2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Obur oğlan :) biberondansa şırınga daha mantıklı gibi geldi.insallah gerek kalmazda dedğin gibi iştahlı olur ve sütümde gelir insallah.her emzirme sonrası degişirsen batarsınız canım :) iyice ıslanınca degişmek daha iyi degilmi .oğluna bez dayanmaz

Ben dursam kocam durdurmaz canım batana kadar gidicez sanırım. Zaten her açtığımda hem kaka hem çiş oluyor. Bizde doymuş demek ki diye seviniyoruz. Bugün göbeği düştü miss gibi yıkadım oğlumu. Benim dikişlerim de Alindi. Akşama bi de ben banyo yapar korsemi takarım artık :))

Ayy benim çok oluyo birkaç gündür. Bende amma sıklaştı diyordum. Haftada 2 nstye giriyorum. Sancım ve ağrım azaldı 2 gündür Bayramı geçirebilsem yeter

Aynen canım. İlk 40 gun 1 lira buyuklugunde kaka yapması gerek 40 gunden sonrada bezlerinin çişli agırlıgı 4 yumurta kadar olmalı gunde.

Ben başlarda tavsiye edilen bi perinatoloğa gidiyordum, 6 hafta sonra randevuları veriyo diye kızıp doktor değiştirdim. Bu da pimpiriklinin, felaket tellahının allahı çıktı:) bence senin doktor doğrusunu yapıyor, gereksiz telaş yapmıyor...

Ev işi yemek doğuma hediyelik biseylerle ugrasabilirsin örgü orebilirsin falan bende 2.5 lük tatlı cadı var o tüm zamanımi dolduruyo :)
ev işi yapamıyorum yasak
yemek desen eşim vardiyalı çalışıyo gece 11de gelcek o saatte yemez
kendimede geçiştiriyorum
doğumla ilgili bütün herşey hazır yapılcak hiçbişey kalmadı erken gelme korkusundan
örgü desen ondanda hiç anlamam
niye izne çıktıysam sanki daha 3 haftam daha vardı halbuki 37ye kadar çalışabilirdim ama beyim olacak kişi yeter dedi çık artık yolda doğurcan

Ay burda ki kızlar ne nazlisiniz ağda konusunda bee Alt tarafı ağda ballarım. 2 tak tak 1 şipşak oldu bitti. Ben hayatımda hiç kıllı gezdiğimi hatırlamıyorum. Valla kızıyorum size haa
Bende bu hamileliklerde iyiki epilasyon yatırmışım diyorum. Tertemizim cok rahatım

Benim kızım altına azıcık çiş yapsın aglardı yeni dogdugunda da şimdi de. Baya baya parayı moka yatırıyoruz

Benim de en büyük sorunumdu ama annem de dediğini söylemişti canım

Merhabalar canlarım.32+5 teyiz.2250 gr 43.5 cm olmuş Kerem bey.34 haftaya uyumlu imis olculeri.Gelisimi,suyu,rahim ağzı gayet güzel dedi.Nst mizde güzel çıktı.Vitamine devam.Tek kullanımlık enfeksiyon ilacı içicem.Herhangi bir şikayetim olmazsa 20 gün sonra kontrol.

İyi masallah Keremin kilosuda gayet iyi. Benimki 32+5 de 2183 grdi. Sende gebelik şekeri yok demi caniM? Bende var da acaba etkilenmis mi diye sürekli düşünüyorum

Oyy masallah size.doyması beni bıle mutlu etti :) saglıkla buyusun grubun abisi

Kredi kartı ile mi aldın kapıda ödeme mi?
Kredi kartı ile yaptıysan bankaya harcama itirazında bulunabilirsin. Banka firmadan ürün teslim bilgisi istiyor. Göndermezlerse bilgiyi banka parayı sana iade ediyor. Bu durum firmaya ekşi puan getirdiği için harcama itirazı yapılınca kendileri iade ediyorlar parayı zaten

Sen baya hemşire galiba ama öyle diil
Garip gülmenden hoşlanmadım komik bişey gibi anlatmamıştım çünkü olayı ben
Evet çok tazyikliydi bi keresinde karşıki koltuğun derisine fışkırdı hala o leke duruyor çıkmıyor çünkü nedense lekesi

Sağmak son yöntem hiperlaktasyonda çünkü her sağım süt üretimi için uyarı niteliğindedir. Zaten çok olan süt için uygun çözüm değil ama evet son çare
@deeploneliness in söylediği yöntemler var ama heryerde her şartta yapılmıyor onlarda malum kendide söylemiş zaten onlarda zahmetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…