2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugünden nasıl giriyorlar tatile ya kafalarına göre

Ben de tecrübe paylaştım, yakınımın. Bunu da belirttim, ki bu konuyu kapattık ve yorum istemediğimi de belirttim.
Ama ben sirayla okuyorum canim sonraki yorumlarini daha okumamistim ki:))gozume carpti fazla tepki gibi geldi yazmak istedim bu da normal.dedigim gibi herkes aldigi urunlerden memnun kalir insallh.

Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benim Vücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun

Canım sadece kan mı almıyorlar yoksa tamamen kapalı mı? Ben de öğleden sonra gidecektim ilaç yazdırmaya. Gİtmesem mi acaba işyerine de uzak zaten

Sağlık Ocakları numuneleri laboratuvara gönderiyor. Onlarda da ertesi gün çıkıyor sonuç. Yarın labo. kapalı olduğu için kan almıyorlardır belki.

valla anlamadım
kan almıyoruz bugün taa sonraki hafta pzartsi gel dedi ayar oldum
Alınan kanlar öğleden sonra toplum sağlığı labaratuvarlarina gidiyor kimi sonuç hemen kimi 24 saatte değerlendiriliyor e bugün saat 17 itibariyle orada çalışan olmayacak senden bosuna kan almış olacaklar

Ben gittim açık ilaç yazdırdım falan birde ASM de tahlil yaptırınca barkodun fotosunu alıp hastanenin sitesinde aybı gün goruntuleyebiliyorum

Kızlar hangi vitamini kullanıyordunuz adını yazsanız?
Benim kullandığım 60'lı Vicium d3. 10 tablet civarı elimde kaldı. Hani sizinkiler 30'lu falansa onlardan temin edeyim istiyorum bu kez. Malûm zaman azaldı. Elimde kalmasın.

Ben şuan sadece Decavit ve Demir ilacı içiyorum. İKisi de 30 tabletlik
Ama doğum sonrası süreçte de belli bir dönem vitamin desteğine devam ediliyor. O yüzden elinde kalmaz sanırım. Yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…