Canım harcama itirazını telefonla yapamıyorsun değil mi? Demin firmayla kavga ettim, tam 17 iş günü olmuş, beni alttan alttan alacaklarına bir de üstte çıkıyorlar biz dolandırıcı diiliz vs, koymuşlar kavgacı kızları. Şikayet.com da aynı nedenden bir sürü şükayet far, kimi yiyorlar bir yanlışlık olmuştur diye. Müşteri haklı, sen bi otur özürünü dile ya. Kaçıncı arayışım bugün sonunda patladım ama resmen anti profesyoneller, diğer gecelik mağazalarını da araştırın onlarda bizim gbi geç ödüyolar diye bir de savunma yapıyorlar. Müşteri parasını ödememeyi ya da işletmeyi standart haline getirmişlerKredi kartı ile mi aldın kapıda ödeme mi?
Kredi kartı ile yaptıysan bankaya harcama itirazında bulunabilirsin. Banka firmadan ürün teslim bilgisi istiyor. Göndermezlerse bilgiyi banka parayı sana iade ediyor. Bu durum firmaya ekşi puan getirdiği için harcama itirazı yapılınca kendileri iade ediyorlar parayı zaten
Imom kullanıyorum ben 30 tablet var içinde Doğumdan sonrasında da devam etmek gerekiyormuş ama onda da Doğum sonrası olan vitaminleri düşünüyorumKızlar hangi vitamini kullanıyordunuz adını yazsanız?
Benim kullandığım 60'lı Vicium d3. 10 tablet civarı elimde kaldı. Hani sizinkiler 30'lu falansa onlardan temin edeyim istiyorum bu kez. Malûm zaman azaldı. Elimde kalmasın.
muayene yapılıyo canım kan alınmıyoAllah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Canım sadece kan mı almıyorlar yoksa tamamen kapalı mı? Ben de öğleden sonra gidecektim ilaç yazdırmaya. Gİtmesem mi acaba işyerine de uzak zaten
Sağlık Ocakları numuneleri laboratuvara gönderiyor. Onlarda da ertesi gün çıkıyor sonuç. Yarın labo. kapalı olduğu için kan almıyorlardır belki.
mom vital içiyorum ben canım 30luKızlar hangi vitamini kullanıyordunuz adını yazsanız?
Benim kullandığım 60'lı Vicium d3. 10 tablet civarı elimde kaldı. Hani sizinkiler 30'lu falansa onlardan temin edeyim istiyorum bu kez. Malûm zaman azaldı. Elimde kalmasın.
Benimki uyutmuyodu ya sonra böyle oldu pozisyonla ilgili galiba kuzum Bi iki vuruyo çok şükür diyorum artık uyuya uyuya Bi hal olduAl benden de o kadar canim hareket cok yok bazen karnima vuruyorum demek ki cok hareketli yapilari yok
Canım ben de I mom kullanıyorum. O omega. Bir de viciumd3 var yanında. Sen sadece I mom mu kullanıyorsun?Imom kullanıyorum ben 30 tablet var içinde Doğumdan sonrasında da devam etmek gerekiyormuş ama onda da Doğum sonrası olan vitaminleri düşünüyorum
Kızlar hangi vitamini kullanıyordunuz adını yazsanız?
Yok canım ımom haricinde calcimax magnorm Demir ilacı bide kemik erimesi başladığı için osteocare kullanıyorumCanım ben de I mom kullanıyorum. O omega. Bir de viciumd3 var yanında. Sen sadece I mom mu kullanıyorsun?
Yok canım ımom haricinde calcimax magnorm Demir ilacı bide kemik erimesi başladığı için osteocare kullanıyorum
Ben iyi oldugunu hickirmasindan anliyorm canjm illaki gunde 2-3 kez hickirik tutuyolar.allaha emanet artik.zatem malum doktor rahat benim bende napiyim artik zamana biraktimBenimki uyutmuyodu ya sonra böyle oldu pozisyonla ilgili galiba kuzum Bi iki vuruyo çok şükür diyorum artık uyuya uyuya Bi hal oldu
Benim 1 hafta kontrol ama olsa nolur canım o Bi hafta eziyet zatenBen iyi oldugunu hickirmasindan anliyorm canjm illaki gunde 2-3 kez hickirik tutuyolar.allaha emanet artik.zatem malum doktor rahat benim bende napiyim artik zamana biraktim
Ben beşiğini meltem mobilyadan aldım canım. Dolapları benim istediğimden küçük olduğu için başka marka aldım ama beğendim dolaplarını da. Tasarımları da kalitesi de güzeldi. Lakesi falan kadife gibiydiKızlar bebek dolaplarını nereden aldınız? Bebishroom çok pahalı, çilek kullanışsız geldi. Ev dar olduğu içim şifonyer almayacağım, 4 çekmeceli dolap bakıyorum. Pierre cardin mobilya var bilemedim?
Doppler yapıldı normal herseyAnladım canım sende direnç varmiydi doppler kontrolu yapmislarmiydi
İnsallah sagol canım
Canım harcama itirazını telefonla yapamıyorsun değil mi? Demin firmayla kavga ettim, tam 17 iş günü olmuş, beni alttan alttan alacaklarına bir de üstte çıkıyorlar biz dolandırıcı diiliz vs, koymuşlar kavgacı kızları. Şikayet.com da aynı nedenden bir sürü şükayet far, kimi yiyorlar bir yanlışlık olmuştur diye. Müşteri haklı, sen bi otur özürünü dile ya. Kaçıncı arayışım bugün sonunda patladım ama resmen anti profesyoneller, diğer gecelik mağazalarını da araştırın onlarda bizim gbi geç ödüyolar diye bir de savunma yapıyorlar. Müşteri parasını ödememeyi ya da işletmeyi standart haline getirmişler
İnsallah emin ellerdeyimdirAaa
Allah kolaylık versin. Sana da bebeğine de sağlık versin canım benim
Hastanede emin ellerdesin. Sakin strest yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?