Canım yanlış anlaşılma oldu galiba.Sonucta uzun suredir burada fikir alısverişi yapıyoruz. Ben artık sizleri yıllardır konustugum arkadaslarım gibi görüyorum. Bu ürünlere para veriyoruz veriyorsunuz.Ben bu yüzden uyarmak istedim.Yaşayıp görmen daha iyi tabi.İnşallah memnun kalırsın iyi günlerde kullanırsınBen kullanılan ürünün tavsiyesini yapıyorum. İlginç dediğimde, ürünü kullanmadığın için ürünle ilgili fikir paylaşman. Sağ ol.
Evet cidden sagarak beslemekte mama vermekte öyle zorki gece gündüz inşallah hepimize emzirmek nasip olur büyük rahatlık her yerde bende 2 hafta sonra emzirmeye baslayabilmistim biberona alıştığı için 4 aydan sonra da emzik vermiştim bunda hala kararsizm emzik konusundaKızlar benim nacizane tavsiyem ne olursa olsun biberon vermeyin. Benim kızım sarılıktan dolayı kuvezde kaldı orada mecbur biberon verdiler meme reddi oldu. Ne yaptıysam donmedi.Bir bucuk sene gece gunduz 2 saat arayla sagdım anne sutunden mahrum kalmasın dıye. O kadar zor ki her seferinde o makineyi bütün parçalarıyla dezenfekte etmek surekli makine ile dolasmak.2 saatte bir sagılmadıgında sut geriliyor.Ben o makineyi kaynattım yıkadım kuruladım diyene kadar 2 saat tekrar doluyordu.Şırıngayla verin kasık biberonla verin kasıkla agzına dökün eds yapın ama biberon vermeyin.Ha bi de su var zordu sagmak ama yine olsa yine yaparım yeter ki anne sütü alsın onun yerini de baska bir şey tutmuyor. Kızım anne sutunu ne zaman kestik o zaman hastalanmaya basladı mesela.Süt gelmemesi diye bir şey de yok. Süt gelir emzirdikçe artar.Bebek aglıyor diye sut yok sanmayın. Çişli bez varsa doymustur.Göğsünüz şişiyor diye süt yok sanmayın şişmesi sart değil.Ya da sagdım ama süt çıkmadı diye yok sanmayın.Makine farklı sistemde cektiği için kimi memede makineye süt gelmez ama bebek emince gelir. Velhasıl emzirin gıtsın Memelerinize güvenin
Ürünü kullanmama gerek yok ki memenin süt üretme mantığını ve sütun kanallardan ondeki kahveringi kısımda olan süt havuzundan çıkışı yani sütun inme mantığını bilen biri olarak konuştum. Süt sadece vakkum takıp bırakarak toplanmaz. Part part iner once önsut sonra yağlı sut belli bir aralikta iner. Bebek o sütü almak icin sadece cekmez ağzıyla o kahverengi kısmı da sıkar ve çeker. Ama senin attığın video da sadece memeye takılmış bir vakkum görüyorum. Eğer başka bir özelliği varsa bilemem. Buna istinaden yazdim yoksa ürünü kullanmisligim yok tabiki..Ben kullanılan ürünün tavsiyesini yapıyorum. İlginç dediğimde, ürünü kullanmadığın için ürünle ilgili fikir paylaşman. Sağ ol.
Sagdıgım halde mastit oluyordu canım. Emziren annelerde mutlaka oluyor. İlk bir iki ay emzik ya da biberon vermemek bir nebze daha iyi gene. Tabi herkesin kendi tercihiBenim oglandada biberon reddi vardı . sagdim sagdim once buzluga koydum ama hiçbir gün biber ondan icmedi inat oğlum benim . sağmak kotu ama masist daha kotu
İnşallah bu biberon kabul eder yoksa erkenden ise başlıca m ne yapariz bilmiyorum
Senin dediğini ben anladım kuzum pompa almicam zaten uzun süre emziricem yanında olucam oldu ki işim çıktı bunla biriktirdiğim buzluğa attığım sütü Bebişime versinler diyorsunNeyse herkes bildiğini kullansın hanımlar. Bence Siz beni anlamadınız ya da yanlış anladınız. Tavsiye üzerine, sizinle tavsiye paylaşınca bu kadar eleştirilmek garip geldi. Lütfen bu konuyla ilgili bana daha fazla yazmayın. Herkese bol bol süt versin Allah.
