2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben de aynı şeyleri yaşadım ve sonucunda mastit oldum, süt kanallarımda olusan iltihabın sökülmesi için iki kutu antibiyotik içtim. Ikincisinde Geçmeseydi cerrahi müdahale yapılacaktı. Yanı elbette komik bir durum degil, gayet iyi biliyorum.

Emzirme döneminde ilk 7 ay boyunca tazyikli süt sorunsalı ile ugrastim bu arada.

Burada muhabbet arasında goygoyunu yaparken senin hassasiyet göstereceğini tahmin etmedim. Özür dilerim. Ancak senin de bunu ifade edis tarzın kırıcı ve aylardır burada paylaşım yapan insanlar olarak fazla sert bence

Bu arada hemşire değilim, ama 3 ay emzirme danışmanlığı aldim. Emzirme sorunlarıyla nasıl başedecegime dair de bir sürü bilgi edindim. Bunları paylasmakta sakınca görmüyorum

Oy maşallah canım dayansın Bi kaç gün daha bıdıklar inşallah sağlıkla gelsinler canım

Reactions: LaL
nasıl zaman geçiriyon bi anlat hele meylencim
doğurduktan sonda bebişle geçerde zaman şimdi geçmiyoo
Canım valla kalktım güzel bi kahvaltı yaptım sevdiğim dizinin 2 bölümünü izledim biraz uzandım sonra evi topladım bulaşık makinasını boşaltıp bulaşıkları yerleştirdim kendime yemek hazırladım yemekteyiz başladı ona bakıyorum derken hoop akşam olmuş

Sevgili anneler sizlere nasipse ağustos annesi olarak bir sorum var cvplrsnz çok sevinrim
Kan uyuşmazlığı eşiyle olan anneler için ( a rh (_) benim esimin (+) l doktoru ilk bebek için hamile iken igneye gerek yok diyen oldu mu?
Benim 2 doktrm var 1i olmasın dedi 1i rogam iğne yazdı emin olamyrm. Combost test negatif cikmsti bu arada

Yorumumda hakaret yok başka bişey yok tarzından hoşlanmadım dedim neresini sert buldun anlamış değilim.

Aynı şeyleri yaşadıysan empatide yapabilmeliydin o zaman
Çünkü ben sırf bu sebeplerden 10 ay zor emzirebildim ilk 6 ay sadece anne sütü vermeyi başarabildim hemen bitsin istedim emzirme olayını
Zor günler olarak aklıma geliyor o günler gülünecek birşey hatırlamıyorum o dönemden ve yeni bir bebeği kucağıma almama haftalar kala aynı şeyleri yaşama korkusu yaşarken hassasiyet göstermem çok normal özründe samimi olduğunu düşünüyorum ve başka birşey yazmıcam bu konuda sana
Emzirme danışmanlığı alman iyi olmuş paylaş tabi ki faydalansın herkes 3 ay eğitimin getirilerinden ne güzel ama eksik olmuş işte sağım konusunda ki yorumun bence kabul etmek gerek

Kerem paşaya maşallah
3 hafta mı benim doktor mu manyak acaba her hafta hastanedeyim

Sağol canım.Hersey yolunda dedi.Bende zaten sık sık ultrason istemiyorum.
Tabi tercih canım çok şükür sorun olmasında gerçi bende meraktan ölürüm şu troid meselesinden erken kese açılabilir falan dedi ya görmezsem içim rahatlamaz doktorda benim gibi manyak çıktı geçinip gidiyoruz

28.haftada indirekt combs testtine bakılıyor negatifse iğne yapılıyor anneye
Doğumdan sonra da yapılıyor

Senin sık takipli olman daha iyi canım.Saglikla en hayırlı zamanda gelsin Nisa prenses.

Kizlar 3 gundur disim cok agriyo daha once kanal tedavisi yaptigim.Sabaha kadar evde geziyorum her gun agridan agliyorum.Dis doktoru antibiyotik verdi bitince gel cekelim dedi ama ben kararsizim ya cektirmek konusunda aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bebegime de uzuluyorum ona da zarari oluyosa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…