Şaka gibi cidden iyiki tepki koymuşsun kendi yemek yapmiyormu yani
Bı şekilde almaya çalış canım insuline başladıysanİlçedeyiz şimdi eşim yok kaynım askerde ben giderim de çok evhamlılar söylemedim bile unuttuğumu insüline başlayalı bi kaç gün oldu daha alışamadım ondan unuttum yoksa vitaminler Demir hapı onları aldım
Canım Allah sağlıkla kavuştursun güzel zamandaPersembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Aha işte en sevdiğim konular bunlar, kızlarrrrrrr kv gömmeli gıybet timeeee !!!!
Canim ama sende daha kullanmadin:)) bence arkadas kac aylik tecrubesini paylasmis ki buda cok normal burasi o yuzden var bence fazla tepki verdin gibi. Sonucta bizim ilk gebelik o bizden tecrubeli o net.neyse umarim hepimiz aldigimiz urunlerden memnun kalirizBen kullanılan ürünün tavsiyesini yapıyorum. İlginç dediğimde, ürünü kullanmadığın için ürünle ilgili fikir paylaşman. Sağ ol.
merhaba kızlar ben girdim nst ye çarşamba günü amaaan bişey yokmuş yan yatırdı göbüşüme birşey taktı, sancı falan çıkmadı, annenin kalp atışıyla bebişin kalp atışına bakılarak sancı tespiti yapan birşey. bebeğin kilosuna 2300 dedi. ama bence daha fazla, iki doktora gidiyorum biri hep fazla söylüyor, bi hafta geri dedi doktor bi canım sıkıldı, ama bu anlamlı bir fark değil bebeklerde bebeğin yapısına göre değişiyor dedio zaman bana söylemeseydi. minnoş kızım napim, zaten beni görseniz anlarsınız aşırı kilolu olmadığını.. oooy oyy , bana biraz moral sevgili kk
Canım üzülme inşallah bişey olmayacak dualarımız seninlePersembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Saol canım bugün de arıcam ve yapıcam o zaman. 15 gün az diil dimi
Ben magnezyumun sabah akşam alıyorum Dr tavsiyesiyleKızlar dun magnezyum icmedim ihmal ettim sonrada unutmusum sabah bacagim bi kasildi hala aciyor . buna şunu yedim çare buldum seklinde çözüm bulan var mi acaba
Canım ölçümler de yaklaşık oluyor. Fark çok olmayınca dert etmemek lazım. Yapı da çok önemli. Ben de doğum öncesi iyi besliyorum bebeleri. Doğum kiloları gayet iyi oluyor. Oğlum 3680 gr. Sonra genler devreye giriyor. Yemeyi de sevmezse minyon oluyor. Kreşte sınıfın miniklerinden. Diğer gelişim alanları ise gayet iyi. Sağlıklı olsunlar da yeter.merhaba kızlar ben girdim nst ye çarşamba günü amaaan bişey yokmuş yan yatırdı göbüşüme birşey taktı, sancı falan çıkmadı, annenin kalp atışıyla bebişin kalp atışına bakılarak sancı tespiti yapan birşey. bebeğin kilosuna 2300 dedi. ama bence daha fazla, iki doktora gidiyorum biri hep fazla söylüyor, bi hafta geri dedi doktor bi canım sıkıldı, ama bu anlamlı bir fark değil bebeklerde bebeğin yapısına göre değişiyor dedio zaman bana söylemeseydi. minnoş kızım napim, zaten beni görseniz anlarsınız aşırı kilolu olmadığını.. oooy oyy , bana biraz moral sevgili kk
Günaydınnn kızlar
Çatlamışım4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla gelsin bebeğin. Gözlem altındasın ya. Duayla inş.Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Ben de tecrübe paylaştım, yakınımın. Bunu da belirttim, ki bu konuyu kapattık ve yorum istemediğimi de belirttim.Canim ama sende daha kullanmadin:)) bence arkadas kac aylik tecrubesini paylasmis ki buda cok normal burasi o yuzden var bence fazla tepki verdin gibi. Sonucta bizim ilk gebelik o bizden tecrubeli o net.neyse umarim hepimiz aldigimiz urunlerden memnun kaliriz
Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Aynen kuzum manken olcak değiliz yaolsun o kadarcık
Valla dün gece yaşadığım neyse çok fena bişeydi
Şimdi sana gerekli işlemleri yaparlar bebeğinin ciğerleri için fln iğneleri yaparlar sonrası için sıkıntı yok ki zaten artık büyüdüler bayaPersembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?