İnsallah.tesekkür ederim canımCanım üzülme inşallah bişey olmayacak dualarımız seninle
Bugünden nasıl giriyorlar tatile ya kafalarına göredoktorum kan ver bi bakalım hemogram tiroit ne durumda dedi
bende sabahın köründe kalktım sağlık ocağına gittim kan vereyim diye (hastanede çok para alıyolar diye sağlık ocağında yaptırıp sonucu doktoruma götürüyorum )
bugünden tatile girmişler almadılar kan nasıl sinir oldum varya
taa sonraki hafta pazartesi gel dedi
Doktora bende sızıntıda olmadı alttan muayenede oldum kacak yoktu dedim .bu onunla alakalı değil dedi anneden bebege giden damarlarda sıkıntı olabılır dediSızıntı gibi bişey olmuşmuydu canim
Ama ben sirayla okuyorum canim sonraki yorumlarini daha okumamistim ki:))gozume carpti fazla tepki gibi geldi yazmak istedim bu da normal.dedigim gibi herkes aldigi urunlerden memnun kalir insallh.Ben de tecrübe paylaştım, yakınımın. Bunu da belirttim, ki bu konuyu kapattık ve yorum istemediğimi de belirttim.
Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
Bende sabah aksam iciyordum kasılmalar devam etti suda eriyenden aldım simdi onu iciyorum da birgün ara vermenin bedeli olmamaliydiBen magnezyumun sabah akşam alıyorum Dr tavsiyesiyle
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinValla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinValla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
valla anlamadımBugünden nasıl giriyorlar tatile ya kafalarına göre
Anladım canım sende direnç varmiydi doppler kontrolu yapmislarmiydiDoktora bende sızıntıda olmadı alttan muayenede oldum kacak yoktu dedim .bu onunla alakalı değil dedi anneden bebege giden damarlarda sıkıntı olabılır dedi
Başın sağolsun canımValla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
doktorum kan ver bi bakalım hemogram tiroit ne durumda dedi
bende sabahın köründe kalktım sağlık ocağına gittim kan vereyim diye (hastanede çok para alıyolar diye sağlık ocağında yaptırıp sonucu doktoruma götürüyorum )
bugünden tatile girmişler almadılar kan nasıl sinir oldum varya
taa sonraki hafta pazartesi gel dedi
Alınan kanlar öğleden sonra toplum sağlığı labaratuvarlarina gidiyor kimi sonuç hemen kimi 24 saatte değerlendiriliyor e bugün saat 17 itibariyle orada çalışan olmayacak senden bosuna kan almış olacaklarvalla anlamadım
kan almıyoruz bugün taa sonraki hafta pzartsi gel dedi ayar oldum
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinValla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
Ben gittim açık ilaç yazdırdım falan birde ASM de tahlil yaptırınca barkodun fotosunu alıp hastanenin sitesinde aybı gün goruntuleyebiliyorumCanım sadece kan mı almıyorlar yoksa tamamen kapalı mı? Ben de öğleden sonra gidecektim ilaç yazdırmaya. Gİtmesem mi acaba işyerine de uzak zaten
Sağlık Ocakları numuneleri laboratuvara gönderiyor. Onlarda da ertesi gün çıkıyor sonuç. Yarın labo. kapalı olduğu için kan almıyorlardır belki.
Ben gittim açık ilaç yazdırdım falan birde ASM de tahlil yaptırınca barkodun fotosunu alıp hastanenin sitesinde aybı gün goruntuleyebiliyorum
Kızlar hangi vitamini kullanıyordunuz adını yazsanız?
Benim kullandığım 60'lı Vicium d3. 10 tablet civarı elimde kaldı. Hani sizinkiler 30'lu falansa onlardan temin edeyim istiyorum bu kez. Malûm zaman azaldı. Elimde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?