Aynen bende doktora bana sorarsanız doğum istiyorum korkusu yetiyo dedim .kagıt imzalattılar bebegim karnımda aniden kalp durması ile kaynedebılırım diye cok etkilendim 1hafta daha dur dediCanım Allah sağlıkla kavuştursun güzel zamandasakin kalmaya çalış sağlıklı olsun ne zaman geldiği hiiç problem değil en azından gözetim altındasın
Tövbe ya o nasıl işAynen bende doktora bana sorarsanız doğum istiyorum korkusu yetiyo dedim .kagıt imzalattılar bebegim karnımda aniden kalp durması ile kaynedebılırım diye cok etkilendim 1hafta daha dur dedi
Bebeğin kilosu nasıl canımAynen bende doktora bana sorarsanız doğum istiyorum korkusu yetiyo dedim .kagıt imzalattılar bebegim karnımda aniden kalp durması ile kaynedebılırım diye cok etkilendim 1hafta daha dur dedi
O kadar iyi anlıyorum ki seni,benim iri olmama rağmen 1 tane bebek içime zar zor sığıyor çok yoruyor,nefes almakta bende çok zorlanıyorum,seninki 2 tane masallah iyi bile dayandın valla canım:) son 18 gün falan kaldi senin demi canim doğuma hayırlısıyla gelsin kızlar :) bende de durumlar ayni senin gibi vallaCanımmmm, enerjisizlikten, nefes alamamaktan, doğru pozisyon denen şeyin artık bana işlememesinden. Son 12 gün diip kendimi telkin etmeye çalışıyorum:) sabahları bir tık daha iyi oluyorum, akşam üzeri ve sonrası “ben aslında yogum”. Bebişler en son cumartesi iyiydi hatta bana göre sizlerle kıyaslayınca kiloları biraz az ama doktor bişi demedi. Senin bebiş nasıl, sen nAsılsın ❤
Bende durumlar ayni son 1 haftadir artık rahim kendini doğuma hazırlıyor alış kızım alış bizde beyleeeeGünaydınnn kızlar
Çatlamışım4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
Valla canımdan can gitti yalancı sancılar böyleyseBende durumlar ayni son 1 haftadir artık rahim kendini doğuma hazırlıyor alış kızım alış bizde beyleeee
50ye düşerse alınacakmıs .69 suan hergün nst ıkı güne birde ultrason ile bakılacakmıs.Allaha emanetiz vallaTövbe ya o nasıl iş
1 hafta daha durması da iyi ama 35 haftalık artık risk varsa neden almıyorlar anlamadım
Bugun söylenmedi 2.270di gecen haftaBebeğin kilosu nasıl canım
İnsallah emin ellerdeyimdirhiç myle görünmüyo ama .amin sagol canım
İnşallah sağlıkla gelicek canım50ye düşerse alınacakmıs .69 suan hergün nst ıkı güne birde ultrason ile bakılacakmıs.Allaha emanetiz valla
50ye düşerse alınacakmıs .69 suan hergün nst ıkı güne birde ultrason ile bakılacakmıs.Allaha emanetiz valla
Canım 2 kutu antibiyotik 2 kutuda fitil bitirdim çok şükür eskisine göre çok çok iyiakıntım var ama normal beyaz fizyolojik belli şuan enfeksiyon gibi değil ay o neydi ya katı katı yeşil sarı akıntı hayatımdan bezdirdi resmen
Cevabı kendin vermişsin sanki anemi varsa neden kan ilacı kullanmıyorsun ki bende az bi Demir düşse hemen ferrum hosman başladı ve kasılmalar için de magnezyum içmen gerekir en azKızlar ben hiç bir ilaç almıyorum (aferin bana) anemim var+ bazi sabahları sol baldirimin kaslarinin kasilmasindan aciyla uyanıyorum niye böyle kii!
Valla bazen aklıma gelince korkuyorum çok ama sonunu düşünüyorum mutlu oluyorumValla canımdan can gitti yalancı sancılar böyleyse
Devamlı canım hiç nefes aldırmadı kurtulamamıştım ta ki antibiyotik ve fitili kullanana kadarDevamlı mı oluyordu o sarıyeşil akıntı benim de fitil kullanmama rağmen 3 gündür tek seferlik yoğun kıvamlı geliyorfitili de beceremiyor muyum bilemedim ki sabah kalkınca akması normal mi ?
Cevabı kendin vermişsin sanki anemi varsa neden kan ilacı kullanmıyorsun ki bende az bi Demir düşse hemen ferrum hosman başladı ve kasılmalar için de magnezyum içmen gerekir en azAllah acil şifalar versin ama takviyeleri de ihmal etmemek gerek
Hiiiç korkmuyorum umrumda da değil hamilelik sıktı artık kavuşalım sağlıklı gelsin de vücut acısı geçer kuzumValla bazen aklıma gelince korkuyorum çok ama sonunu düşünüyorum mutlu oluyorum
Hamilelik beni de çok sıktı vallahi hele akşamları ce geceleri. Son 5 haftaHiiiç korkmuyorum umrumda da değil hamilelik sıktı artık kavuşalım sağlıklı gelsin de vücut acısı geçer kuzum
Cümlemizin insallah.İnşallah sağlıkla gelicek canımAllah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?