Kızlar bebek dolaplarını nereden aldınız? Bebishroom çok pahalı, çilek kullanışsız geldi. Ev dar olduğu içim şifonyer almayacağım, 4 çekmeceli dolap bakıyorum. Pierre cardin mobilya var bilemedim?
Hiçbir bilgi verilmedi devlet hastanesi oldugu için cok bi acıklama yapılmıyo.valla takip ettir her hafta bana bayram sonrası gel denilmişti rahat edemedim bugun geldim iyiki gelmişim hiçbi belirti yk
doktorum kan ver bi bakalım hemogram tiroit ne durumda dedi
bende sabahın köründe kalktım sağlık ocağına gittim kan vereyim diye (hastanede çok para alıyolar diye sağlık ocağında yaptırıp sonucu doktoruma götürüyorum )
bugünden tatile girmişler almadılar kan nasıl sinir oldum varya
taa sonraki hafta pazartesi gel dedi
Canım ölçümler de yaklaşık oluyor. Fark çok olmayınca dert etmemek lazım. Yapı da çok önemli. Ben de doğum öncesi iyi besliyorum bebeleri. Doğum kiloları gayet iyi oluyor. Oğlum 3680 gr. Sonra genler devreye giriyor. Yemeyi de sevmezse minyon oluyor. Kreşte sınıfın miniklerinden. Diğer gelişim alanları ise gayet iyi. Sağlıklı olsunlar da yeter.
Canım bende ilkinde oluyordu. Ben de daha çok var diyordum. 23 gün önce doğdu. Sende de temmuzu bulamayabilir. Vücudun yavaş yavaş hazırlanıyor gibi.
Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla gelsin bebeğin. Gözlem altındasın ya. Duayla inş.
Hiçbir bilgi verilmedi devlet hastanesi oldugu için cok bi acıklama yapılmıyo.valla takip ettir her hafta bana bayram sonrası gel denilmişti rahat edemedim bugun geldim iyiki gelmişim hiçbi belirti yk