İnsallah hayırlı olan olur sagol canımRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Inşallah biraz daha bekler kuzucuk .
Evet sakin olmaya calısıyorum .Hareketlerini hissediyorsun sonuçta. Bir terslik olduğunda nst ye alınırsın, ultrasonla bakılır ya da her ne ise gereken yapılır merak etme. Devlet hastanesi de özel de aynı işlemleri yapıyor nihayetinde. Strest yapma kendine
Evet yaa sonlarda olmak çok kötü
Biz doğurduğumuzda diğerlerinin dişi çıkmış olacak nerdeyse
yok meylencim benimkini lazer mazer halledemez görsen ödün kopar öyle pis çatladım :) artık bikini fln da giyemem gerçi bu duruma eşim baya sevinecekLazerle çözülüyor artık zaten çatlaklargideriz Bi doğuralım da
Niye giyemiyomuşsunyok meylencim benimkini lazer mazer halledemez görsen ödün kopar öyle pis çatladım :) artık bikini fln da giyemem gerçi bu duruma eşim baya sevinecekdoğuma 2 ay var, boğazıma kadar çatlıcam galiba oğlumun hediyeleri, yeter ki hayırlı sağlıklı bi evlat olsun anasının kuzusu
Çook güüzel bu canım, premses nisa
Canım sen nereden yapmistin alışverişini Turk hava yollari bile bilet iadesi için 20is gününü geçiriyor ya ben artık hepsinden beklerimCanım harcama itirazını telefonla yapamıyorsun değil mi? Demin firmayla kavga ettim, tam 17 iş günü olmuş, beni alttan alttan alacaklarına bir de üstte çıkıyorlar biz dolandırıcı diiliz vs, koymuşlar kavgacı kızları. Şikayet.com da aynı nedenden bir sürü şükayet far, kimi yiyorlar bir yanlışlık olmuştur diye. Müşteri haklı, sen bi otur özürünü dile ya. Kaçıncı arayışım bugün sonunda patladım ama resmen anti profesyoneller, diğer gecelik mağazalarını da araştırın onlarda bizim gbi geç ödüyolar diye bir de savunma yapıyorlar. Müşteri parasını ödememeyi ya da işletmeyi standart haline getirmişler
Canım kan ilacını ihmal etme doğumda da sonrasında çok önemli kan değerini olabildiğince iyi bir seviyeye getirmeye çalış. Bıktırıyor sürekli ilaç içmek ama napalım mecburKızlar ben hiç bir ilaç almıyorum (aferin bana) anemim var+ bazi sabahları sol baldirimin kaslarinin kasilmasindan aciyla uyanıyorum niye böyle kii!
Ay valla hele bu sıcaklardan sonra iyice sıkmaya başladı. Zaten ağrılardan uyuyamıyordum sıcak da eklendi üstüneHiiiç korkmuyorum umrumda da değil hamilelik sıktı artık kavuşalım sağlıklı gelsin de vücut acısı geçer kuzum
Al benden de o kadar canımCanım kan ilacını ihmal etme doğumda da sonrasında çok önemli kan değerini olabildiğince iyi bir seviyeye getirmeye çalış. Bıktırıyor sürekli ilaç içmek ama napalım mecbur
Ay valla hele bu sıcaklardan sonra iyice sıkmaya başladı. Zaten ağrılardan uyuyamıyordum sıcak da eklendi üstüne
Çok haklısın ama kan ilacım yok,folik asidin içinde b12,b6 falan var doktorum onu al demişti hep unutuyorum ama şimdi gidip alicamCanım kan ilacını ihmal etme doğumda da sonrasında çok önemli kan değerini olabildiğince iyi bir seviyeye getirmeye çalış. Bıktırıyor sürekli ilaç içmek ama napalım mecbur
Ay valla hele bu sıcaklardan sonra iyice sıkmaya başladı. Zaten ağrılardan uyuyamıyordum sıcak da eklendi üstüne
Siyah yeşil olması normal canım hatta benim günde 2ye çıkardı daha beter olduDemir hapı kullanan arkadaşlar afedersiniz ama buyuk tuvaletiniz siyah oluyormu ben kullandigimdan beri hep siyah
Aynen Demir haplarının en doğal yan etkisi belki de koyu renk gaytaDemir hapı kullanan arkadaşlar afedersiniz ama buyuk tuvaletiniz siyah oluyormu ben kullandigimdan beri hep siyah
Benimde 2 tane gubde .bide eskiden çok sık çıkamazdım şimdi gün de 2 defa çıkıyorum ondan demekki .Siyah yeşil olması normal canım hatta benim günde 2ye çıkardı daha beter oldu
Valla ben daha hic bisey yaomadim kıyafetleri bile yıkamadım çantam da daha hazır değil. Odası gelmeden yapmım dedim ama çantamı hazırlasam iyi olacak .Aynen Demir haplarının en doğal yan etkisi belki de koyu renk gayta
Bebişin beyazlarını ütüledim 1.5 saat sürdü perişan oldum sıcak da bir yandan iyi alışmışım tembelliğe yedim nanayı oğlum gelince galiba
Ben haftasonu hazırlayacağım insallah canımValla ben daha hic bisey yaomadim kıyafetleri bile yıkamadım çantam da daha hazır değil. Odası gelmeden yapmım dedim ama çantamı hazırlasam iyi olacak .
Benim dr. Inatla yazmıyor canım ya olmadı böyle de geçmezse sen söyle bana ilaçları ben kendim alacağım gidipteAma ben 2 kutu da antibiyotik bitirdim fitil tek başına işe yaramamıştı canım Malesef keşke Bi kutuda ondan yazsaydı 3 günlük zaten inanılmaz güzel geldi bana o hap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?