2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum buna gerek yok ki zaten bebek bir memeyi emerken diğerinden süt akar bardak bile tutsan iş görür..

Evet bu durum aklımda bir soruya neden oldu.şimdi sag ile emziriyoruz.soldan akıyo dıye pompayı taktık o biriken sütü biberonla bebişe verirken meme reddi olmazmı ki .

Al benden de o kadar .. Zaten çok akmıyor bi sure sonra duruyor ilk bas bi akıyor iç çamaşırı avuç içi kadar anca islaniyordu (enfazla)sonra duruyor .

Kuzum buna gerek yok ki zaten bebek bir memeyi emerken diğerinden süt akar bardak bile tutsan iş görür..
Canım bu sadece akan sütü toplamıyor, vakumla memedeki sütü çekiyor, sipariş verdim bile
ben uzun süre göreve dönmeyeceğim için süt sağma makinesi yerine bnu tercih ettim size de fikir olsun diye gönderdim

Evet bu durum aklımda bir soruya neden oldu.şimdi sag ile emziriyoruz.soldan akıyo dıye pompayı taktık o biriken sütü biberonla bebişe verirken meme reddi olmazmı ki .
Biberonla, bebek bensiz kaldığında zorunlu olarak tabi ki verilir ara ara ama bendeki asıl amaç kanalları boşaltıp buzluğa atmak

Neyse canım fikir olmuştur muhakkak ki emzirince ne demek istediğimi anlayacaksın..

Vakumlamadıktan sonra kalkandan farkı kalır mı canım bilemedim.

Neyse canım fikir olmuştur muhakkak ki emzirince ne demek istediğimi anlayacaksın..

Al benden de o kadar .. Zaten çok akmıyor bi sure sonra duruyor ilk bas bi akıyor iç çamaşırı avuç içi kadar anca islaniyordu (enfazla)sonra duruyor .
Hanımlar anlatamıyorum galiba, sadece akan sütü toplamıyor, doğal vakum ile Süt sağma pompasının yaptığı işin benzerini yapıyor niye bu kadar olay oldu anlamadım sonuçta fikir paylaşıyoruz, bana da yeni doğum yapan kuzenim önerdi, bende sizinle paylaştım, ben paylaştım diye kimse almak zorunda, kullanmayacaksanız siz bilirsiniz. Ben bu tarz bi ürün arayana fikir olur diye paylaştım, siz istediğiniz gibi ürün kullanabilirsiniz.

Bir de yanlış anlama da domestic dediği gibi bu sadece vakkumlamadan yani sağım hareketi yapmadan memeyi bosaltamaz. Sadece diger göğsündeki önsut dediğimiz sulu sütü toplayabilir gibi..

Bir de yanlış anlama da domestic dediği gibi bu sadece vakkumlamadan yani sağım hareketi yapmadan memeyi bosaltamaz. Sadece diger göğsündeki önsut dediğimiz sulu sütü toplayabilir gibi..
Canım tamam sen alma. çok ilginç ya sanki bu ürünü ben ürettim sanki dünyada bi tek ben kullanıyorum gibi davranıyorsunuz. Cidden ilginç.

Canım tamam sen alma. çok ilginç ya sanki bu ürünü ben ürettim sanki dünyada bi tek ben kullanıyorum gibi davranıyorsunuz. Cidden ilginç.
İlginç olan bir sey yok herkes kendi tecrübesini paylaşıyor sonuçta, sen begenmissin almışsın fikir olsun diye paylaşıyorsun, ben de 22 aydır emziren bir anne olarak fikrimi paylastım sadece yorum istedmedigini bilsem yazmazdım. O zaman fikirlerim diğer arkadaslara olsun sen zaten almışsın. Gule gule kullan..

Kızlar benim nacizane tavsiyem ne olursa olsun biberon vermeyin. Benim kızım sarılıktan dolayı kuvezde kaldı orada mecbur biberon verdiler meme reddi oldu. Ne yaptıysam donmedi.Bir bucuk sene gece gunduz 2 saat arayla sagdım anne sutunden mahrum kalmasın dıye. O kadar zor ki her seferinde o makineyi bütün parçalarıyla dezenfekte etmek surekli makine ile dolasmak.2 saatte bir sagılmadıgında sut geriliyor.Ben o makineyi kaynattım yıkadım kuruladım diyene kadar 2 saat tekrar doluyordu.Şırıngayla verin kasık biberonla verin kasıkla agzına dökün eds yapın ama biberon vermeyin.Ha bi de su var zordu sagmak ama yine olsa yine yaparım yeter ki anne sütü alsın onun yerini de baska bir şey tutmuyor. Kızım anne sutunu ne zaman kestik o zaman hastalanmaya basladı mesela.Süt gelmemesi diye bir şey de yok. Süt gelir emzirdikçe artar.Bebek aglıyor diye sut yok sanmayın. Çişli bez varsa doymustur.Göğsünüz şişiyor diye süt yok sanmayın şişmesi sart değil.Ya da sagdım ama süt çıkmadı diye yok sanmayın.Makine farklı sistemde cektiği için kimi memede makineye süt gelmez ama bebek emince gelir. Velhasıl emzirin gıtsın Memelerinize güvenin

Ben kullanılan ürünün tavsiyesini yapıyorum. İlginç dediğimde, ürünü kullanmadığın için ürünle ilgili fikir paylaşman. Sağ ol.

Ama o zamanda hep aynı memeden emzirmemiz gerekir. Kafamda deli sorular
Aynen canım onsut akar sadece birazcık zaten önerilen her iki gogsude pespese emzirmek bir sonraki beslemede en son hangisini verdiysen onunla başlayıp ordaki kalan yağlı sütü almasını sağlayıp sonra asıl süt dolan göğüse geçmek gerekiyomus

Benim oglandada biberon reddi vardı . sagdim sagdim once buzluga koydum ama hiçbir gün biber ondan icmedi inat oğlum benim . sağmak kotu ama masist daha kotu
İnşallah bu biberon kabul eder yoksa erkenden ise başlıca m ne yapariz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…