2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah 2. Doğuma seni mi gönderiyoruz bişey kalmamış

Şaka gibi cidden iyiki tepki koymuşsun kendi yemek yapmiyormu yani

Seninkinin sıklığı daha azmış şiddeti fazla.

maşallah canım :) kilosu çok iyi, hazırlan tabi kuzu geç bile kalmışsın:) sağlıkla kavuşun inşallah

Kızlar dun magnezyum icmedim ihmal ettim sonrada unutmusum sabah bacagim bi kasildi hala aciyor . buna şunu yedim çare buldum seklinde çözüm bulan var mi acaba

Kızlaar Günaydın :) dün öğleden sonra tekrar nst ye girdim tabi girmeden önce saat başı bir şeyler yedim içtim abartı şekilde. doktorum ben nst deyken yanıma geldi ve ohhhh dedi bebeğin kalp atışları hızlanmış ve rahatlayabiliriz dedi. Aç hissetmeseniz bile 2 saatte 1 bir şeyler atıştırın bu ay bebek depolardan değil direk bizden yani yediklerimizden besleniyormuş, ben de son zamanlar çok iştahsız olduğum için az yemiştim açıkcası ve o bir anda etkiledi sağlığını. Bu arada perşembe günü nst istedi benden devlet hastaneleri bayramda nst çekiyor mu bilgisi olan var mı

Aha işte en sevdiğim konular bunlar, kızlarrrrrrr kv gömmeli gıybet timeeee !!!!

merhaba kızlar ben girdim nst ye çarşamba günü amaaan bişey yokmuş yan yatırdı göbüşüme birşey taktı, sancı falan çıkmadı, annenin kalp atışıyla bebişin kalp atışına bakılarak sancı tespiti yapan birşey. bebeğin kilosuna 2300 dedi. ama bence daha fazla, iki doktora gidiyorum biri hep fazla söylüyor, bi hafta geri dedi doktor bi canım sıkıldı, ama bu anlamlı bir fark değil bebeklerde bebeğin yapısına göre değişiyor dedi o zaman bana söylemeseydi. minnoş kızım napim, zaten beni görseniz anlarsınız aşırı kilolu olmadığını.. oooy oyy , bana biraz moral sevgili kk

Bi hafta önde ve geride olması normal . kafaya takılacak bi durum yok. Ki normal doğum dusunuyorsan hic takma bebegin gelişimini tamamlamadan gelmez ve kızlar genelde ufak yapılı oluyor zaten bence keyfini bozma

Benim de minyonmuş kemikleri ince ama uzun boylu olcak dedi kilosuna takılma kuzum almayınca almıyorlar yapıcak bişey yok yapısal tamamen 3 kiloyu görürsem iyiymiş öyle dedi

Günaydınnn kızlar
Çatlamışım 4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
Günaydın Çatlamayi boşvermek lazımonlar melegının izleri
Bende bir yerde toplanıyor sonra geçiyor
Şu 1 ay hayırlısıyla gecsede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…