Kararında süt güzel canımAy ne güzel şukellam masallah sütün çokmuş
Ben aslında yoğumO zman da sırt çantası puseti arabası derken kollar kopuyo Bi velet büyüttük karında taşımak daha kolay sanırım canım
İnsallah canım. Ben ve babasına benzediyse zaten çok iştahlı olur zira ağzımız boş durmazBizim hareketler devam ediyo biyer şişip biyer boşalıyo
Kararında süt güzel canım
Yokluğunda aratmasın rabbim kimseye ama fazlası da sıkıntı
Keyifle emzirelim inşallah bebeklerimizi iştahları bol olsun
Oyle canım .benımki tam pozisyonunu almış dedi doktorBu ara çoğumuzun yaşadığı bı sorun sanırım belki pozisyonuylada ilgilidir gün içinde 2-3 belirgin diğerleri kıpırdanma gibi benimki baş aşağı pozisyona geçmiş USG de iki büklüm elleri ayaklarıyla yüzünü kapatmıştı yavrum
Benimkide en son doğum pozisyonunu almıştı kafası o kadar baskı yapıyor ki idrar keseme bazen altima kaçıracak gibi oluyorum. Bide poposuyla ayaklarıyla nefesimi kesiyor bazenOyle canım .benımki tam pozisyonunu almış dedi doktor
Sanırım yeri daraldığı içindir
Çok şükür bu günlere sen rahatlamıssındır canım
Ben de bugün yıkadım. Kuruttum. Ütüledim. Ütü uzun sürdü. Oturdum ütüledim. Yerleştirdim de.
Çantaya son şekil vermesi kaldı sadece. Tatlı yorgunluklar
İlk kızım geç geldi bundan da aynı şeyi bekliyorum nedense :) bı de temmuz grubu daha sıcak gelmişti ondan buraya çadır kurdum :)İnş canım güzel çıkar. İki dilim baklavaya çıldırıyor benimki
Sen haziran annesi imişsin ya
Benim kızım da her gun yapıyordu. Ama cok duydum yapmayan gaz cıkardıktan sonra sorun yok diyor doktorlar. Ama gaz da cıkaramıyorsa bagırsak tıkanıklığı var mı ultrasonla bakıyorlar.10 gün mu
Bizim kizin doktoru her gün kaka takibi de yaptırıyordu bize . Her gün zeytin kadar da olsa yapmalı demişti.
Gerçi o pipirikliydi biraz, o sebeple ona gitmeyi bırakmıştık 4. Ayda
Canım dün nst çekildiğimizde bile doktorla görüşemedik hemşire aldı sonucu danışıp geldi. Yani sistem çok farklı burda.Benim son hastaneye yattığımda sancı 60-80 arasında gidip geliyordu. Doğum sancısı demişti doktor. İllaki haftaya cumayi beklemen mi gerekiyor şimdi senin daha erken gidemiyor musun parasıyla falan ?
Samırım oda o yüzden 5dkda 1 olana kadar normal sonrası hastane dedi.50-60 doğum için yetmiyor demişlerdi bana. Tabii giderek artarsa diye tetikte olmak lazım. Zamanında sağlıkla gelsin inş.
Evet canım burda normal görünüyorda artık bugün 5. Gün 10dkda 1 makat kasık ağrısı. Doğum nasıldır diye düşünüyor insan.Günaydın herkese..
Başınız sağolsun canımSukella11 Allah sabır versin zor bişi malesef..
Sancın diner inşallahlaiyka doğumun başlarsa 4cm işe hastaneye yatırırlar ama onun dışında sanırım kanama vs olmadan yaşadığın her şey normal süreç diye bakılıyor orda da.. Ağrı kesici almanı tavsiye ettiler mi?
Bebeklerini göreceklere keyifli günler.
Ben bi süre off oluyorum. Arada okurum.. Sanırım ben dönene kadar çoğunuz bebişlerine kavuşmuş olursunuz.
Allah’a emanet olun.
Tatlı geçsin gününüz.
Stop.
Bebeğin nst degerleri iyiydi, ciğer geliştirici istdakide buda yapmadı.dCiğer geliştirici iğne yapıldı mı? Hafta olarak çok geride sayılmazsın. Kalbini ferah tutmaya çalış. 5 dk da bire düşse zaten doğum başlar ve o noktadan sonra engel olunamaz. O kısmı anlayamadım
Belki bebek için her şey yolunda diye doğmaması için önlem alma gereği duymamıştır. Ama bir tehlike söz konusu olsaydı bence gereğini yaparlardı. İçin rahat olsun strest yapma
Ayy meylen harikasın valla. Ben daha çocuğuma beşik dolap almadım 3- kıyafet ancaKüvez eteği fiyonkları ve ayaklı pano siparişini de verdim
Son eksiklerim kızlar bitti çok şükür artık doğurmayı beklicem
İnş bunda o sorunu yaşamayacaksın. Bi ark senin gibi olmuştu bana her derkiçok sütümolsun diye dua etme, bebeğim için yeterli sütüm olsun de demişti onu hatırlattın bana.Foşur foşurda akabiliyove gerçekten çok zor ddurumda bırakan bişey
Nekadara yaptırdın canım ben 200e begendim kargo hariç çok geldiBende söyle bir şey yaptırdım 2 hafta sonra gelecek
Maşallah canım 2500ü geçmiş. Sende kağıtta kaç yükselme vardı? Kaç dkda 1 sancın varmış birde şiddeti neydi?Bugün kontrolde düzenli sancim cikti beş haftadan sonra.30 karda seyrediyordu sancı. Gaz sancısı gibi bir şey vardı karnımda biraz da makata vuruyordu. Günde 4 nidicard 3 progestana devam edicem. İki hafta daha dursa bari benim bu oğlan ya. 2550 Gr olmuş 34+2 deyiz.Tabi önemli olan ciğer gelisimi.
