2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi 50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Canım Allah sağlıkla kavuştursun güzel zamanda sakin kalmaya çalış sağlıklı olsun ne zaman geldiği hiiç problem değil en azından gözetim altındasın

Ben kullanılan ürünün tavsiyesini yapıyorum. İlginç dediğimde, ürünü kullanmadığın için ürünle ilgili fikir paylaşman. Sağ ol.
Canim ama sende daha kullanmadin:)) bence arkadas kac aylik tecrubesini paylasmis ki buda cok normal burasi o yuzden var bence fazla tepki verdin gibi. Sonucta bizim ilk gebelik o bizden tecrubeli o net.neyse umarim hepimiz aldigimiz urunlerden memnun kaliriz

Günaydın
Kötü bi geceydi gaz vardı çıkaramadım hiç ne kalkabildim kolay ne yatabildim
Rüyamdada suyum gelmiş gördüm

Bugün görüş günü bizim bakalım napıyo bızdık

Son ay direkt sizden besleniyo dediniz beni benden aldınız çünkü ben sıcaklardan hiç yemek istemiyorum. inş çok zarar vermiyorumdur bebeğime

Kandiliniz mübarek olsun

Canim 1 haftayı hiç takma bizimde öyleydi en son bugün gideceğim bende bakalim ne diyecek ama geçen gittiğimde ben evhamlanip doktoru soru yağmuruna tuttum 1 hafta olumsuz bir anlam ifade etmiyormuş çok çok daha fazla fark olursa takibe almak gerekirmiş

Canım ölçümler de yaklaşık oluyor. Fark çok olmayınca dert etmemek lazım. Yapı da çok önemli. Ben de doğum öncesi iyi besliyorum bebeleri. Doğum kiloları gayet iyi oluyor. Oğlum 3680 gr. Sonra genler devreye giriyor. Yemeyi de sevmezse minyon oluyor. Kreşte sınıfın miniklerinden. Diğer gelişim alanları ise gayet iyi. Sağlıklı olsunlar da yeter.

Günaydınnn kızlar
Çatlamışım 4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu

Canım bende ilkinde oluyordu. Ben de daha çok var diyordum. 23 gün önce doğdu. Sende de temmuzu bulamayabilir. Vücudun yavaş yavaş hazırlanıyor gibi.

Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi 50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla gelsin bebeğin. Gözlem altındasın ya. Duayla inş.

Ben de tecrübe paylaştım, yakınımın. Bunu da belirttim, ki bu konuyu kapattık ve yorum istemediğimi de belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…