2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canim simdi yeni yeni kendime.biraz geldim de sizdle bir danisayim dedim.Tavsiyeleriniz icin sagolun

Cok cok sagol canim

Yeminle bıktım randevulerden. Nst sonra kendi doktorum bide şekerim için kac defa diyetisyen ve hemsire gördüm,eşimin randevuleri illalaahhhhh
Az kaldı canım az daha sabır bende endokrin dahiliye ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum kontrolsüzde olmuyo aklı kalıyo insanın ya doğurunca da bebek için gidip geliriz kontrollere aylık aşısı maşısı Bi süre hastaneler biz

Benimde üst kısım bitmişti nerdeyse diğer zayıf tüyler kalmisti ama şimdi nerdeyse başa döndüm
4 ayda bir gidiyordum rssmen ya şimdi düşünüyorum da
Bende onlar lazeri Bi kere görsün yine cılızlaşır kuzum çabuk dökülür zaten ben başlamadan önce hamilelik olursa yeniden çıkabileceğini söylemişti kız

Cok azaldı tembelleşti ,bol su içiyorum kahve meyve yok
Bu ara çoğumuzun yaşadığı bı sorun sanırım belki pozisyonuylada ilgilidir gün içinde 2-3 belirgin diğerleri kıpırdanma gibi benimki baş aşağı pozisyona geçmiş USG de iki büklüm elleri ayaklarıyla yüzünü kapatmıştı yavrum

Ama ürünü teslim ettiler canım, ben geri iade ettim kargoyla. 15 gün oldu, para
Ade olmadı. Yarın ariyip tehdit edicem. Sikayer var.com da zaten dolu benim gbi şikayet var. Paramı işletiyorlar resmen

Kuzum göbeğimden zorlaniyorum artik, bide otobüsle gelip gidiyorum gelis 1 saat eve dönüş 1 saat, 2 otobüs değiştiriyorum çok yoruluyorum cidden. Bebek için giderim daha hafif olurum sorun olmaz

Ama ürünü teslim ettiler canım, ben geri iade ettim kargoyla. 15 gün oldu, para
Ade olmadı. Yarın ariyip tehdit edicem. Sikayer var.com da zaten dolu benim gbi şikayet var. Paramı işletiyorlar resmen
Sarı şeker nerdesin sen? Az girer oldun, hersey yolunda inşallah fıstık anne

Ay ne güzel şukellam masallah sütün çokmuş

Kuzum göbeğimden zorlaniyorum artik, bide otobüsle gelip gidiyorum gelis 1 saat eve dönüş 1 saat, 2 otobüs değiştiriyorum çok yoruluyorum cidden. Bebek için giderim daha hafif olurum sorun olmaz
O zman da sırt çantası puseti arabası derken kollar kopuyo Bi velet büyüttük karında taşımak daha kolay sanırım canım

Inşallah bi iki hafta daha beklerler canım hastanede daha güvendesin stres yapma kendine .

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…