2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydınnn kızlar
Çatlamışım 4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
Benim çatlakların çok koyu renkli olmaya başladılar ve gittikçe yukarı çıkıyorlar:)

Sabah uyandığımda sirtimdan karnima ve kasigima inen bi şancı oldu nefesim kesildi resmen dedim doğuruyorum galiba kısa sürdü ve devam etmedi yalancı doğum sancısı bumu oluyor acaba.
Fragman gibiydi resmen :)

Bi kac doktora göründüm herkes aynı seyi soyledı.göz göre göre riske atmazlar ama cok kalabalık bi hastane sadece nst ve tansıyona bakılıyo ultrason2güne birmiş . İçim cok rahat degil

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Durun bakalım hiç belli olmaz belkide düşmeyecek, kontrol altındasınız en azından. Sağlıkla zamanında gelsin dualarım sizinle.
Tesekkur ederim sagolun.insallah herkes saglıkla alsın benim yasadıgımı ve stresi komse yasamasın

Bizimki hiç ilerlemiyor sanki baya gerideyiz

Demi ya! Bende ona bakiyorum resmen 35.-36. Haftalara girmişiz

Günaydınnn kızlar
Çatlamışım 4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
aramıza hoşgeldin canıms:) benim çatlaklar en son göbek deliğimi aşıp yukarı doğru atağa geçmişti yan taraflarım da öyle bir çatlamış ki belimin arka kısmı da çatlarsa tam tur çatlamış olucam 4-5 tane çizgiyi çatlaktan sayamam kusura bakma

Canım kemik erimesi geçici senin di mi.Dogumdan sonra da süt yoğurt peynir vs beslenmeye dikkat et.Takviye de al.Allah şifa versin.Rahmetli babanemde vardı kemik erimesi korkuyorum bende
Doktorun dediğine göre hamileliğe bağlı bir durummuş canım Hamilelik bitince iyileşme başlıyormuş kendiliğinden ama tabii biz de dışarıdan takviye yapıcaz

afedersin ama oha! diyorum artık bu kadarına da pes. Halden anlamayan insanla uğraşmak da ne kadar zordur ya, allah yardımcın olsun valla

Birefebirece canım nasılsın? Bebiş nasıl alıştı mı dünyaya :) ? sen alıştın mı bebekli yaşama zor oluyor mu?
İkimizde alıştık sanırım canım. Anne Bebek bağı akıl almaz birşey. Ağlarken sesini duyması kokunu alması yetiyor. Dün göbeği düştü yikadik . Sarılık var hafif. Bir de sürekli emmek istiyor. Cebimde kremle geziyorum. Kilo vermeye de devam :) çok güzel Rabbim hayırlısıyla size de tattirsin :)

Amin canım benim bize o kadar güzel moral oluyorsun ki maşallah size. Allah daha iyi günler yaşatsın oğluşunla birlikte.

Valla daha 1 ay var benimde çıkabilir
İlk gün hafif adet sancısı yaşadım 2. Gün şiddetlendi geçmedi uzun sürdü 3. Gün belim ayrılıyor sandım yarım saat sürdü
Bakalım bugün nolcak
Aynen o oluyor canımcım feleğini çeviriyo insanın

Bi kac doktora göründüm herkes aynı seyi soyledı.göz göre göre riske atmazlar ama cok kalabalık bi hastane sadece nst ve tansıyona bakılıyo ultrason2güne birmiş . İçim cok rahat degil

Hareketlerini hissediyorsun sonuçta. Bir terslik olduğunda nst ye alınırsın, ultrasonla bakılır ya da her ne ise gereken yapılır merak etme. Devlet hastanesi de özel de aynı işlemleri yapıyor nihayetinde. Strest yapma kendine

Bizimki hiç ilerlemiyor sanki baya gerideyiz

Evet yaa sonlarda olmak çok kötü
Biz doğurduğumuzda diğerlerinin dişi çıkmış olacak nerdeyse

Şakır şakır kilo aldığım zamanlarda çatlamadım şimdi çatlamam komik oldu ve bir ay var dahaa
Amannnnnn kız canımız sağolsun bebekler sağolsun çatlayalım bişey olmaz manken mi olcaz sanki

Şakır şakır kilo aldığım zamanlarda çatlamadım şimdi çatlamam komik oldu ve bir ay var dahaa
Amannnnnn kız canımız sağolsun bebekler sağolsun çatlayalım bişey olmaz manken mi olcaz sanki
eheeh aynen öyle hazmetmek zor olsa da kabullendim ben yapacak bi şey yok kocam düşünsün bana ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…