2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
laiyka magnezyum anne karnındaki bebeğe mı uyku etkisi yapıyormuş? Anlamadım o kısmı

Eğer öyleyse ben de yatmadan alayım ya hareketlerinden uyuyamıyorum

Yok canım bebeği değil, annenin kaslarını gevsettiği için anneyi rahatlatıyor daha iyi uyuyorsun. Böylece gece erken yatıyorsun. Erken yatan annelerin bebeklerinde de uyku düzeni başlıyormuş. Ven 11i geçirmemeye dikkat ediyorum.

Ramazan düzen bırakmadı bizde canım
Geç yatılıyo geç kalkılıyo tabi ama ben uyutkende tepiniyo bu bebe
Geçen eşim diyo nasıl uyuyosun o hareketle diye
Sarılmışız hissetmiş tekmeleri

K Kbr0606 canım sen maxi cosi dana bebek arabasına bakabildin mi? Bende hem puset takılan hemde baston bebek arabası araştırıyorumda. Normal bastonlara göre iriymiş ama sürüşü ağırlığı nasıl bilmiyorum

Canım babymall da baktim kalitesi duruşu felan çok guzeldi ama fiyati fazla geldigi için çok detaylı incelemedim açıkçası

Bu hafta koşturmacam bitmedi bayramda kayınvalidemin çok misafiri gelecek yatılıya ve bana ne dese beğenirsiniz şunlar da sende kalsa olur demi dedi tabi ben şok dalga mı geçiyorsun benimle dedim ben doğurdum doğuracağım sen bana yatılı misafir yolluyorsun ben oyle deyince ayy ben düşünemedim felan demeye başladı birde eşime iftar için yemek hazırladığımı biliyor arada arayıp ne yapacasın fazla yemeğin var mı diye soruyor yani gerçekten sabrımı mı sınıyor merak ediyorum.

Kızlar belim tık tık atıyo sanki karnımda bişey yok ama belim kopuyo şuan aşırı tırsıyorum giriyo çıkıyo ağrı

Günaydın kızlar sabah sabah uyku yok gece sinekler her yerimi yedi(((( ne bacaklarım kaldı ne kollarım uyuzlar gibi oldum ya

Kızlar bebek dolaplarını nereden aldınız? Bebishroom çok pahalı, çilek kullanışsız geldi. Ev dar olduğu içim şifonyer almayacağım, 4 çekmeceli dolap bakıyorum. Pierre cardin mobilya var bilemedim?

Saol canım bugün de arıcam ve yapıcam o zaman. 15 gün az diil dimi

Günaydın kızlar sabah sabah uyku yok gece sinekler her yerimi yedi(((( ne bacaklarım kaldı ne kollarım uyuzlar gibi oldum ya
Aynı dertten muzdaripiz ben her yaz bu sinekler yüzünden alerji olurum hele hamilelikte kan daha kaliteli olunca bayram ediyorlar ne yaptıysam da fayda etmiyor hava da sıcak Şu son zamanlar pek zorlu geçiyor

Sarı şeker nerdesin sen? Az girer oldun, hersey yolunda inşallah fıstık anne
Canımmmm, enerjisizlikten, nefes alamamaktan, doğru pozisyon denen şeyin artık bana işlememesinden. Son 12 gün diip kendimi telkin etmeye çalışıyorum:) sabahları bir tık daha iyi oluyorum, akşam üzeri ve sonrası “ben aslında yogum”. Bebişler en son cumartesi iyiydi hatta bana göre sizlerle kıyaslayınca kiloları biraz az ama doktor bişi demedi. Senin bebiş nasıl, sen nAsılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…