Endişelenecek bir durum değildir umRımBenimki de sık sık yapiyor,saga toplanıyor hep
İyi masallah Keremin kilosuda gayet iyi. Benimki 32+5 de 2183 grdi. Sende gebelik şekeri yok demi caniM? Bende var da acaba etkilenmis mi diye sürekli düşünüyorum
Yok yok endişelenecek bir durum yok rahat ol. O batmalarda normal. Bunu diyorum çünkü 2 gün önce hem nst de bakıldı hemde alttan bakıldı sorun yoktuEndişelenecek bir durum değildir umRım
Birde alttan batmalar
İyi çok şükür canım:)Bende şeker yok canım.Gelisimi iyi bebenin
Sen baya hemşire galiba ama öyle diil
Garip gülmenden hoşlanmadım komik bişey gibi anlatmamıştım çünkü olayı ben
Evet çok tazyikliydi bi keresinde karşıki koltuğun derisine fışkırdı hala o leke duruyor çıkmıyor çünkü nedense lekesi
Sağmak son yöntem hiperlaktasyonda çünkü her sağım süt üretimi için uyarı niteliğindedir. Zaten çok olan süt için uygun çözüm değil ama evet son çare
@deeploneliness in söylediği yöntemler var ama heryerde her şartta yapılmıyor onlarda malum kendide söylemiş zaten onlarda zahmetli
Oy maşallah canım dayansın Bi kaç gün daha bıdıklar inşallah sağlıkla gelsinler canımCanlarım çok teşekkür ederim hepinize@Meylen cim pazar gecesi belden karnıma yayılan sancım vardı gündüz eve ebe geldi kontrol için kasılmalarım düzensizdi ama çok sıklaşmıştı acile gitmemi söyledi, geldik işte açılma olmuş hemen doğumhaneye aldılar ne olacağı belirsizdi açılma ilerlese pztesi doğacaklardı..
Normalde adet tarihine göre 35 ama hastane bebeğin oluşum tarihini hesaplıyor şuan burda 34 haftaya yeni girmiş görünüyorum, anne karnında 1 gün gelişim dışardaki 6 güne denk geliyor diye ellerinden geleni yapıyorlar ben sancı kesici serumdan çok ağır etkileniyorum kalp çarpıntısı mide bulantısı kusma ve asla uyuyamadığım için sakinleştirici de veriyorlar.. şuan korkulacak bir haftada değiliz oğlan 2600 kız da ona yakın bir rakama ulaşmış tam ölçemediler ikisinde baş aşağı normal Doğum bekliyoruz.. neonatal serviste anne bebek birarada kalacaksınız dediler emme güçlüğü çekebilirler diye ama küveze girmeyeceklermiş inşallah. belki birkaç saate belki birkaç güne doğarlar bilemiyoruz.
Allah hepimize kolaylıklar versin birbirimize dua edelim bu zahmetli yolda
Canım valla kalktım güzel bi kahvaltı yaptım sevdiğim dizinin 2 bölümünü izledim biraz uzandım sonra evi topladım bulaşık makinasını boşaltıp bulaşıkları yerleştirdim kendime yemek hazırladım yemekteyiz başladı ona bakıyorum derken hoop akşam olmuşnasıl zaman geçiriyon bi anlat hele meylencim
doğurduktan sonda bebişle geçerde zaman şimdi geçmiyoo
Kurtuldum galiba canım akıntım var ama nasıl desem normal losyon gibi ince oda gebelikten olsa gerek çok şükür bende 2şer kutu bitirdim bana da gebelikten kaynaklı dedi inaşlalh geçer senindeCanım sen enfeksiyondan tam kurtuldun mu? Bana yine fitil.verdi dr. Hamilelikten tamamen dedi.
Yorumumda hakaret yok başka bişey yok tarzından hoşlanmadım dedim neresini sert buldun anlamış değilim.Ben de aynı şeyleri yaşadım ve sonucunda mastit oldum, süt kanallarımda olusan iltihabın sökülmesi için iki kutu antibiyotik içtim. Ikincisinde Geçmeseydi cerrahi müdahale yapılacaktı. Yanı elbette komik bir durum degil, gayet iyi biliyorum.
Emzirme döneminde ilk 7 ay boyunca tazyikli süt sorunsalı ile ugrastim bu arada.
Burada muhabbet arasında goygoyunu yaparken senin hassasiyet göstereceğini tahmin etmedim. Özür dilerim. Ancak senin de bunu ifade edis tarzın kırıcı ve aylardır burada paylaşım yapan insanlar olarak fazla sert bence
Bu arada hemşire değilim, ama 3 ay emzirme danışmanlığı aldim. Emzirme sorunlarıyla nasıl başedecegime dair de bir sürü bilgi edindim. Bunları paylasmakta sakınca görmüyorum
Kerem paşaya maşallahMerhabalar canlarım.32+5 teyiz.2250 gr 43.5 cm olmuş Kerem bey.34 haftaya uyumlu imis olculeri.Gelisimi,suyu,rahim ağzı gayet güzel dedi.Nst mizde güzel çıktı.Vitamine devam.Tek kullanımlık enfeksiyon ilacı içicem.Herhangi bir şikayetim olmazsa 20 gün sonra kontrol.
Banada 2 kutu verdi şimdi inş busefer kurtulayım biktim artık yaKurtuldum galiba canım akıntım var ama nasıl desem normal losyon gibi ince oda gebelikten olsa gerek çok şükür bende 2şer kutu bitirdim bana da gebelikten kaynaklı dedi inaşlalh geçer seninde
Ama ben 2 kutu da antibiyotik bitirdim fitil tek başına işe yaramamıştı canım Malesef keşke Bi kutuda ondan yazsaydı 3 günlük zaten inanılmaz güzel geldi bana o hapBanada 2 kutu verdi şimdi inş busefer kurtulayım biktim artık ya
Kerem paşaya maşallah
3 hafta mıbenim doktor mu manyak acaba her hafta hastanedeyim
Tabi tercih canım çok şükür sorun olmasında gerçi bende meraktan ölürüm şu troid meselesinden erken kese açılabilir falan dedi ya görmezsem içim rahatlamaz doktorda benim gibi manyak çıktı geçinip gidiyoruzSağol canım.Hersey yolunda dedi.Bende zaten sık sık ultrason istemiyorum.
28.haftada indirekt combs testtine bakılıyor negatifse iğne yapılıyor anneyeSevgili anneler sizlere nasipse ağustos annesi olarak bir sorum var cvplrsnz çok sevinrim
Kan uyuşmazlığı eşiyle olan anneler için ( a rh (_) benim esimin (+) l doktoru ilk bebek için hamile iken igneye gerek yok diyen oldu mu?
Benim 2 doktrm var 1i olmasın dedi 1i rogam iğne yazdı emin olamyrm. Combost test negatif cikmsti bu arada
Tabi tercih canım çok şükür sorun olmasında gerçi bende meraktan ölürüm şu troid meselesinden erken kese açılabilir falan dedi ya görmezsem içim rahatlamaz doktorda benim gibi manyak çıktı geçinip gidiyoruz
Benim seans yarıda kaldı malesefBende bu hamileliklerde iyiki epilasyon yatırmışım diyorum. Tertemizim cok rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?