Teşekkür ederizAllah rahmet eylesin. Sen kendine dikkat etmeye çalış.
Maşallah size, terlikgillerden ben de varım :) Müdürümden izin aldım bugün ben de terlik giydim :)
Nst ye girmeden çikolata ye ve meyve suyu iç, bebeğin hareketleri az diye beğenmemiş doktor. Haber et bize de
Güzel haberlerle gelin kızlar :)
Çok tatlı yaaaaaaa
Kolonyalı mendil koyarsan agrın olmaz annem bana yapmamı söyledi ciddende agrım olmadı büyükler işi biliyo :)Dayanamadım tetanoz asısını olduö kızlar içim rahat etmedi. Doktorum da yaptırabilirsin deyince yaptırdım hemen. İnşallah cok agrı yapmaz.
İnş canım güzel çıkar. İki dilim baklavaya çıldırıyor benimkiGünaydın kızlar dün kontrolüm vardı ilk defa nst ye girdim. ilk verileri doktorum hiç beğenmedi yeşil çizginin baya altındaydı, aç mısın git bir şeyler ye yarım saat sonra tekrar gel dedi tekrar gittim bu sefer yeşil çizginin içine girmişti grafik ama en altlarda...doppler, kilosu ve diğer her şey normal çıktı ultrasonda ama bugün tekrar nst için çağırdı çok canım sıkıldı bir şey de söylemedi bugünkü sonuca göre konuşacak sanırım. kötü düşünmek istemiyorum birkaç gündür hastaydım iyi beslenemedim belki ondan öyle oldu diye düşünmek istiyorum ve dünden beri deli gibi yemek yemeye çalışıyorum. İnşallah bugün nst güzel çıkar.
Gel teskere gel teskere :) günlerden Hatay/31 :)
Benım memleketGel teskere gel teskere :) günlerden Hatay/31 :)
Nerden yaptırdın canım
Canım sende gidiyorsun geliyorsun kalp bırakıp kaçıyorsun. Bir söyle bakalım kimsin, kimlerdensin, kaç kilo aldın, sağlığın nasıl, oğlan mı kız mı.... Ohooo :))
Güzel günlerde kullanın inşallah çok tatlı olmuş
What dedin gülüm? Bunlar ne kız Meylen valla yolucam saçınıKüvez eteği fiyonkları ve ayaklı pano siparişini de verdim
Son eksiklerim kızlar bitti çok şükür artık doğurmayı beklicem
Canım emzirirken, diğer göğüsünden de süt mü akıyor? Ben yine anlamadım :SKızlar yeni nesil bi süt pompası çıkmış, adı mochi, ben inceledim çok cazip geldi, emzirirken diğer göğsümüze takıyoruz akan süt birikiyor. Ben bundan alacam sanırım ilk etapta. Size de fikir olsun
Bana da şişerse buz koy dedi canım bi de 2 3 gün banyo yapma dedi.Sana oyle bir şeyden bahsetmişmiydiAşıyı olduğun koluna dikkat et 2 gün falan iş yapma çok ağrımaz inşallah.Ben ertesi günü evi supurmustüm 4-5 gün ağrıdı şişti kolum
Foşur Foşur akmıyormuş ama sızıntı oluyormuş bunun amacı emzirirken diğer memeyi doğal yoldan boşaltmak canım, sağmak gibi ama bunun doğal vakum özelliği varmışCanım emzirirken, diğer göğüsünden de süt mü akıyor? Ben yine anlamadım :S
Sagol canım ben de koyayım o zamanKolonyalı mendil koyarsan agrın olmaz annem bana yapmamı söyledi ciddende agrım olmadı büyükler işi biliyo :)
Ama o zamanda hep aynı memeden emzirmemiz gerekir. Kafamda deli sorularFoşur Foşur akmıyormuş ama sızıntı oluyormuş bunun amacı emzirirken diğer memeyi doğal yoldan boşaltmak canım, sağmak gibi ama bunun doğal vakum özelliği varmış
Foşur foşurda akabiliyoFoşur Foşur akmıyormuş ama sızıntı oluyormuş bunun amacı emzirirken diğer memeyi doğal yoldan boşaltmak canım, sağmak gibi ama bunun doğal vakum özelliği varmış
Yok canım aksine kanallar boşaldıkça daha çok süt iner, düşün sağı emerken solu bununla boşaltıyorsun, iki memede hemen hemen boşalmış oluyor, sonra diğer emzirmede solu verip sağa mochi takabilirsin, böylelikle hem zamandan tasarruf hemde memeler boşalır ve onları buzluğa atarsınAma o zamanda hep aynı memeden emzirmemiz gerekir. Kafamda deli sorular
Hastane odası için kuzum sorma valla organizasyonla anlaşsam daha iyiydi battım resmenWhat dedin gülüm? Bunlar ne kız Meylen valla yolucam saçını
YaaaFoşur foşurda akabiliyove gerçekten çok zor ddurumda bırakan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?