Benim çatlakların çok koyu renkli olmaya başladılar ve gittikçe yukarı çıkıyorlar:)Günaydınnn kızlar
Çatlamışım4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
Bi kac doktora göründüm herkes aynı seyi soyledı.göz göre göre riske atmazlar ama cok kalabalık bi hastane sadece nst ve tansıyona bakılıyo ultrason2güne birmiş . İçim cok rahat degilBaşka bir doktordan görüş alman mümkün mü?
Kağıt falan imzalattıklarını söylüyorsun, ufak müdahalelerde bile hastaneler bir sürü kağıt imzalatıyor en uzak ihtimal bile yazıyor o kağıtlarda. Lütfen kendini darlama. Hastane koşullarında göz göre göre seni riske atacaklarını zannetmiyorum
Lütfen kendini sıkma. Ama başka bir doktor görüşü fena olmaz
Tesekkur ederim sagolun.insallah herkes saglıkla alsın benim yasadıgımı ve stresi komse yasamasınAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Durun bakalım hiç belli olmaz belkide düşmeyecek, kontrol altındasınız en azından. Sağlıkla zamanında gelsin dualarım sizinle.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Inşallah biraz daha bekler kuzucuk .Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Bizimki hiç ilerlemiyor sanki baya gerideyizAyy kızlar takvimlerinizin hali neee hepiniz doğurmak üzeresiniz ya ne güzeell
Bugünleri de gördük ya çok şükür. Allah hepimize bebeklerimizle beraber sağlıklı güzel bir ömür versin
Doğuranlar burayı bırakmasın, heyecanımızı hep birlikte yaşayalım
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
Demi ya! Bende ona bakiyorum resmen 35.-36. Haftalara girmişizAyy kızlar takvimlerinizin hali neee hepiniz doğurmak üzeresiniz ya ne güzeell
Bugünleri de gördük ya çok şükür. Allah hepimize bebeklerimizle beraber sağlıklı güzel bir ömür versin
Doğuranlar burayı bırakmasın, heyecanımızı hep birlikte yaşayalım
Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin inşallah.Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
aramıza hoşgeldin canıms:) benim çatlaklar en son göbek deliğimi aşıp yukarı doğru atağa geçmiştiGünaydınnn kızlar
Çatlamışım4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
başınız sağolsun ya mübarek gün de gitmiş rahmetli Allah kalanlara ömür versin, sabır versinValla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
Doktorun dediğine göre hamileliğe bağlı bir durummuş canım Hamilelik bitince iyileşme başlıyormuş kendiliğinden ama tabii biz de dışarıdan takviye yapıcazCanım kemik erimesi geçici senin di mi.Dogumdan sonra da süt yoğurt peynir vs beslenmeye dikkat et.Takviye de al.Allah şifa versin.Rahmetli babanemde vardı kemik erimesi korkuyorum bende
afedersin ama oha! diyorum artık bu kadarına da pes. Halden anlamayan insanla uğraşmak da ne kadar zordur ya, allah yardımcın olsun vallaBu hafta koşturmacam bitmedibayramda kayınvalidemin çok misafiri gelecek yatılıya ve bana ne dese beğenirsiniz şunlar da sende kalsa olur demi dedi tabi ben şok dalga mı geçiyorsun benimle dedim ben doğurdum doğuracağım sen bana yatılı misafir yolluyorsun ben oyle deyince ayy ben düşünemedim felan demeye başladı birde eşime iftar için yemek hazırladığımı biliyor arada arayıp ne yapacasın fazla yemeğin var mı diye soruyor yani gerçekten sabrımı mı sınıyor merak ediyorum.
İkimizde alıştık sanırım canım. Anne Bebek bağı akıl almaz birşey. Ağlarken sesini duyması kokunu alması yetiyor. Dün göbeği düştü yikadik . Sarılık var hafif. Bir de sürekli emmek istiyor. Cebimde kremle geziyorum. Kilo vermeye de devam :) çok güzel Rabbim hayırlısıyla size de tattirsin :)Birefebirece canım nasılsın? Bebiş nasıl alıştı mı dünyaya :) ? sen alıştın mı bebekli yaşama zor oluyor mu?
Yok canım almamaya karar verdim spor iyi bi sırt çantası alıcam normalBaşınız sağolsun canım @lavitabellamk
Canım sen bebek bakım çantası arıyordun buldun mu aacabaSukella11
Amin canım benim bize o kadar güzel moral oluyorsun ki maşallah size. Allah daha iyi günler yaşatsın oğluşunla birlikte.İkimizde alıştık sanırım canım. Anne Bebek bağı akıl almaz birşey. Ağlarken sesini duyması kokunu alması yetiyor. Dün göbeği düştü yikadik . Sarılık var hafif. Bir de sürekli emmek istiyor. Cebimde kremle geziyorum. Kilo vermeye de devam :) çok güzel Rabbim hayırlısıyla size de tattirsin :)
Valla daha 1 ay var benimde çıkabilirBenim çatlakların çok koyu renkli olmaya başladılar ve gittikçe yukarı çıkıyorlar:)
Sabah uyandığımda sirtimdan karnima ve kasigima inen bi şancı oldu nefesim kesildi resmen dedim doğuruyorum galiba kısa sürdü ve devam etmedi yalancı doğum sancısı bumu oluyor acaba.
Fragman gibiydi resmen :)
Bi kac doktora göründüm herkes aynı seyi soyledı.göz göre göre riske atmazlar ama cok kalabalık bi hastane sadece nst ve tansıyona bakılıyo ultrason2güne birmiş . İçim cok rahat degil
Bizimki hiç ilerlemiyor sanki baya gerideyiz
Şakır şakır kilo aldığım zamanlarda çatlamadım şimdi çatlamam komik oldu ve bir ay var dahaaaramıza hoşgeldin canıms:) benim çatlaklar en son göbek deliğimi aşıp yukarı doğru atağa geçmiştiyan taraflarım da öyle bir çatlamış ki belimin arka kısmı da çatlarsa tam tur çatlamış olucam 4-5 tane çizgiyi çatlaktan sayamam kusura bakma
eheeh aynen öyle hazmetmek zor olsa da kabullendim ben yapacak bi şey yok kocam düşünsün bana neŞakır şakır kilo aldığım zamanlarda çatlamadım şimdi çatlamam komik oldu ve bir ay var dahaa
Amannnnnn kız canımız sağolsun bebekler sağolsun çatlayalım bişey olmaz manken mi olcaz sanki
Lazerle çözülüyor artık zaten çatlaklareheeh aynen öyle hazmetmek zor olsa da kabullendim ben yapacak bi şey yok kocam düşünsün bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?