2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bugün kayınvalidemlere geldim ama insülin iğnelerini annemde unuttum arada baya bi mesafe var burda bi kaç gün kalacam insülin yapmamak beni çok etkiler mi

Aynen
Bende hep öyle diyorum kararında yeteri kadar olsun inşallah keyifle emsinler

Benimkide öyle canım çok tepişik bir arkadaş
Ben otururken karşımdaki görüo karnımı aynen şu ifade
:) ama benim haftam senden geri tabi

Canım ne kadar var aranız. Getirebilecek biri varsa getirsin bence
İlçedeyiz şimdi eşim yok kaynım askerde ben giderim de çok evhamlılar söylemedim bile unuttuğumu insüline başlayalı bi kaç gün oldu daha alışamadım ondan unuttum yoksa vitaminler Demir hapı onları aldım

Benimkide öyle canım çok tepişik bir arkadaş
Ben otururken karşımdaki görüo karnımı aynen şu ifade
:) ama benim haftam senden geri tabi
Valla kuduruk benim kız geçen hafta gebe okulundaki ebem dedi, seninki şimdi yırtıp çıkacak diye ders esnasında kadının gözüne takılmış

Valla kuduruk benim kız geçen hafta gebe okulundaki ebem dedi, seninki şimdi yırtıp çıkacak diye ders esnasında kadının gözüne takılmış
Bana gerçekten bazen öyle geliyo sanki yırtılacak hissi o kadar sert çakıyoki
Gecesi gündüzü de yok alıştım
Uykusuz bişey geliyo sanırım

bende bugun şekerim icin randevum vardi,kadin ölçümlerime bakti hepsi iyi çok şükür ama sabah açlık şekerim bir türlü inmiyor 46 unite insuline rağmen. Ne yapsam var mi benim gibi? Ne denediysem olmuyor bu gece sadece bir bardak süt içerim sonra da iğnemi yaparım buda fayda etmezse,yapacak biseyim kalmaz allaha emanet oğlum

Benim de açlık şekeri yüksek ben daha bi düzen oturtamadım iğneleri doğru yaptığımdan bile emin değilim ama güzel enerji yollayalım bebişlere etkilenmeyecekler

Benim de açlık şekeri yüksek ben daha bi düzen oturtamadım iğneleri doğru yaptığımdan bile emin değilim ama güzel enerji yollayalım bebişlere etkilenmeyecekler
Ah kuzum senin igneyi ogrermeme mevzusu canımı sıktı. Ama iğneyi vurduktan sonra olur da kanarsa sadece peceteyle bastir sakin silme hareketi yapma yoksa insulin gerektigi gibi vucuduna yayilmaz bugün hemsirem söyledi. İgneyi sokup yaptiktan sonra 10 a kadar say sonra cikar kalcandan. İnşallah canım benim inşallah hepimizin bebekleri rabbime emanet

Beş yükselme vardı. Ama düzenli sancılar dedi doktor. Şiddeti 30 larda seyrediyordu.
Ozaman senin benimkinden de sık ağrıların 20dk nst yaptılar bende 2 kere sivri değil yay gibi sancı çıktı süresi uzun, 50-60 şiddetinde. Buda demek oluyorki 20dkda 2 sancı. Senin 5 ise 4-5 dkda 1 sancı oluyor galiba. Şiddeti az ama düzenli seninde.
Bana gerçekten bazen öyle geliyo sanki yırtılacak hissi o kadar sert çakıyoki
Gecesi gündüzü de yok alıştım
Uykusuz bişey geliyo sanırım
Uyku düzeni anne karnında başlarmış ben magnezyumuda gece alıyorum onunda uyku verici etkisi var saat 11i geçirmemeye çalışıyorum daaa jetlag sonrası nolur bilmem

iyi oldu bunu söylediğin ama iyiki burda siz varsınız sizden cesaret aldım da yaptım yoksa çok korkuyordum ilk gün biz şimdi Doğumdan önce mi bırakacaz bu insülinleri yoksa Doğum anına kadar yapacak mıyız

Doğumdan sonrada bi süre takip et canım, doğuma kadar kesin. Her nekadar plesanta çıkmış olsada hormonların normale dönmesi süre alabilir. Hatta doğum sonu 6. Haftaydı galiba yeniden şeker yükleme yapıyorsun şeker kalıcı mı değil mi diye.

laiyka magnezyum anne karnındaki bebeğe mı uyku etkisi yapıyormuş? Anlamadım o kısmı

Eğer öyleyse ben de yatmadan alayım ya hareketlerinden uyuyamıyorum

Kuzum son ana kadar yapıyoruz doğumdan hemen sonra bırakıyoruz iğneleri ve diyeti tabiki. Doğumdan 2 ay sonra falan da aile doktorunun sana tekrar test yapip şekerli su içirmesi lazim ki baksin şeker tamamen bitmiş gitmiş mi diye. Bana bunları bugün hemşirem söyledi

Aslında senin dediğin daha mantıklı benim hemsirem direk birak dedi diyeti falan çünkü amaçlari bebekleri şekerden korumak bebek doğunca ne halin varsa gör hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…