2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hee tamam o zaman. O iş tamam gibi benim. Organizasyon da 2000 istedi. Azıcık becerikli olsam bu işe girerim valla
Valla ben düşünmüyor değildim Bi ara temiz iş yemin ederim Bi kere malzemeleri al kullan kullan dur keyfi zevki ayrı
Bide bebek fotoğrafçıları iki mesleğe aşırı aşırı özeniyorum

Ya kızlar bişey sorucam ciddi anlamda et tavuk balık vs yicek şeyim kalmadı sıcaklar bastırınca ben normal yemek yiyemiyorum
Kendi kendime yemek uydurdum tereyağında patatesi kızartma haşlama arası yapıp üzerine ya peynir ya kaşar ya yumurta koyuyorum yada yanına 1 kase yoğurt alıyorum acaba proteini bu şekilde karşılayabilir miyim ya

4 gündür evdeyim ve 4 gündür ayaklarım şişmiyo çalışmak iyi gelmiyo ayaklara
Sen ikinci bebeği Bi yerde saklıyon da du bakalım
Maşallah canım
Evet ayaklar sarkıyor sürekli ondan şişiyor. Benim de 2 gündür ödem var ayaklarımda neyseki 10 gün bayram :) Sonrasında da 3 hafta çalışsam 17 hafta aktarmış olacağım Meylen valla harika olur. Direniyorum :):)
Kız kamuflaj tüm bunlar, yoksa benim karnımı gören travma yaşıyor :):):)

Bende çok yaparım yerim böyle uydurmasyon yemekler özellikle bunu hamileyken çok yedim şekerim olmadığı için

Sürekli yeme cnm arada yiyebilirsin
Fasulye,kabak yemegı yapabilirsin mesela yanında yogurt
Kaşar yumurta yıne karşılar ama protein zten her zMan yumurta yiyorsundur

İğne batıyor kızlar vajinadan ah ne zor
Neyden acaba bilen var mı
Dün rahim ağzı 42 mm
Önceleri de oluyordu birde hareketleri sanki daha az

İnşallah herşey gönlünce olur canımmm
Yalan söylüyonn sen sırrın var söylemiyorsun benim karnım senden büyük tek bebek

Olmaz hayatım. Patates karbonhidrat.. Mutlaka 1 öğünün de protein al. Bu zamanlarda baya önemliymiş.

Sürekli yeme cnm arada yiyebilirsin
Fasulye,kabak yemegı yapabilirsin mesela yanında yogurt
Kaşar yumurta yıne karşılar ama protein zten her zMan yumurta yiyorsundur
İşte günde 2 yumurtaya çıkardım canım mutlaka yiyorum ama normal yemek göresi gözüm yok beslenmiyo mudur ki ya

kuzu ben de temmuzun başında yani 36da ayrılmayı düşünüyorum 12 haftam mı kalmış oluyor doğum sonrasına? ikizlerde doğum izni daha mı fazla?

Hiç merak etme. Ben vejetaryenim ağzıma sürmem et balık tavuk vs. Değerlerim de hiç bir sıkıntı olmadı bu güne kadar. Kendine dert etme, aynen yoğurt ceviz yumurta ile de döndürebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…