Bencede cnm, Kendimden biliyorum çünkü, ilaç almayınca iki kere direk farketti bende. Bakma baya işe yarıyorlar(doğru dozu bulabildiğimiz zaman)İçim rahat etmedi zaten bugün gidip alacam iğneleri
Benim suyumda az onunlada ilgisi var tabiOyle canım .benımki tam pozisyonunu almış dedi doktor
Sanırım yeri daraldığı içindir
İnşallah 2. Doğuma seni mi gönderiyoruz bişey kalmamışCanımmmm, enerjisizlikten, nefes alamamaktan, doğru pozisyon denen şeyin artık bana işlememesinden. Son 12 gün diip kendimi telkin etmeye çalışıyorum:) sabahları bir tık daha iyi oluyorum, akşam üzeri ve sonrası “ben aslında yogum”. Bebişler en son cumartesi iyiydi hatta bana göre sizlerle kıyaslayınca kiloları biraz az ama doktor bişi demedi. Senin bebiş nasıl, sen nAsılsın ❤
Şaka gibi cidden iyiki tepki koymuşsun kendi yemek yapmiyormu yaniBu hafta koşturmacam bitmedibayramda kayınvalidemin çok misafiri gelecek yatılıya ve bana ne dese beğenirsiniz şunlar da sende kalsa olur demi dedi tabi ben şok dalga mı geçiyorsun benimle dedim ben doğurdum doğuracağım sen bana yatılı misafir yolluyorsun ben oyle deyince ayy ben düşünemedim felan demeye başladı birde eşime iftar için yemek hazırladığımı biliyor arada arayıp ne yapacasın fazla yemeğin var mı diye soruyor yani gerçekten sabrımı mı sınıyor merak ediyorum.
Seninkinin sıklığı daha azmış şiddeti fazla.Ozaman senin benimkinden de sık ağrıların 20dk nst yaptılar bende 2 kere sivri değil yay gibi sancı çıktı süresi uzun, 50-60 şiddetinde. Buda demek oluyorki 20dkda 2 sancı. Senin 5 ise 4-5 dkda 1 sancı oluyor galiba. Şiddeti az ama düzenli seninde.
Uyku düzeni anne karnında başlarmış ben magnezyumuda gece alıyorum onunda uyku verici etkisi var saat 11i geçirmemeye çalışıyorum daaa jetlag sonrası nolur bilmem
Ben daha hiç girmedim, siz konuşurken anlıyor gibi yapıyorum ama aslında uzaylı gibi bakıyorumBugun girdim nst ye
Bidaha 10 haziran bayram dönüşü gidicem
Normalde her haftamı girmek lazım artık
maşallah canım :) kilosu çok iyi, hazırlan tabi kuzu geç bile kalmışsın:) sağlıkla kavuşun inşallahKizlar bende bugun doktora gittim 35+0 oldum bugun doktor demesin mi bebek 3 kilo olmuş ben şok 36+4 fln görünüyor.
Muhtemelen sezeryan olck son haftalarıda beklemicek ciger gelistirici ignr yazdi ayin 10 nunda vuruncam 11 inde kontrole gidicem ona gore taroh belli olucak belki 15 16 dedi tabi daha once sanci olmazsa arada sancim geliyor resmimizi de koyuyorum anca bi poz yakaladik onda da tam gözünü acti ayni babasina benziyor tostik kızım tabi doktordan bunlarinduyunca kalaan eksiklerimi aldim hemen yikadim bugun kurusun kendi çanta mi hazirliycam
Aha işte en sevdiğim konular bunlar, kızlarrrrrrr kv gömmeli gıybet timeeee !!!!Bu hafta koşturmacam bitmedibayramda kayınvalidemin çok misafiri gelecek yatılıya ve bana ne dese beğenirsiniz şunlar da sende kalsa olur demi dedi tabi ben şok dalga mı geçiyorsun benimle dedim ben doğurdum doğuracağım sen bana yatılı misafir yolluyorsun ben oyle deyince ayy ben düşünemedim felan demeye başladı birde eşime iftar için yemek hazırladığımı biliyor arada arayıp ne yapacasın fazla yemeğin var mı diye soruyor yani gerçekten sabrımı mı sınıyor merak ediyorum.
Ceylan gibi sekiyorum diye diye kendi kendine nazar ettinKızlar belim tık tık atıyo sanki karnımda bişey yok ama belim kopuyo şuan aşırı tırsıyorum giriyo çıkıyo ağrı
Soda iç canım limon sıkıpKızlar dun magnezyum icmedim ihmal ettim sonrada unutmusum sabah bacagim bi kasildi hala aciyor . buna şunu yedim çare buldum seklinde çözüm bulan var mi acaba
Denerim ama onuda çok icemiyorumSoda iç canım limon sıkıp
Bi hafta önde ve geride olması normal . kafaya takılacak bi durum yok. Ki normal doğum dusunuyorsan hic takma bebegin gelişimini tamamlamadan gelmez ve kızlar genelde ufak yapılı oluyor zaten bence keyfini bozmamerhaba kızlar ben girdim nst ye çarşamba günü amaaan bişey yokmuş yan yatırdı göbüşüme birşey taktı, sancı falan çıkmadı, annenin kalp atışıyla bebişin kalp atışına bakılarak sancı tespiti yapan birşey. bebeğin kilosuna 2300 dedi. ama bence daha fazla, iki doktora gidiyorum biri hep fazla söylüyor, bi hafta geri dedi doktor bi canım sıkıldı, ama bu anlamlı bir fark değil bebeklerde bebeğin yapısına göre değişiyor dedio zaman bana söylemeseydi. minnoş kızım napim, zaten beni görseniz anlarsınız aşırı kilolu olmadığını.. oooy oyy , bana biraz moral sevgili kk
Kuzum bu öyle bişey değildi inan ki belimi ikiye ayırıyolardı sanki yorgunluk değil yani bu yalancı kasılmalar 3 gündür beni benden aldı,Ceylan gibi sekiyorum diye diye kendi kendine nazar ettinBolca dinlen artık, kıçını kaldırma
Benim de minyonmuş kemikleri ince ama uzun boylu olcak dedimerhaba kızlar ben girdim nst ye çarşamba günü amaaan bişey yokmuş yan yatırdı göbüşüme birşey taktı, sancı falan çıkmadı, annenin kalp atışıyla bebişin kalp atışına bakılarak sancı tespiti yapan birşey. bebeğin kilosuna 2300 dedi. ama bence daha fazla, iki doktora gidiyorum biri hep fazla söylüyor, bi hafta geri dedi doktor bi canım sıkıldı, ama bu anlamlı bir fark değil bebeklerde bebeğin yapısına göre değişiyor dedio zaman bana söylemeseydi. minnoş kızım napim, zaten beni görseniz anlarsınız aşırı kilolu olmadığını.. oooy oyy , bana biraz moral sevgili kk
GünaydınGünaydınnn kızlar
Çatlamışım4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
Aynen kuzum manken olcak değiliz yaGünaydın ☀ Çatlamayi boşvermek lazımonlar melegının izleri
Bende bir yerde toplanıyor sonra geçiyor
Şu 1 ay hayırlısıyla gecsede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?