Obur oğlan :) biberondansa şırınga daha mantıklı gibi geldi.insallah gerek kalmazda dedğin gibi iştahlı olur ve sütümde gelir insallah.her emzirme sonrası degişirsen batarsınız canım :) iyice ıslanınca degişmek daha iyi degilmi .oğluna bez dayanmazKuzum bebeğin iştahlı olursa tek meme yetmiyor. Onu bitirip diğerine geçiyor ve kesinlikle sütün varsa biberon onermiyorlar. Ben sütüm yetmiyorken şırınga ile verdiğim halde bile hemen gelmiyor süt diye sinirlenip ağladı. Bence de gereksiz. Zaten birini emzirip bırakmak yok sarılık artmasin diye . Doyup doymadığini anlamak için diğer memeyi de veriyorsun. Ki sütüm de var yani biliyorum bı saat uyuyup uyanınca iki göğsüm de şişmiş ve sızlıyor oluyor. Bı de bebek bezini sormussun 42 li Prima yenidogan 2-5 kilo almıştım her emzirmeden sonra az da yapmış olsa değiştiriyorum kremimiz de hali hazırda bekliyor pişik olmadı çok şükür :))
Ben dursam kocam durdurmaz canım batana kadar gidicez sanırım. Zaten her açtığımda hem kaka hem çiş oluyor. Bizde doymuş demek ki diye seviniyoruz. Bugün göbeği düştü miss gibi yıkadım oğlumu. Benim dikişlerim de Alindi. Akşama bi de ben banyo yapar korsemi takarım artık :))Obur oğlan :) biberondansa şırınga daha mantıklı gibi geldi.insallah gerek kalmazda dedğin gibi iştahlı olur ve sütümde gelir insallah.her emzirme sonrası degişirsen batarsınız canım :) iyice ıslanınca degişmek daha iyi degilmi .oğluna bez dayanmaz
Ayy benim çok oluyo birkaç gündür. Bende amma sıklaştı diyordum. Haftada 2 nstye giriyorum. Sancım ve ağrım azaldı 2 gündür@Meylen @Binnurcel kızlar bulunduğunuz haftalar malum doğuma çok yakın. Adet sancısı gibi ağrılar hep doğum öncesi kadınların bahsettiği ağrılardır. Kasılmalar zaten öyle...
Madem tekrarlıyor, bir doktora görünseniz acilden?
Aynen canım. İlk 40 gun 1 lira buyuklugunde kaka yapması gerek 40 gunden sonrada bezlerinin çişli agırlıgı 4 yumurta kadar olmalı gunde.Evet haklısın saglık sıkıntın varsa mama olmalı.tek tek acıkladıgın için sagol canım aklımda olacak insallah.peki o azıcık sütün geldiğini ve bebege yettiğini bezindenmı anlayacagız .ay ne cahilmişim
Ben başlarda tavsiye edilen bi perinatoloğa gidiyordum, 6 hafta sonra randevuları veriyo diye kızıp doktor değiştirdim. Bu da pimpiriklinin, felaket tellahının allahı çıktı:) bence senin doktor doğrusunu yapıyor, gereksiz telaş yapmıyor...Ben bizim doktoru anlamadim.tamam bana bastan beri dedi sen risksiz gruptasin diye ama hamileliktr isler umdugumz gibi gitmeyebiliyor.ben ariyorum ne zaman geliyim diye.mesela en son 4 hafta once gittim zaten bayram sonrasina musaitmis 12 sine.dedim hicam gec olmaz mi.yoo sende sorun yok diyo.sen bakma diger doktorlara 10 sene sobra anlarsin beni herkes bu sekilde seyrek cagiracak ileride diyor.yani yirtdisindaki arkadaslar cok az gidiyo ya onlar gibi yapiyo hoca.
