laiyka magnezyum anne karnındaki bebeğe mı uyku etkisi yapıyormuş? Anlamadım o kısmı
Eğer öyleyse ben de yatmadan alayım ya hareketlerinden uyuyamıyorum
bana bayramdan sonra cuma günü gel dedi bayramda gel demedi canımYa kızlar sizde bayramda nst ye girceniz mi doktorum ben yokum ama sen gel ebeler burada nstye gir bana whatsapdan atarlar dedi
Ozaman senin benimkinden de sık ağrıların 20dk nst yaptılar bende 2 kere sivri değil yay gibi sancı çıktı süresi uzun, 50-60 şiddetinde. Buda demek oluyorki 20dkda 2 sancı. Senin 5 ise 4-5 dkda 1 sancı oluyor galiba. Şiddeti az ama düzenli seninde.
Uyku düzeni anne karnında başlarmış ben magnezyumuda gece alıyorum onunda uyku verici etkisi var saat 11i geçirmemeye çalışıyorum daaa jetlag sonrası nolur bilmem
Kızlar belim tık tık atıyo sanki karnımda bişey yok ama belim kopuyo şuan aşırı tırsıyorum giriyo çıkıyo ağrı
Ah aklımı başımdan aldı bu ağrı yarım saat sürdü ama canımdan can gittiUmarım geçer bir an öncebiraz daha beklesin sıpalar
Bugun girdim nst ye
Bidaha 10 haziran bayram dönüşü gidicem
Normalde her haftamı girmek lazım artık
Valla benim doktor 33.haftadan sonra her hafta dedi nst içinBugun girdim nst ye
Bidaha 10 haziran bayram dönüşü gidicem
Normalde her haftamı girmek lazım artık
Saol canım bugün de arıcam ve yapıcam o zaman. 15 gün az diil dimiGeri iade ettiğin için teslim etmiş olmuyorlar. Verdiğin paranın karşılığı bir urun yok sonuçta elinde. Internetten satış yapan bir firmanın çağrı merkezinde çalıştım. Yöneticim izne çıktığında yerine baktım. Bana bankalardan gelen maillere özellikle Dikkat et gözden kaçarsa eksi puan oluyor. Hemen iadesini yaptır diye tembihlemişti. Ürünü gönderdiğin kargo bilgileri elinde vardır. Gerekirse bankaya onu da verirsin
Ben parasını toptan ödediğim halde bayramda yoklar, bi seferlik dışarda yaptır gel dediler bi deYa kızlar sizde bayramda nst ye girceniz mi doktorum ben yokum ama sen gel ebeler burada nstye gir bana whatsapdan atarlar dedi
Bence 1 sefer bile yapmamak kesin şekerini etkiler, bebeğini etkiler mi bilmem amaKızlar bugün kayınvalidemlere geldim ama insülin iğnelerini annemde unuttum arada baya bi mesafe var burda bi kaç gün kalacam insülin yapmamak beni çok etkiler mi
Aynı dertten muzdaripiz ben her yaz bu sinekler yüzünden alerji olurum hele hamilelikte kan daha kaliteli olunca bayram ediyorlarGünaydın kızlar sabah sabah uyku yok gece sinekler her yerimi yedi(((( ne bacaklarım kaldı ne kollarım uyuzlar gibi oldum ya
İçim rahat etmedi zaten bugün gidip alacam iğneleriBence 1 sefer bile yapmamak kesin şekerini etkiler, bebeğini etkiler mi bilmem ama
Canımmmm, enerjisizlikten, nefes alamamaktan, doğru pozisyon denen şeyin artık bana işlememesinden. Son 12 gün diip kendimi telkin etmeye çalışıyorum:) sabahları bir tık daha iyi oluyorum, akşam üzeri ve sonrası “ben aslında yogum”Sarı şeker nerdesin sen? Az girer oldun, hersey yolunda inşallah fıstık anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?