2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Teşekkür ederiz evet terlikler çok rahat giy çık, eğil kalk derdi de yok. Birde benim ayaklarımın altı çok yanıyor ancak terlikle rahat ediyorum..

Dayanamadım tetanoz asısını olduö kızlar içim rahat etmedi. Doktorum da yaptırabilirsin deyince yaptırdım hemen. İnşallah cok agrı yapmaz.
Kolonyalı mendil koyarsan agrın olmaz annem bana yapmamı söyledi ciddende agrım olmadı büyükler işi biliyo :)

İnş canım güzel çıkar. İki dilim baklavaya çıldırıyor benimki
Gel teskere gel teskere :) günlerden Hatay/31 :)

Sen haziran annesi imişsin ya

Canım emzirirken, diğer göğüsünden de süt mü akıyor? Ben yine anlamadım :S

Aşıyı olduğun koluna dikkat et 2 gün falan iş yapma çok ağrımaz inşallah.Ben ertesi günü evi supurmustüm 4-5 gün ağrıdı şişti kolum
Bana da şişerse buz koy dedi canım bi de 2 3 gün banyo yapma dedi.Sana oyle bir şeyden bahsetmişmiydi

Ama o zamanda hep aynı memeden emzirmemiz gerekir. Kafamda deli sorular
Yok canım aksine kanallar boşaldıkça daha çok süt iner, düşün sağı emerken solu bununla boşaltıyorsun, iki memede hemen hemen boşalmış oluyor, sonra diğer emzirmede solu verip sağa mochi takabilirsin, böylelikle hem zamandan tasarruf hemde memeler boşalır ve onları buzluğa atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…