2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben kullanılan ürünün tavsiyesini yapıyorum. İlginç dediğimde, ürünü kullanmadığın için ürünle ilgili fikir paylaşman. Sağ ol.
Canım yanlış anlaşılma oldu galiba.Sonucta uzun suredir burada fikir alısverişi yapıyoruz. Ben artık sizleri yıllardır konustugum arkadaslarım gibi görüyorum. Bu ürünlere para veriyoruz veriyorsunuz.Ben bu yüzden uyarmak istedim.Yaşayıp görmen daha iyi tabi.İnşallah memnun kalırsın iyi günlerde kullanırsın

Evet cidden sagarak beslemekte mama vermekte öyle zorki gece gündüz inşallah hepimize emzirmek nasip olur büyük rahatlık her yerde bende 2 hafta sonra emzirmeye baslayabilmistim biberona alıştığı için 4 aydan sonra da emzik vermiştim bunda hala kararsizm emzik konusunda

Ben kullanılan ürünün tavsiyesini yapıyorum. İlginç dediğimde, ürünü kullanmadığın için ürünle ilgili fikir paylaşman. Sağ ol.
Ürünü kullanmama gerek yok ki memenin süt üretme mantığını ve sütun kanallardan ondeki kahveringi kısımda olan süt havuzundan çıkışı yani sütun inme mantığını bilen biri olarak konuştum. Süt sadece vakkum takıp bırakarak toplanmaz. Part part iner once önsut sonra yağlı sut belli bir aralikta iner. Bebek o sütü almak icin sadece cekmez ağzıyla o kahverengi kısmı da sıkar ve çeker. Ama senin attığın video da sadece memeye takılmış bir vakkum görüyorum. Eğer başka bir özelliği varsa bilemem. Buna istinaden yazdim yoksa ürünü kullanmisligim yok tabiki..

Sagdıgım halde mastit oluyordu canım. Emziren annelerde mutlaka oluyor. İlk bir iki ay emzik ya da biberon vermemek bir nebze daha iyi gene. Tabi herkesin kendi tercihi

Neyse herkes bildiğini kullansın hanımlar. Bence Siz beni anlamadınız ya da yanlış anladınız. Tavsiye üzerine, sizinle tavsiye paylaşınca bu kadar eleştirilmek garip geldi. Lütfen bu konuyla ilgili bana daha fazla yazmayın. Herkese bol bol süt versin Allah.

Senin dediğini ben anladım kuzum pompa almicam zaten uzun süre emziricem yanında olucam oldu ki işim çıktı bunla biriktirdiğim buzluğa attığım sütü Bebişime versinler diyorsun
İnşallah kullanışlıdır işini görür

Kızlar emzirmesekte annemden hatırlıyorum akıcağı varsa akıyo ki kardeşim uyurken annemin memesi ıslanırdı göğüs pedi mantığı bu değil mi zaten
Süt gelsin de aksın yahu
Evet mantık aynı diğer memeden süt akar, evdeysen önsut biriktirip sonra bebeğe verebilirsin. Bazı meme kalkanlarinin da sut toplama haznesi var onlar da iş görür..

Yeni sologanımız MEMENİZE GÜVENİN Çok iyi :)
Senin bahsettiğin vakumlu aleti incelemiştim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, memeni tamamen boşaltır merak etme, sonsuz bir vakum özelliği var sen çekip alana kadar. Arkadaşlar detaylı incelemeden yorum yapmışlar, sıkıntı ordan kaynaklandı. Yoksa emziren ve sağan bir anne olarak söylüyorum bu alet iyi bir alet, hem de vakit kaybetmezsin sağmakla, ve zaten sen sağ göğsü emzirirken solda kaynar ve daha kolay sağım olur mantıken :)

Evet mantık aynı diğer memeden süt akar, evdeysen önsut biriktirip sonra bebeğe verebilirsin. Bazı meme kalkanlarinin da sut toplama haznesi var onlar da iş görür..
Aman doğsunlarda canım ihtiyaç halinde alırız ya pompa mı kalkan mı böyle bişey mi herkesin tecrübesi ihtiyacı kendine göre oluyo yönlendirecek zaten

Ah beni anlayan birileri.. Evet incelemeden yorum kesinlikle saryacım katılıyorum, neyse Meylenin dediği gibi herkesin ihtiyacı farklı

Ah beni anlayan birileri.. Evet incelemeden yorum kesinlikle saryacım katılıyorum, neyse Meylenin dediği gibi herkesin ihtiyacı farklı
Sütümüz olsun her türlü sağarız :):) Mememize güvenelim :):) Şaka maka, çalışan anne olmak zor, Allah hepimize kolaylık versin.

Sütümüz olsun her türlü sağarız :):) Mememize güvenelim :):) Şaka maka, çalışan anne olmak zor, Allah hepimize kolaylık versin.
Allah kolaylık versin hepimize kuzum, özellikle de çalışan annelere.. Ben Bi süre çalışmayı düşünmüyorum ama bakalım hayat ne getirecek..

Yavrum bak benim kafamı böyle şeylerle doldurmayın nolur. Sizin yüzünüzden hem elektrikli hem manuel sağma mak. Aldim zaten bir de bunu mu alayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…