2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnsallah canım. Ben ve babasına benzediyse zaten çok iştahlı olur zira ağzımız boş durmaz Sus sus biliyorum o yüzden 119 kiloyum

Oyle canım .benımki tam pozisyonunu almış dedi doktor
Sanırım yeri daraldığı içindir

Oyle canım .benımki tam pozisyonunu almış dedi doktor
Sanırım yeri daraldığı içindir
Benimkide en son doğum pozisyonunu almıştı kafası o kadar baskı yapıyor ki idrar keseme bazen altima kaçıracak gibi oluyorum. Bide poposuyla ayaklarıyla nefesimi kesiyor bazen Doğuma kadar bidaha ultrasona girecek miyim bilmiyorum

Ben de bugün yıkadım. Kuruttum. Ütüledim. Ütü uzun sürdü. Oturdum ütüledim. Yerleştirdim de.
Çantaya son şekil vermesi kaldı sadece. Tatlı yorgunluklar
Çok şükür bu günlere sen rahatlamıssındır canım Akşam işten gelince 2 makine yıkamasını yaptım sadece. Yarın ve haftasonu ütülemesi inşallah

10 gün mu
Bizim kizin doktoru her gün kaka takibi de yaptırıyordu bize . Her gün zeytin kadar da olsa yapmalı demişti.
Gerçi o pipirikliydi biraz, o sebeple ona gitmeyi bırakmıştık 4. Ayda
Benim kızım da her gun yapıyordu. Ama cok duydum yapmayan gaz cıkardıktan sonra sorun yok diyor doktorlar. Ama gaz da cıkaramıyorsa bagırsak tıkanıklığı var mı ultrasonla bakıyorlar.

Oku oku bitmedi valla, sabah akşam farkı varya.
Benim son hastaneye yattığımda sancı 60-80 arasında gidip geliyordu. Doğum sancısı demişti doktor. İllaki haftaya cumayi beklemen mi gerekiyor şimdi senin daha erken gidemiyor musun parasıyla falan ?
Canım dün nst çekildiğimizde bile doktorla görüşemedik hemşire aldı sonucu danışıp geldi. Yani sistem çok farklı burda.

50-60 doğum için yetmiyor demişlerdi bana. Tabii giderek artarsa diye tetikte olmak lazım. Zamanında sağlıkla gelsin inş.
Samırım oda o yüzden 5dkda 1 olana kadar normal sonrası hastane dedi.

Evet canım burda normal görünüyorda artık bugün 5. Gün 10dkda 1 makat kasık ağrısı. Doğum nasıldır diye düşünüyor insan.

Bebeğin nst degerleri iyiydi, ciğer geliştirici istdakide buda yapmadı.

Küvez eteği fiyonkları ve ayaklı pano siparişini de verdim
Son eksiklerim kızlar bitti çok şükür artık doğurmayı beklicem
Ayy meylen harikasın valla. Ben daha çocuğuma beşik dolap almadım 3- kıyafet anca

Foşur foşurda akabiliyo ve gerçekten çok zor ddurumda bırakan bişey
İnş bunda o sorunu yaşamayacaksın. Bi ark senin gibi olmuştu bana her derkiçok sütümolsun diye dua etme, bebeğim için yeterli sütüm olsun de demişti onu hatırlattın bana.

Bende söyle bir şey yaptırdım 2 hafta sonra gelecek
Nekadara yaptırdın canım ben 200e begendim kargo hariç çok geldi
Maşallah canım 2500ü geçmiş. Sende kağıtta kaç yükselme vardı? Kaç dkda 1 sancın varmış birde şiddeti neydi?

Kızlar günlerimiz hemen hemen aynı olanlar hareketler azaldı diyorsunuz ama benim ki çılgın, abartısız günde 30dan belki de daha fazla hareket hissediyorum ki benimki de doğum pozisyonunda çılgın bebe poposunun gezindiğini hissediyorum resmen, hatta ilk başta kilolu hamile kaldığım için geç hissedebilirsin hareketlerini demişti ebe acaba benim balam çılgın mı olacak mizaçları ile alakalı mı acaba ya
Canım günümüz aynı, benim bu gün 34+1 senin nasıl 34+2, benim uygulama mı yanlış hesaplıyor acaba

Bugün hastane kontrolü,bi arkadaşla buluşma,bayramlık alışverişi,dışarıda iftar derken saat 22.15 te eve girdik accaip yorulmuşum.Soguk tatli bişey yiyip ayaklarımı yukarı kaldırdım 2 yastıkla.Benim bebe çıldırdı delecek karnımı

140 ₺ cnm
Kargo 10₺

Ama ürünü teslim ettiler canım, ben geri iade ettim kargoyla. 15 gün oldu, para
Ade olmadı. Yarın ariyip tehdit edicem. Sikayer var.com da zaten dolu benim gbi şikayet var. Paramı işletiyorlar resmen

Geri iade ettiğin için teslim etmiş olmuyorlar. Verdiğin paranın karşılığı bir urun yok sonuçta elinde. Internetten satış yapan bir firmanın çağrı merkezinde çalıştım. Yöneticim izne çıktığında yerine baktım. Bana bankalardan gelen maillere özellikle Dikkat et gözden kaçarsa eksi puan oluyor. Hemen iadesini yaptır diye tembihlemişti. Ürünü gönderdiğin kargo bilgileri elinde vardır. Gerekirse bankaya onu da verirsin

Aylardır süren hem uygun fiyatlı hem kaliteli çanta arayışından sonra bunu sipariş ettim.Yarin elime geçecek inşallah.195 TL den 140 a indi kendi sitesinde.İnnnsallahhh kalitelidir ve uzun ömürlü olur

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-28-12-29-38-1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 36
Beş yükselme vardı. Ama düzenli sancılar dedi doktor. Şiddeti 30 larda seyrediyordu.

Son adet tarihim 2 Ekim canım. Senin neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…