2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım Allah sağlıkla kavuştursun güzel zamanda sakin kalmaya çalış sağlıklı olsun ne zaman geldiği hiiç problem değil en azından gözetim altındasın
Aynen bende doktora bana sorarsanız doğum istiyorum korkusu yetiyo dedim .kagıt imzalattılar bebegim karnımda aniden kalp durması ile kaynedebılırım diye cok etkilendim 1hafta daha dur dedi

Aynen bende doktora bana sorarsanız doğum istiyorum korkusu yetiyo dedim .kagıt imzalattılar bebegim karnımda aniden kalp durması ile kaynedebılırım diye cok etkilendim 1hafta daha dur dedi
Tövbe ya o nasıl iş
1 hafta daha durması da iyi ama 35 haftalık artık risk varsa neden almıyorlar anlamadım

O kadar iyi anlıyorum ki seni,benim iri olmama rağmen 1 tane bebek içime zar zor sığıyor çok yoruyor,nefes almakta bende çok zorlanıyorum,seninki 2 tane masallah iyi bile dayandın valla canım:) son 18 gün falan kaldi senin demi canim doğuma hayırlısıyla gelsin kızlar :) bende de durumlar ayni senin gibi valla

Günaydınnn kızlar
Çatlamışım 4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
Bende durumlar ayni son 1 haftadir artık rahim kendini doğuma hazırlıyor alış kızım alış bizde beyleeee

Kızlar ben hiç bir ilaç almıyorum (aferin bana) anemim var+ bazi sabahları sol baldirimin kaslarinin kasilmasindan aciyla uyanıyorum niye böyle kii!

Rahatsız olanlara Allahtan acil şifalar cenazesi olana Allahtan rahmet diliyorum başınız sağolsun.Rabbim hayırlısı ile sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize , hayırlı Kandil’lerimiz olsun Bizde marangozdan şifonyer yaptırdık şimdilik sadece sonrası için duruma göre bakacağız. Onu sildim kuruladım. Beyaz çamaşırları yıkadım astım. Yerleştireceğim inşallah bir yandan ütüleyip. Bu arada vajinit im sanırım hala devam ediyor günde bir kez ama akıntı koyu sarıya yeşile döndü kıvam koyulaştı dr um 1 hafta daha fitile devam dedi

İnsallah emin ellerdeyimdir hiç myle görünmüyo ama .amin sagol canım

Başka bir doktordan görüş alman mümkün mü?
Kağıt falan imzalattıklarını söylüyorsun, ufak müdahalelerde bile hastaneler bir sürü kağıt imzalatıyor en uzak ihtimal bile yazıyor o kağıtlarda. Lütfen kendini darlama. Hastane koşullarında göz göre göre seni riske atacaklarını zannetmiyorum

Lütfen kendini sıkma. Ama başka bir doktor görüşü fena olmaz

50ye düşerse alınacakmıs .69 suan hergün nst ıkı güne birde ultrason ile bakılacakmıs.Allaha emanetiz valla

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Durun bakalım hiç belli olmaz belkide düşmeyecek, kontrol altındasınız en azından. Sağlıkla zamanında gelsin dualarım sizinle.

Devamlı mı oluyordu o sarıyeşil akıntı benim de fitil kullanmama rağmen 3 gündür tek seferlik yoğun kıvamlı geliyor fitili de beceremiyor muyum bilemedim ki sabah kalkınca akması normal mi ?

Kızlar ben hiç bir ilaç almıyorum (aferin bana) anemim var+ bazi sabahları sol baldirimin kaslarinin kasilmasindan aciyla uyanıyorum niye böyle kii!
Cevabı kendin vermişsin sanki anemi varsa neden kan ilacı kullanmıyorsun ki bende az bi Demir düşse hemen ferrum hosman başladı ve kasılmalar için de magnezyum içmen gerekir en az Allah acil şifalar versin ama takviyeleri de ihmal etmemek gerek

Devamlı canım hiç nefes aldırmadı kurtulamamıştım ta ki antibiyotik ve fitili kullanana kadar
Eğer ittiğinde parmağına değmiyosa tamamdır sabah illaki fazlası akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…