Evet mantık aynı diğer memeden süt akar, evdeysen önsut biriktirip sonra bebeğe verebilirsin. Bazı meme kalkanlarinin da sut toplama haznesi var onlar da iş görür..Kızlar emzirmesekte annemden hatırlıyorum akıcağı varsa akıyo ki kardeşim uyurken annemin memesi ıslanırdıgöğüs pedi mantığı bu değil mi zaten
Süt gelsin de aksın yahu
Yeni sologanımız MEMENİZE GÜVENİNKızlar benim nacizane tavsiyem ne olursa olsun biberon vermeyin. Benim kızım sarılıktan dolayı kuvezde kaldı orada mecbur biberon verdiler meme reddi oldu. Ne yaptıysam donmedi.Bir bucuk sene gece gunduz 2 saat arayla sagdım anne sutunden mahrum kalmasın dıye. O kadar zor ki her seferinde o makineyi bütün parçalarıyla dezenfekte etmek surekli makine ile dolasmak.2 saatte bir sagılmadıgında sut geriliyor.Ben o makineyi kaynattım yıkadım kuruladım diyene kadar 2 saat tekrar doluyordu.Şırıngayla verin kasık biberonla verin kasıkla agzına dökün eds yapın ama biberon vermeyin.Ha bi de su var zordu sagmak ama yine olsa yine yaparım yeter ki anne sütü alsın onun yerini de baska bir şey tutmuyor. Kızım anne sutunu ne zaman kestik o zaman hastalanmaya basladı mesela.Süt gelmemesi diye bir şey de yok. Süt gelir emzirdikçe artar.Bebek aglıyor diye sut yok sanmayın. Çişli bez varsa doymustur.Göğsünüz şişiyor diye süt yok sanmayın şişmesi sart değil.Ya da sagdım ama süt çıkmadı diye yok sanmayın.Makine farklı sistemde cektiği için kimi memede makineye süt gelmez ama bebek emince gelir. Velhasıl emzirin gıtsın Memelerinize güvenin
Senin bahsettiğin vakumlu aleti incelemiştim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, memeni tamamen boşaltır merak etme, sonsuz bir vakum özelliği var sen çekip alana kadar. Arkadaşlar detaylı incelemeden yorum yapmışlar, sıkıntı ordan kaynaklandı. Yoksa emziren ve sağan bir anne olarak söylüyorum bu alet iyi bir alet, hem de vakit kaybetmezsin sağmakla, ve zaten sen sağ göğsü emzirirken solda kaynar ve daha kolay sağım olur mantıken :)Neyse herkes bildiğini kullansın hanımlar. Bence Siz beni anlamadınız ya da yanlış anladınız. Tavsiye üzerine, sizinle tavsiye paylaşınca bu kadar eleştirilmek garip geldi. Lütfen bu konuyla ilgili bana daha fazla yazmayın. Herkese bol bol süt versin Allah.
Aman doğsunlarda canım ihtiyaç halinde alırız ya pompa mı kalkan mı böyle bişey mi herkesin tecrübesi ihtiyacı kendine göre oluyo yönlendirecek zatenEvet mantık aynı diğer memeden süt akar, evdeysen önsut biriktirip sonra bebeğe verebilirsin. Bazı meme kalkanlarinin da sut toplama haznesi var onlar da iş görür..
Senin dediğini ben anladım kuzum pompa almicam zaten uzun süre emziricem yanında olucam oldu ki işim çıktı bunla biriktirdiğim buzluğa attığım sütü Bebişime versinler diyorsun
İnşallah kullanışlıdır işini görür
Ah beni anlayan birileri..Yeni sologanımız MEMENİZE GÜVENİNÇok iyi :)
Senin bahsettiğin vakumlu aleti incelemiştim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, memeni tamamen boşaltır merak etme, sonsuz bir vakum özelliği var sen çekip alana kadar. Arkadaşlar detaylı incelemeden yorum yapmışlar, sıkıntı ordan kaynaklandı. Yoksa emziren ve sağan bir anne olarak söylüyorum bu alet iyi bir alet, hem de vakit kaybetmezsin sağmakla, ve zaten sen sağ göğsü emzirirken solda kaynar ve daha kolay sağım olur mantıken :)
çok ağrı yapmıyor kuzu ya max 2-3 gün kas ağrısı gibiDayanamadım tetanoz asısını olduö kızlar içim rahat etmedi. Doktorum da yaptırabilirsin deyince yaptırdım hemen. İnşallah cok agrı yapmaz.
Sütümüz olsun her türlü sağarız :):) Mememize güvenelim :):) Şaka maka, çalışan anne olmak zor, Allah hepimize kolaylık versin.Ah beni anlayan birileri..Evet incelemeden yorum kesinlikle saryacım katılıyorum, neyse Meylenin dediği gibi herkesin ihtiyacı farklı
Allah kolaylık versin hepimize kuzum, özellikle de çalışan annelere..Sütümüz olsun her türlü sağarız :):) Mememize güvenelim :):) Şaka maka, çalışan anne olmak zor, Allah hepimize kolaylık versin.
Yavrum bak benim kafamı böyle şeylerle doldurmayın nolur. Sizin yüzünüzden hem elektrikli hem manuel sağma mak. Aldim zaten bir de bunu mu alayım şimdiYok canım aksine kanallar boşaldıkça daha çok süt iner, düşün sağı emerken solu bununla boşaltıyorsun, iki memede hemen hemen boşalmış oluyor, sonra diğer emzirmede solu verip sağa mochi takabilirsin, böylelikle hem zamandan tasarruf hemde memeler boşalır ve onları buzluğa atarsın
Onları aldıysan buna gerek yok balımYavrum bak benim kafamı böyle şeylerle doldurmayın nolur. Sizin yüzünüzden hem elektrikli hem manuel sağma mak. Aldim zaten bir de bunu mu alayım şimdi
Hee tamam o zaman. O iş tamam gibi benim. Organizasyon da 2000 istedi. Azıcık becerikli olsam bu işe girerim vallaHastane odası için kuzum sorma valla organizasyonla anlaşsam daha iyiydi battım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?