2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
evde oturan hatunlar sizi ayakta alkışlıyorum
bütüngün nasıl zaman geçiriyosunuz yahu
ben ilk günden şaşırdım napacağımı
komşuma gittim kahve içtim geldim iki sohbet muhabbett
ee şimdi
Hamileyken zorda hamile olmayınca öyle bir geçiyor ki:))))

İcini ferah tut,ben şimdiye kadar 3 defa girdim nstye onların amaci bebeği hareketlendirip o şekilde de kalp atışını almak. Ben en son Salı günü gittim bana buzlu su içirdi hareketlensin diye oğlum anca hareketlendi beyefendi

Ben hamileliğin basından beri yiyemiyorum tavuk mavuk sabahları yumurta peynir her öğün yoğurt

kuzu ben de temmuzun başında yani 36da ayrılmayı düşünüyorum 12 haftam mı kalmış oluyor doğum sonrasına? ikizlerde doğum izni daha mı fazla?
Canım 36+0 a kadar dayanabilirsen 12 hafta aktarıyorsun ama zaten 4 hafta da doğum öncesi olmuş olacak yani illa ki 12 haftadan daha çok aktaracaksın.
Ben kızımda 37+0 da ayrıldım 38+2 de doğurdum 16 haftaya yakın aktarmıştım canım :)
Bir de ikizlerde 2 hafta daha çok izin

Hiç merak etme. Ben vejetaryenim ağzıma sürmem et balık tavuk vs. Değerlerim de hiç bir sıkıntı olmadı bu güne kadar. Kendine dert etme, aynen yoğurt ceviz yumurta ile de döndürebilirsin :)
Ah süper yetti artık zaten tavuk yemiyorum 10 aydır falan soğumuştum
Sıcaklar bastırınca insan kahvaltılığa karpuza peynire gömülmek istiyo şu 1 ayı da ara ara et yiyerek döndürürsem mikemmel olucak

Kuzum buna gerek yok ki zaten bebek bir memeyi emerken diğerinden süt akar bardak bile tutsan iş görür..
Ya ben bardak tutuyodum bazen doluyodu ikinciyi yetiştiren biri olmayınca rezillik gözüm bebeğimde olacağına diğer memedeki faaliyette oluyodu tatsız bir faaliyete dönüşmüştü
Bide emzirmenin keyfini yaşayamadım hiç hep bi telaşe her seans:/ hızlı akış bebeğin burnuna kaçar genzine kaçar öksürtür gözüne fışkırır

Korkuyorum allahın gücüne gidecek süt için deliren neler deneyen kadınlar var ama fazlasıda eksikliği kadar zor bir durum maalesef

Bugün tam 35 haftalık olup 9. Ayımıza girdik allahın izniyle teyzeler ama benim küçük Leom az hareketli bugün hayırdır inşallah. Normalde şuan karnımı delip deprem etkisi yaratmasi gerekiyordu
Maşlalh kuzummmmm az kaldı
Benim deli Şaziye de yok ortada yine uyuyorlar heralde bu bebeklikler çok fena

:) hele ki bu dönemde tavukların yarardan çok zararı vardır bence boş ver. Onlar alacaklarını alıyorlar, aldılar bile :)

Bizimkini kamerayla izlemek istiyorum içerde her ne yapıyorsa çok merak ediyorum.Bir anda her yanımdan nasıl oluyor da şeklini değiştiriyor karnımın :S Geçen gün gözümden yaş geldi öyle ani bir hareket yaptı ki ter boşaldı kafamdan aşağı.İçerde şimdiden sıkıştılarsa son haftaları düşünemiyorum...

Maşlalh kuzummmmm az kaldı
Benim deli Şaziye de yok ortada yine uyuyorlar heralde bu bebeklikler çok fena
Aynen ya şaka maka geldik bu haftalara çok şükür. deli şaziye alemsin vallahi sen. Benimki 24 saat uyanik doğunca b.ku yedik vallahi bir bebek hiç mi uyumaz arkadaş

Aynen ya şaka maka geldik bu haftalara çok şükür. deli şaziye alemsin vallahi sen. Benimki 24 saat uyanik doğunca b.ku yedik vallahi bir bebek hiç mi uyumaz arkadaş
Tam tersi de olabilirmiş canım belli olmaz benim ki dana sürekli yatıyo gitti gitti babasına çekti iki uyuşuk napcam bilmiyorum

Bugün tam 35 haftalık olup 9. Ayımıza girdik allahın izniyle teyzeler ama benim küçük Leom az hareketli bugün hayırdır inşallah. Normalde şuan karnımı delip deprem etkisi yaratmasi gerekiyordu
Ay maşallah ya şaka maka 9 ay oldunuz ha :) Allah sağlıkla, zamanında kavuştursun :) Darısı bizlere :)
İnşallah canım beslensinlerde son düzlük artık kilo almaları kemiklerinin gelişmesi önemli tabi hayati organları oluşalı ohooo aylar oldu haklısın
Muz ve ceviz ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…