Aynen canim simdi yeni yeni kendime.biraz geldim de sizdle bir danisayim dedim.Tavsiyeleriniz icin sagolunYok canım hamile değildim o zaman ama hastanelik oldum yani o ritim bozukluğu yüzünden dişimi çektirince resmen yeniden doğdum
Sen bence Doktorunla görüş ve onay veriyosa hiç bekleme bak çarpıntım da var diyorsun sanada günah bebişinede diş ağrısı kabir azabı derler
Peki hıçkırık canımYok canım o tamamen başka bı durum
Tabi hıçkırması da sağlıklı olduğunu gösteriyor canımDr ma sormayı unuttum
Ama çogu kez hıçkırdı bu hareket sayılıyor mu
Cok cok sagol canimDiş ağrısı çok fena Allah yardımcın olsun. Ilaç 1 bucuk-2 günde agrimi dindirmişti benim. O yüzden üst disimi beklemeye aldim. Dogumdan sonra caresine bakilacak. Ama alt dişimdeki problem daha köklü olduğu için onun ağrısı geçmedi, işlem yapıldı.
Ağrısı gecerse dediğin gibi cektirmeyebilirsin. Alt tarafı iki ayda dişteki problem çok çok kötüye gitmez heralde . Diş hekiminden de görüş alırsın olmazsa Bu hususta
Allah şifa versin
İnşallah geçer canım Allah yardımcın olsunAynen canim simdi yeni yeni kendime.biraz geldim de sizdle bir danisayim dedim.Tavsiyeleriniz icin sagolun
Edeyım bakayımTabi hıçkırması da sağlıklı olduğunu gösteriyor canım
Bana yemekten sonra takip et 1 saatte 5 kere oynaması lazım en az dedi
Yeminle bıktım randevulerden. Nst sonra kendi doktorum bide şekerim için kac defa diyetisyen ve hemsire gördüm,eşimin randevuleri illalaahhhhhKerem paşaya maşallah
3 hafta mıbenim doktor mu manyak acaba her hafta hastanedeyim
Bu ara benimkinin de hareketleri azaldı canım hıçkırık ta yaşam belirtisi olduğu için içimi rahatlatan bı belirti benim içinPeki hıçkırık canım
Valla yaEdeyım bakayım
Eskiden ne guzel kıpır kıpır
Az kaldı canım az daha sabır bende endokrin dahiliye ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum kontrolsüzde olmuyo aklı kalıyo insanın ya doğurunca da bebek için gidip geliriz kontrollere aylıkYeminle bıktım randevulerden. Nst sonra kendi doktorum bide şekerim için kac defa diyetisyen ve hemsire gördüm,eşimin randevuleri illalaahhhhh
Benimde üst kısım bitmişti nerdeyse diğer zayıf tüyler kalmisti ama şimdi nerdeyse başa döndümBenimdebide benim tüyler sarı zaten çoğunu görmüyor doğurayım buz lazere başlicam hemen lazer büyük nimet gerçekten
4 ayda bir gidiyordum rssmen ya şimdi düşünüyorum daBenimde üst kısım bitmişti nerdeyse diğer zayıf tüyler kalmisti ama şimdi nerdeyse başa döndüm
Bu ara çoğumuzun yaşadığı bı sorun sanırım belki pozisyonuylada ilgilidir gün içinde 2-3 belirgin diğerleri kıpırdanma gibi benimki baş aşağı pozisyona geçmiş USG de iki büklüm elleri ayaklarıyla yüzünü kapatmıştı yavrumCok azaldı tembelleşti ,bol su içiyorum kahve meyve yok
Ama ürünü teslim ettiler canım, ben geri iade ettim kargoyla. 15 gün oldu, paraKredi kartı ile mi aldın kapıda ödeme mi?
Kredi kartı ile yaptıysan bankaya harcama itirazında bulunabilirsin. Banka firmadan ürün teslim bilgisi istiyor. Göndermezlerse bilgiyi banka parayı sana iade ediyor. Bu durum firmaya ekşi puan getirdiği için harcama itirazı yapılınca kendileri iade ediyorlar parayı zaten
Kuzum göbeğimden zorlaniyorum artik, bide otobüsle gelip gidiyorum gelis 1 saat eve dönüş 1 saat, 2 otobüs değiştiriyorum çok yoruluyorum cidden. Bebek için giderim daha hafif olurum sorun olmazAz kaldı canım az daha sabır bende endokrin dahiliye ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum kontrolsüzde olmuyo aklı kalıyo insanın ya doğurunca da bebek için gidip geliriz kontrollere aylıkaşısı maşısı Bi süre hastaneler biz
Sarı şeker nerdesin sen? Az girer oldun, hersey yolunda inşallah fıstık anneAma ürünü teslim ettiler canım, ben geri iade ettim kargoyla. 15 gün oldu, para
Ade olmadı. Yarın ariyip tehdit edicem. Sikayer var.com da zaten dolu benim gbi şikayet var. Paramı işletiyorlar resmen
Ya ben bardak tutuyodum bazen doluyodu ikinciyi yetiştiren biri olmayınca rezillik gözüm bebeğimde olacağına diğer memedeki faaliyette oluyodu tatsız bir faaliyete dönüşmüştü
Bide emzirmenin keyfini yaşayamadım hiç hep bi telaşe her seans:/ hızlı akış bebeğin burnuna kaçar genzine kaçar öksürtür gözüne fışkırır
Korkuyorum allahın gücüne gidecek süt için deliren neler deneyen kadınlar var ama fazlasıda eksikliği kadar zor bir durum maalesef
O zman da sırt çantası puseti arabası derken kollar kopuyo Bi velet büyüttük karında taşımak daha kolay sanırım canımKuzum göbeğimden zorlaniyorum artik, bide otobüsle gelip gidiyorum gelis 1 saat eve dönüş 1 saat, 2 otobüs değiştiriyorum çok yoruluyorum cidden. Bebek için giderim daha hafif olurum sorun olmaz
Inşallah bi iki hafta daha beklerler canım hastanede daha güvendesin stres yapma kendine .Canım hastanedeyim, Pazartesi akşam 2,5 cm açıklıkla doğumhaneye aldılar acil serum tedavisi başladı durdurabildikleri kadar durdurmaya çalışıyorlar hiç keyfim halim yok sakinleştirici de veriyorlar sürekli uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?