2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım harcama itirazını telefonla yapamıyorsun değil mi? Demin firmayla kavga ettim, tam 17 iş günü olmuş, beni alttan alttan alacaklarına bir de üstte çıkıyorlar biz dolandırıcı diiliz vs, koymuşlar kavgacı kızları. Şikayet.com da aynı nedenden bir sürü şükayet far, kimi yiyorlar bir yanlışlık olmuştur diye. Müşteri haklı, sen bi otur özürünü dile ya. Kaçıncı arayışım bugün sonunda patladım ama resmen anti profesyoneller, diğer gecelik mağazalarını da araştırın onlarda bizim gbi geç ödüyolar diye bir de savunma yapıyorlar. Müşteri parasını ödememeyi ya da işletmeyi standart haline getirmişler

Imom kullanıyorum ben 30 tablet var içinde Doğumdan sonrasında da devam etmek gerekiyormuş ama onda da Doğum sonrası olan vitaminleri düşünüyorum

muayene yapılıyo canım kan alınmıyo
ama çok saçma sonuçta bugün çalışıyolar al kanı gönder sonucuda ne zaman çıkarsa çıksın
şimdi taa 10 gün beklicem

Opema diye bi vitamin kullanıyorum 30 lu.Devlet karşılamıyor.85-90 TL arası bisey

Yok canım ımom haricinde calcimax magnorm Demir ilacı bide kemik erimesi başladığı için osteocare kullanıyorum

Canım kemik erimesi geçici senin di mi.Dogumdan sonra da süt yoğurt peynir vs beslenmeye dikkat et.Takviye de al.Allah şifa versin.Rahmetli babanemde vardı kemik erimesi korkuyorum bende

Benimki uyutmuyodu ya sonra böyle oldu pozisyonla ilgili galiba kuzum Bi iki vuruyo çok şükür diyorum artık uyuya uyuya Bi hal oldu
Ben iyi oldugunu hickirmasindan anliyorm canjm illaki gunde 2-3 kez hickirik tutuyolar.allaha emanet artik.zatem malum doktor rahat benim bende napiyim artik zamana biraktim

Kizlar oioi diye bir markada yilda bir olan bi indirim var arkadasim cok tavsiye etti bu fiyata bulamazsn dedi bende alicam buun.kenarda dursun.onluk tabak kasik falan var bakin isterseniz

Ben iyi oldugunu hickirmasindan anliyorm canjm illaki gunde 2-3 kez hickirik tutuyolar.allaha emanet artik.zatem malum doktor rahat benim bende napiyim artik zamana biraktim
Benim 1 hafta kontrol ama olsa nolur canım o Bi hafta eziyet zaten Allaha emanetler dediğin gibi Allahım izniyle bişey olmaz canım

Kızlar bebek dolaplarını nereden aldınız? Bebishroom çok pahalı, çilek kullanışsız geldi. Ev dar olduğu içim şifonyer almayacağım, 4 çekmeceli dolap bakıyorum. Pierre cardin mobilya var bilemedim?
Ben beşiğini meltem mobilyadan aldım canım. Dolapları benim istediğimden küçük olduğu için başka marka aldım ama beğendim dolaplarını da. Tasarımları da kalitesi de güzeldi. Lakesi falan kadife gibiydi

Bankaya gidip dilekçe vermen lazım. Onlarda hazır form oluyor direk dolduruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…