar dağılmasın valizin içinde diye, bakım çantasınıda dolu halde valizin içine koydum, kıyafet tarzı olanlarıda keselerle valize koydum, hepsi bi valizde oldu derli topluKızlar ya çantamı hazırladım bende, ldıpıö my valice anne bebek bakım çantasına Aybala'mın eşyalarını koydum, kendi eşyalarımı da büyük bi sırt çantasına koydum ama hasta bezleri, bebek bezi vs dışarıda kaldıkabin boy valiz mi alsam ki
Çook güüzel canım bayıldım
Ben buyuk boy valize anca siğdirdim herseyimizi canımKızlar ya çantamı hazırladım bende, ldıpıö my valice anne bebek bakım çantasına Aybala'mın eşyalarını koydum, kendi eşyalarımı da büyük bi sırt çantasına koydum ama hasta bezleri, bebek bezi vs dışarıda kaldıkabin boy valiz mi alsam ki
Canımcım sen bi daha olmasını bekleme bence akıntı su gibi de gelebiliyor yaşadım su sızıyo sandım ama Allah korusun susuz kalır falan git aklından çıksın bence yada doktoruna sorSelam güzel hanımlarBu kız dünden beri göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor. Zaten hassas, yemin ediyorum çığlık attırıyor. Sabah da su içerken altımda bir ıslaklık hissettim. Bir baktım yarım çay bardağı dolusu su dökülmüş gibi kiloda. Koku yok, akıntı gibi de değil bildiğin su.. Takipteyim, gün içerisinde olursa doktora gideceğim. Var mı böyle bir şey yaşayan?
Aynen bende öyle okuduğum için biraz rahatım aslında. Su sızıntısı olsa, gün içerisinde mutlaka yinelermiş. Azıcık daha takip edeyim, giderim mutlakaCanımcım sen bi daha olmasını bekleme bence akıntı su gibi de gelebiliyor yaşadım su sızıyo sandım ama Allah korusun susuz kalır falan git aklından çıksın bence yada doktoruna sor
Allah rahmet eylesin. Sen kendine dikkat etmeye çalış.Dün gece kuzenimi kaybettik malum hastalıktan toplam 2 ayda oldu bitti herşey
Maşallah size, terlikgillerden ben de varım :) Müdürümden izin aldım bugün ben de terlik giydim :)Bir göbüş fotosu da benden olsun
32.haftadan selamlar..
Nst ye girmeden çikolata ye ve meyve suyu iç, bebeğin hareketleri az diye beğenmemiş doktor. Haber et bize deGünaydın kızlar dün kontrolüm vardı ilk defa nst ye girdim. ilk verileri doktorum hiç beğenmedi yeşil çizginin baya altındaydı, aç mısın git bir şeyler ye yarım saat sonra tekrar gel dedi tekrar gittim bu sefer yeşil çizginin içine girmişti grafik ama en altlarda...doppler, kilosu ve diğer her şey normal çıktı ultrasonda ama bugün tekrar nst için çağırdı çok canım sıkıldı bir şey de söylemedi bugünkü sonuca göre konuşacak sanırım. kötü düşünmek istemiyorum birkaç gündür hastaydım iyi beslenemedim belki ondan öyle oldu diye düşünmek istiyorum ve dünden beri deli gibi yemek yemeye çalışıyorum. İnşallah bugün nst güzel çıkar.
Herkeslere hayırlı sabahlar.Bugün küçük oğlumu göreceğim öğleden sonra çok mutluyummmÖzledim tam 3 hafta oldu.
Güzel haberlerle gelin kızlar :)Kızlar benimde saat 4.5 da randevu nst yede ilk defa giricem merak ediyorum ne çıkacak
Çok tatlı yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?