Canım günümüz aynı, benim bu gün 34+1 senin nasıl 34+2, benim uygulama mı yanlış hesaplıyor acabaBugün kontrolde düzenli sancim cikti beş haftadan sonra.30 karda seyrediyordu sancı. Gaz sancısı gibi bir şey vardı karnımda biraz da makata vuruyordu. Günde 4 nidicard 3 progestana devam edicem. İki hafta daha dursa bari benim bu oğlan ya. 2550 Gr olmuş 34+2 deyiz.Tabi önemli olan ciğer gelisimi.
140 ₺ cnmOku oku bitmedi valla, sabah akşam farkı varya.
Canım dün nst çekildiğimizde bile doktorla görüşemedik hemşire aldı sonucu danışıp geldi. Yani sistem çok farklı burda.
Samırım oda o yüzden 5dkda 1 olana kadar normal sonrası hastane dedi.
Evet canım burda normal görünüyorda artık bugün 5. Gün 10dkda 1 makat kasık ağrısı. Doğum nasıldır diye düşünüyor insan.
Bebeğin nst degerleri iyiydi, ciğer geliştirici istdakide buda yapmadı.
Ayy meylen harikasın valla. Ben daha çocuğuma beşik dolap almadım 3- kıyafet anca
İnş bunda o sorunu yaşamayacaksın. Bi ark senin gibi olmuştu bana her derkiçok sütümolsun diye dua etme, bebeğim için yeterli sütüm olsun de demişti onu hatırlattın bana.
Nekadara yaptırdın canım ben 200e begendim kargo hariç çok geldi
Maşallah canım 2500ü geçmiş. Sende kağıtta kaç yükselme vardı? Kaç dkda 1 sancın varmış birde şiddeti neydi?
Simdilik iyiyim bakalim :) minnos dogsun zaten cok gezicezCanım ben kullanamıyorum şişko ötesi göbeğim ve enerjim izin vermiyor ama senin reflekslerin hala iyiyse, göbeğin rahatsız etmiyorsa direksiyon başında kullanabilirsin bence de.
Ama ürünü teslim ettiler canım, ben geri iade ettim kargoyla. 15 gün oldu, para
Ade olmadı. Yarın ariyip tehdit edicem. Sikayer var.com da zaten dolu benim gbi şikayet var. Paramı işletiyorlar resmen
Beş yükselme vardı. Ama düzenli sancılar dedi doktor. Şiddeti 30 larda seyrediyordu.Oku oku bitmedi valla, sabah akşam farkı varya.
Canım dün nst çekildiğimizde bile doktorla görüşemedik hemşire aldı sonucu danışıp geldi. Yani sistem çok farklı burda.
Samırım oda o yüzden 5dkda 1 olana kadar normal sonrası hastane dedi.
Evet canım burda normal görünüyorda artık bugün 5. Gün 10dkda 1 makat kasık ağrısı. Doğum nasıldır diye düşünüyor insan.
Bebeğin nst degerleri iyiydi, ciğer geliştirici istdakide buda yapmadı.
Ayy meylen harikasın valla. Ben daha çocuğuma beşik dolap almadım 3- kıyafet anca
İnş bunda o sorunu yaşamayacaksın. Bi ark senin gibi olmuştu bana her derkiçok sütümolsun diye dua etme, bebeğim için yeterli sütüm olsun de demişti onu hatırlattın bana.
Nekadara yaptırdın canım ben 200e begendim kargo hariç çok geldi
Maşallah canım 2500ü geçmiş. Sende kağıtta kaç yükselme vardı? Kaç dkda 1 sancın varmış birde şiddeti neydi?
Son adet tarihim 2 Ekim canım. Senin neydi?Kızlar günlerimiz hemen hemen aynı olanlar hareketler azaldı diyorsunuz ama benim ki çılgın, abartısız günde 30dan belki de daha fazla hareket hissediyorum ki benimki de doğum pozisyonunda çılgın bebepoposunun gezindiğini hissediyorum resmen, hatta ilk başta kilolu hamile kaldığım için geç hissedebilirsin hareketlerini demişti ebe acaba benim balam çılgın mı olacak mizaçları ile alakalı mı acaba ya
Canım günümüz aynı, benim bu gün 34+1 senin nasıl 34+2, benim uygulama mı yanlış hesaplıyor acaba
Benim de 3 Ekim canım, takvimde seninde son 10 temmuz görünüyor ya ondan aklım takıldıSon adet tarihim 2 Ekim canım. Senin neydi?
Ay kıyamam :) tamamdır canımYok canım 10 gunde yapan bebek de var o zaman da gene çişli bezlere bakılır.Ama zaten 10 gun yapmayınca baya bir belli eder sıkıntısını sen anlarsın onun doymamaktan değil de kabızlıktan oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?