Canım sen enfeksiyondan tam kurtuldun mu? Bana yine fitil.verdi dr. Hamilelikten tamamen dedi.Kızlar haftaya gideyim ağda yaptırayım diyorum ya tırsıyorum enfeksiyondan ama
ev işi yapamıyorum yasakEv işi yemek doğuma hediyelik biseylerle ugrasabilirsin örgü orebilirsin falan bende 2.5 lük tatlı cadı var o tüm zamanımi dolduruyo :)
Bende bu hamileliklerde iyiki epilasyon yatırmışım diyorum. Tertemizim cok rahatımAy burda ki kızlar ne nazlisiniz ağda konusunda beeAlt tarafı ağda ballarım. 2 tak tak 1 şipşak oldu bitti. Ben hayatımda hiç kıllı gezdiğimi hatırlamıyorum. Valla kızıyorum size haa
Benim kızım altına azıcık çiş yapsın aglardı yeni dogdugunda da şimdi de. Baya baya parayı moka yatırıyoruzBen dursam kocam durdurmaz canım batana kadar gidicez sanırım. Zaten her açtığımda hem kaka hem çiş oluyor. Bizde doymuş demek ki diye seviniyoruz. Bugün göbeği düştü miss gibi yıkadım oğlumu. Benim dikişlerim de Alindi. Akşama bi de ben banyo yapar korsemi takarım artık :))
Canım ben kullanamıyorum şişko ötesi göbeğim ve enerjim izin vermiyor ama senin reflekslerin hala iyiyse, göbeğin rahatsız etmiyorsa direksiyon başında kullanabilirsin bence de.Benim de göbeğime degmiyor ama bizim milletimiz herseye yorum yapiyor biliyorsun
Benim de en büyük sorunumdu ama annem de dediğini söylemişti canımKızlar bunları beyazlarla birlikte 30/ 40 derecede yıkayabikirsiniz üretici firma iki rengi birarada kullandıysa koyu alanın renk verme testini yapmıştır muhakkak
yani muhtemelen renk vermez ıslak mendille renkli kısmı sürttürerek silin eğer ıslak mendile renk vermiyorsa boyamaz büyük ihtimalle
Benimki de sık sık yapiyor,saga toplanıyor hepHep bir yerde toplanıyor kızım ya
Kımde böyle oluyor
İyi masallah Keremin kilosuda gayet iyi. Benimki 32+5 de 2183 grdi. Sende gebelik şekeri yok demi caniM? Bende var da acaba etkilenmis mi diye sürekli düşünüyorumMerhabalar canlarım.32+5 teyiz.2250 gr 43.5 cm olmuş Kerem bey.34 haftaya uyumlu imis olculeri.Gelisimi,suyu,rahim ağzı gayet güzel dedi.Nst mizde güzel çıktı.Vitamine devam.Tek kullanımlık enfeksiyon ilacı içicem.Herhangi bir şikayetim olmazsa 20 gün sonra kontrol.
Oyy masallah size.doyması beni bıle mutlu etti :) saglıkla buyusun grubun abisiBen dursam kocam durdurmaz canım batana kadar gidicez sanırım. Zaten her açtığımda hem kaka hem çiş oluyor. Bizde doymuş demek ki diye seviniyoruz. Bugün göbeği düştü miss gibi yıkadım oğlumu. Benim dikişlerim de Alindi. Akşama bi de ben banyo yapar korsemi takarım artık :))
ay hiç bilmediğim seylermiş bunlar benim tesekkurler.hergün kaka yapması gerek degilmi?Aynen canım. İlk 40 gun 1 lira buyuklugunde kaka yapması gerek 40 gunden sonrada bezlerinin çişli agırlıgı 4 yumurta kadar olmalı gunde.
Kızlar lohusam.com dan almayın. Ben ürünün kalıbını beğenmedim, ertesi gün iade ettim. 13 iş günü diye zaten iade yapmıyoruz diyorlar. Şuan 15 gün oldu hala iadem yok, bana bankaya talimat verdik diyorlar. Rezalet yani.
Sen baya hemşire galiba ama öyle diil
Kız işte bebek birini emerken beyin uyarıldığı için diğer memeden de sızıntı şeklinde azcik süt geliyor. Bazen çok geldiği de oluyor bu sebeple biberon dayayanlar var. Ben ciftli gogus pompasi almistim bu yuzden. Ikisini aynı anda sağarım diye . Herkesten sarıl sarıl gelmez. Ama göğüs pedi alın mutlaka
Seninki bayağı tazyikliymis. Duvarı da deliyordur kesin ajajajjaja
Bunun için de aslında en iyi yöntem bebeğe memeyi dayamadan önce biraz sağmak, sutu boşaltmak. Süt azcik sagilınca tazyik azalıyor, bu sebeple benzine kaçma da olmuyor
35. Haftadasın. 9. Ay doldu sayılır
Hastanede gereken yapılıyordur rahat ol canım. Doğarlarsa da bu haftadan sonra bir sknti yaşayacağınızı pek sanmiyorum. Muhtemel skntilar için de gereken önlem alınıyordur zaten
Sakinlestirici alma sebebin ne? Cok mu sttest yaptin? Her sey yoluna girer insallah Güzel düşün annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?