2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
3 tane dis doktoruna gittim sadece 1 tanesi cekelim dedi.Diger ikisi ilaclari ic zsten az kalmis dogumdab sonra mudahale edelim dedi.

Dr.a sordunmu canım nasıl bı korse kullanacksjn

Bugün kontrolde düzenli sancim cikti beş haftadan sonra.30 karda seyrediyordu sancı. Gaz sancısı gibi bir şey vardı karnımda biraz da makata vuruyordu. Günde 4 nidicard 3 progestana devam edicem. İki hafta daha dursa bari benim bu oğlan ya. 2550 Gr olmuş 34+2 deyiz.Tabi önemli olan ciğer gelisimi.

ay hiç bilmediğim seylermiş bunlar benim tesekkurler.hergün kaka yapması gerek degilmi?
Yok canım 10 gunde yapan bebek de var o zaman da gene çişli bezlere bakılır.Ama zaten 10 gun yapmayınca baya bir belli eder sıkıntısını sen anlarsın onun doymamaktan değil de kabızlıktan oldugunu

Diş ağrısının doğumu tetiklediğini söylemisti bana diş hekimi. Ben de geçen haftalarda tedavi oldum, çünkü dayanılır gibi olmuyor. Üstelik insan yemeden içmeden de kesiliyor

Kadın doğumcuna danış. Ben olsam dayanabileceğim bir şeyse dayanırdım iki ay daha. Ama çok ağrı varsa da çekmezdim o skntiyi . Hamilelikte dis cektiren var tanidigim. Bir sknti yasamadilar. Ama kadin dogumcuna sormadan bir şey yapma

Yok canım 10 gunde yapan bebek de var o zaman da gene çişli bezlere bakılır.Ama zaten 10 gun yapmayınca baya bir belli eder sıkıntısını sen anlarsın onun doymamaktan değil de kabızlıktan oldugunu

10 gün mu
Bizim kizin doktoru her gün kaka takibi de yaptırıyordu bize . Her gün zeytin kadar da olsa yapmalı demişti.
Gerçi o pipirikliydi biraz, o sebeple ona gitmeyi bırakmıştık 4. Ayda

Canım diş direk kalbe etki ediyor bire bir yaşadım ritmimi bozmuştu şiddetli kalp sıkışması yaşadım inadımdan gitmemiştim sonra çektirdim kurtuldum doğumuda tetiklediğini söylüyorlar eğer onay veriyolarsa kurtulman en güzeli

10 gün mu
Bizim kizin doktoru her gün kaka takibi de yaptırıyordu bize . Her gün zeytin kadar da olsa yapmalı demişti.
Gerçi o pipirikliydi biraz, o sebeple ona gitmeyi bırakmıştık 4. Ayda

Kaka takibi açlık için değildi bu arada. Bağırsak gelişimi içindi. Karışıklık olmasın:)

Kadin dogumcum zaten rapor yazip dis doktoruna yonlendirdi.Dayanamiyroum ki ilac verdi doktor ama boyle agridan agliyorum.Ama ilac dun kullanmaya basladim yarina kadar etki gosterir insallah.Suan zsten ilac tedavisi bitmeden cektiremem de.Doktor ilac bitince gel cekelim dedi.Ben de agri gecince dogum sonrasina mi biraksam yoksa cekip.kurtulsam mi diye kararsizim.

Aynen canim ya kalbim oyle carpiyo ki anlatamam.Hamileyken mi cektirdin

Aynen canim ya kalbim oyle carpiyo ki anlatamam.Hamileyken mi cektirdin
Yok canım hamile değildim o zaman ama hastanelik oldum yani o ritim bozukluğu yüzünden dişimi çektirince resmen yeniden doğdum
Sen bence Doktorunla görüş ve onay veriyosa hiç bekleme bak çarpıntım da var diyorsun sanada günah bebişinede diş ağrısı kabir azabı derler

Diş ağrısı çok fena Allah yardımcın olsun. Ilaç 1 bucuk-2 günde agrimi dindirmişti benim. O yüzden üst disimi beklemeye aldim. Dogumdan sonra caresine bakilacak. Ama alt dişimdeki problem daha köklü olduğu için onun ağrısı geçmedi, işlem yapıldı.

Ağrısı gecerse dediğin gibi cektirmeyebilirsin. Alt tarafı iki ayda dişteki problem çok çok kötüye gitmez heralde . Diş hekiminden de görüş alırsın olmazsa Bu hususta

Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…