Hastanelerden nefret eden ben şimdi tıpış tıpış gidiyorum. Kendimi ilgilendiren bişey olsa biliyorum kendimi yok gitmezdımAz kaldı canım az daha sabır bende endokrin dahiliye ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum kontrolsüzde olmuyo aklı kalıyo insanın ya doğurunca da bebek için gidip geliriz kontrollere aylıkaşısı maşısı Bi süre hastaneler biz
Etkilenmemistir canım merak etme benimki 33 de 2900 çıktı ki şeker takibim yuklemem hep normal çıkıyor bende çok taktım kafaya burada ki kızlar rahatlattilar sagolsunlarİyi masallah Keremin kilosuda gayet iyi. Benimki 32+5 de 2183 grdi. Sende gebelik şekeri yok demi caniM? Bende var da acaba etkilenmis mi diye sürekli düşünüyorum
Benim haftam sizden küçük ama maşşallah benimkide hep kıpır kıpır kıpırdamadımı biraz konuşuyorum başlıyor hemen iri miri ama tembel değil:))))Kızlar günlerimiz hemen hemen aynı olanlar hareketler azaldı diyorsunuz ama benim ki çılgın, abartısız günde 30dan belki de daha fazla hareket hissediyorum ki benimki de doğum pozisyonunda çılgın bebepoposunun gezindiğini hissediyorum resmen, hatta ilk başta kilolu hamile kaldığım için geç hissedebilirsin hareketlerini demişti ebe acaba benim balam çılgın mı olacak mizaçları ile alakalı mı acaba ya
Canım günümüz aynı, benim bu gün 34+1 senin nasıl 34+2, benim uygulama mı yanlış hesaplıyor acaba
Sen o çocuğun geleceği için taaaa nerelere gittin kuzum o daha kıymetli kıyafet dolap tül çaput nedir hallolur inşallah onlar kolayOku oku bitmedi valla, sabah akşam farkı varya.
Canım dün nst çekildiğimizde bile doktorla görüşemedik hemşire aldı sonucu danışıp geldi. Yani sistem çok farklı burda.
Samırım oda o yüzden 5dkda 1 olana kadar normal sonrası hastane dedi.
Evet canım burda normal görünüyorda artık bugün 5. Gün 10dkda 1 makat kasık ağrısı. Doğum nasıldır diye düşünüyor insan.
Bebeğin nst degerleri iyiydi, ciğer geliştirici istdakide buda yapmadı.
Ayy meylen harikasın valla. Ben daha çocuğuma beşik dolap almadım 3- kıyafet anca
İnş bunda o sorunu yaşamayacaksın. Bi ark senin gibi olmuştu bana her derkiçok sütümolsun diye dua etme, bebeğim için yeterli sütüm olsun de demişti onu hatırlattın bana.
Nekadara yaptırdın canım ben 200e begendim kargo hariç çok geldi
Maşallah canım 2500ü geçmiş. Sende kağıtta kaç yükselme vardı? Kaç dkda 1 sancın varmış birde şiddeti neydi?
Ağrı kesici yutamayan insanım avuç avuç vitamin içiyorumHastanelerden nefret eden ben şimdi tıpış tıpış gidiyorum. Kendimi ilgilendiren bişey olsa biliyorum kendimi yok gitmezdım
Sende beni rahatlattın :) allah razı olsun sağolEtkilenmemistir canım merak etme benimki 33 de 2900 çıktı ki şeker takibim yuklemem hep normal çıkıyor bende çok taktım kafaya burada ki kızlar rahatlattilar sagolsunlar
Aaa ağrı kesiciyi çifter çifter içerdim.hamile kaldığımda en korktuğum şeydi ama hiç başım ağrımadı ilginçAğrı kesici yutamayan insanım avuç avuç vitamin içiyorumfeda olsun totişlerine kuzularım benimmm
Ben pazartesi gidicem kuzum oradaymış Bi daha ki bayram sonu artıkYa kızlar sizde bayramda nst ye girceniz mi doktorum ben yokum ama sen gel ebeler burada nstye gir bana whatsapdan atarlar dedi
Bana perşembe gel gir dedi de doktor olmucak etmicek sancılarımda problem falanda yok napsam acabaBen pazartesi gidicem kuzum oradaymış Bi daha ki bayram sonu artık
Ebeler bakar canım gitmemekten iyidir bence zaten ben doktora gitmeden ebe hemen çok güzel çok güzel diyoBana perşembe gel gir dedi de doktor olmucak etmicek sancılarımda problem falanda yok napsam acaba
Önce nst ye girip doktora öyle mi cıkıyorsun?Ebeler bakar canım gitmemekten iyidir bence zaten ben doktora gitmeden ebe hemen çok güzel çok güzel diyo
Doktor istek kağıdı veriyo gidiyorum çektiriyorum geliyorum nstye bakıyo sonra ultrasona giriyorum kuzumÖnce nst ye girip doktora öyle mi cıkıyorsun?
Bizde öyle kağıt mağıt yok ben bidakine ozaman önce direk nst yapıp öyle doktora gidim.doktor nst sonra tekrar doktor olmasın:)Doktor istek kağıdı veriyo gidiyorum çektiriyorum geliyorum nstye bakıyo sonra ultrasona giriyorum kuzum
Nst ye ayrı ücret oduyomusun cnmBizde öyle kağıt mağıt yok ben bidakine ozaman önce direk nst yapıp öyle doktora gidim.doktor nst sonra tekrar doktor olmasın:)
Yok ücretsizmiş bizim hastanede canımNst ye ayrı ücret oduyomusun cnm
Bizim çekilmiyor canım istek kağıdı olmadanBizde öyle kağıt mağıt yok ben bidakine ozaman önce direk nst yapıp öyle doktora gidim.doktor nst sonra tekrar doktor olmasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?