Yok canım o tamamen başka bı durumKasılmaları hareket sayıyoruz değil mi
Eskisi gibi kıpraşmıyor çünkü
Dr.a sordunmu canım nasıl bı korse kullanacksjnBen dursam kocam durdurmaz canım batana kadar gidicez sanırım. Zaten her açtığımda hem kaka hem çiş oluyor. Bizde doymuş demek ki diye seviniyoruz. Bugün göbeği düştü miss gibi yıkadım oğlumu. Benim dikişlerim de Alindi. Akşama bi de ben banyo yapar korsemi takarım artık :))
Yok canım 10 gunde yapan bebek de var o zaman da gene çişli bezlere bakılır.Ama zaten 10 gun yapmayınca baya bir belli eder sıkıntısını sen anlarsın onun doymamaktan değil de kabızlıktan oldugunuay hiç bilmediğim seylermiş bunlar benim tesekkurler.hergün kaka yapması gerek degilmi?
Kizlar 3 gundur disim cok agriyo daha once kanal tedavisi yaptigim.Sabaha kadar evde geziyorum her gun agridan agliyorum.Dis doktoru antibiyotik verdi bitince gel cekelim dedi ama ben kararsizim ya cektirmek konusunda aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bebegime de uzuluyorum ona da zarari oluyosa diye.
Amin canım benim hepsi bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsinSenin sık takipli olman daha iyi canım.Saglikla en hayırlı zamanda gelsin Nisa prenses.
BenimdeBenim seans yarıda kaldı malesef
Yok canım 10 gunde yapan bebek de var o zaman da gene çişli bezlere bakılır.Ama zaten 10 gun yapmayınca baya bir belli eder sıkıntısını sen anlarsın onun doymamaktan değil de kabızlıktan oldugunu
Canım diş direk kalbe etki ediyor bire bir yaşadım ritmimi bozmuştu şiddetli kalp sıkışması yaşadım inadımdan gitmemiştim sonra çektirdim kurtuldum doğumuda tetiklediğini söylüyorlar eğer onay veriyolarsa kurtulman en güzeliKizlar 3 gundur disim cok agriyo daha once kanal tedavisi yaptigim.Sabaha kadar evde geziyorum her gun agridan agliyorum.Dis doktoru antibiyotik verdi bitince gel cekelim dedi ama ben kararsizim ya cektirmek konusunda aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bebegime de uzuluyorum ona da zarari oluyosa diye.
10 gün mu
Bizim kizin doktoru her gün kaka takibi de yaptırıyordu bize . Her gün zeytin kadar da olsa yapmalı demişti.
Gerçi o pipirikliydi biraz, o sebeple ona gitmeyi bırakmıştık 4. Ayda
Benim oda yok Bi iki iterse ne ala şu 4 5 haftayı da hayırlısıyla atlatmam lazım kafayı sıyırmadan inşallah canımKasılmaları hareket sayıyoruz değil mi
Eskisi gibi kıpraşmıyor çünkü
Kadin dogumcum zaten rapor yazip dis doktoruna yonlendirdi.Dayanamiyroum ki ilac verdi doktor ama boyle agridan agliyorum.Ama ilac dun kullanmaya basladim yarina kadar etki gosterir insallah.Suan zsten ilac tedavisi bitmeden cektiremem de.Doktor ilac bitince gel cekelim dedi.Ben de agri gecince dogum sonrasina mi biraksam yoksa cekip.kurtulsam mi diye kararsizim.Diş ağrısının doğumu tetiklediğini söylemisti bana diş hekimi. Ben de geçen haftalarda tedavi oldum, çünkü dayanılır gibi olmuyor. Üstelik insan yemeden içmeden de kesiliyor
Kadın doğumcuna danış. Ben olsam dayanabileceğim bir şeyse dayanırdım iki ay daha. Ama çok ağrı varsa da çekmezdim o skntiyi . Hamilelikte dis cektiren var tanidigim. Bir sknti yasamadilar. Ama kadin dogumcuna sormadan bir şey yapma
Aynen canim ya kalbim oyle carpiyo ki anlatamam.Hamileyken mi cektirdinCanım diş direk kalbe etki ediyor bire bir yaşadım ritmimi bozmuştu şiddetli kalp sıkışması yaşadım inadımdan gitmemiştim sonra çektirdim kurtuldum doğumuda tetiklediğini söylüyorlar eğer onay veriyolarsa kurtulman en güzeli
Cok azaldı tembelleşti ,bol su içiyorum kahve meyve yokBenim oda yok Bi iki iterse ne ala şu 4 5 haftayı da hayırlısıyla atlatmam lazım kafayı sıyırmadan inşallah canım
Yok canım hamile değildim o zaman ama hastanelik oldum yani o ritim bozukluğu yüzünden dişimi çektirince resmen yeniden doğdumAynen canim ya kalbim oyle carpiyo ki anlatamam.Hamileyken mi cektirdin
Evet ya neler yapıyorum Bi iki itiyo o kadar bugün toplasan 10 kere anca hissetmişimdir tamam yerleri daraldı da bu kadar normal mi inan bilmiyorumCok azaldı tembelleşti ,bol su içiyorum kahve meyve yok
Kadin dogumcum zaten rapor yazip dis doktoruna yonlendirdi.Dayanamiyroum ki ilac verdi doktor ama boyle agridan agliyorum.Ama ilac dun kullanmaya basladim yarina kadar etki gosterir insallah.Suan zsten ilac tedavisi bitmeden cektiremem de.Doktor ilac bitince gel cekelim dedi.Ben de agri gecince dogum sonrasina mi biraksam yoksa cekip.kurtulsam mi diye kararsizim.
Dr ma sormayı unuttumEvet ya neler yapıyorum Bi iki itiyo o kadar bugün toplasan 10 kere anca hissetmişimdir tamam yerleri daraldı da bu kadar normal mi inan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?