Hamileyken zorda hamile olmayınca öyle bir geçiyor ki:))))evde oturan hatunlar sizi ayakta alkışlıyorum
bütüngün nasıl zaman geçiriyosunuz yahu
ben ilk günden şaşırdım napacağımı
komşuma gittim kahve içtim geldim iki sohbet muhabbett
ee şimdi
İcini ferah tut,ben şimdiye kadar 3 defa girdim nstye onların amaci bebeği hareketlendirip o şekilde de kalp atışını almak. Ben en son Salı günü gittim bana buzlu su içirdi hareketlensin diye oğlum anca hareketlendi beyefendiGünaydın kızlar dün kontrolüm vardı ilk defa nst ye girdim. ilk verileri doktorum hiç beğenmedi yeşil çizginin baya altındaydı, aç mısın git bir şeyler ye yarım saat sonra tekrar gel dedi tekrar gittim bu sefer yeşil çizginin içine girmişti grafik ama en altlarda...doppler, kilosu ve diğer her şey normal çıktı ultrasonda ama bugün tekrar nst için çağırdı çok canım sıkıldı bir şey de söylemedi bugünkü sonuca göre konuşacak sanırım. kötü düşünmek istemiyorum birkaç gündür hastaydım iyi beslenemedim belki ondan öyle oldu diye düşünmek istiyorum ve dünden beri deli gibi yemek yemeye çalışıyorum. İnşallah bugün nst güzel çıkar.
Hadi inandık minnaklar saklanıyor demekki biri sırtındaİnşallah canım :) Benim kızlar minyon teyzesi :):) Sİz bizden 1 ay büyüksünüz ve çıplak karınla biz sizden büyüğüz :):):):)
Ben hamileliğin basından beri yiyemiyorum tavuk mavuk sabahları yumurta peynir her öğün yoğurtYa kızlar bişey sorucam ciddi anlamda et tavuk balık vs yicek şeyim kalmadı sıcaklar bastırınca ben normal yemek yiyemiyorum
Kendi kendime yemek uydurdum tereyağında patatesi kızartma haşlama arası yapıp üzerine ya peynir ya kaşar ya yumurta koyuyorum yada yanına 1 kase yoğurt alıyorum acaba proteini bu şekilde karşılayabilir miyim ya
Canım 36+0 a kadar dayanabilirsen 12 hafta aktarıyorsun ama zaten 4 hafta da doğum öncesi olmuş olacak yani illa ki 12 haftadan daha çok aktaracaksın.kuzu ben de temmuzun başında yani 36da ayrılmayı düşünüyorum 12 haftam mı kalmış oluyor doğum sonrasına? ikizlerde doğum izni daha mı fazla?
Ah süper yetti artık zaten tavuk yemiyorum 10 aydır falan soğumuştumHiç merak etme. Ben vejetaryenim ağzıma sürmem et balık tavuk vs. Değerlerim de hiç bir sıkıntı olmadı bu güne kadar. Kendine dert etme, aynen yoğurt ceviz yumurta ile de döndürebilirsin :)
Canım yiyecek kankilerimBen hamileliğin basından beri yiyemiyorum tavuk mavuk sabahları yumurta peynir her öğün yoğurt
Ya ben bardak tutuyodum bazen doluyodu ikinciyi yetiştiren biri olmayınca rezillik gözüm bebeğimde olacağına diğer memedeki faaliyette oluyodu tatsız bir faaliyete dönüşmüştüKuzum buna gerek yok ki zaten bebek bir memeyi emerken diğerinden süt akar bardak bile tutsan iş görür..
Maşlalh kuzummmmm az kaldıBugün tam 35 haftalık olup 9. Ayımıza girdik allahın izniyle teyzelerama benim küçük Leom az hareketli bugün hayırdır inşallah. Normalde şuan karnımı delip deprem etkisi yaratmasi gerekiyordu
Ah süper yetti artık zaten tavuk yemiyorum 10 aydır falan soğumuştum
Sıcaklar bastırınca insan kahvaltılığa karpuza peynire gömülmek istiyoşu 1 ayı da ara ara et yiyerek döndürürsem mikemmel olucak
İnşallah canım beslensinlerde son düzlük artık kilo almaları kemiklerinin gelişmesi önemli tabi hayati organları oluşalı ohooo aylar oldu haklısın:) hele ki bu dönemde tavukların yarardan çok zararı vardır bence boş ver. Onlar alacaklarını alıyorlar, aldılar bile :)
Normalde tavuk balık et bayılırım.ama hamile kaldığımdan beri yok hiç göresim.bir tek sucuk tükettim napim:)))Canım yiyecek kankilerim
Ben tavuk hiç yemedim balık 2 kere ama hergün et yedim de baydı
Ohooo sucuk salam ve sosislere hiç girmeyelim canım o konuda bende masum değilimNormalde tavuk balık et bayılırım.ama hamile kaldığımdan beri yok hiç göresim.bir tek sucuk tükettim napim:)))
Aynen ya şaka maka geldik bu haftalara çok şükür.Maşlalh kuzummmmm az kaldı
Benim deli Şaziye de yok ortada yine uyuyorlar heraldebu bebeklikler çok fena
Orası tamamda bende pompa aldım biriken sütü biberonla vericem inaallah bizdende uzaklasmazBiberonla, bebek bensiz kaldığında zorunlu olarak tabi ki verilir ara ara ama bendeki asıl amaç kanalları boşaltıp buzluğa atmak
Tam tersi de olabilirmiş canım belli olmaz benim ki dana sürekli yatıyo gitti gitti babasına çekti iki uyuşuk napcam bilmiyorumAynen ya şaka maka geldik bu haftalara çok şükür.deli şaziye alemsin vallahi sen. Benimki 24 saat uyanik doğunca b.ku yedik vallahi bir bebek hiç mi uyumaz arkadaş
Ay maşallah ya şaka maka 9 ay oldunuz ha :) Allah sağlıkla, zamanında kavuştursun :) Darısı bizlere :)Bugün tam 35 haftalık olup 9. Ayımıza girdik allahın izniyle teyzelerama benim küçük Leom az hareketli bugün hayırdır inşallah. Normalde şuan karnımı delip deprem etkisi yaratmasi gerekiyordu
Muz ve ceviz ye :)İnşallah canım beslensinlerde son düzlük artık kilo almaları kemiklerinin gelişmesi önemli tabi hayati organları oluşalı ohooo aylar oldu haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?