2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet sakin olmaya calısıyorum .

Lazerle çözülüyor artık zaten çatlaklar gideriz Bi doğuralım da
yok meylencim benimkini lazer mazer halledemez görsen ödün kopar öyle pis çatladım :) artık bikini fln da giyemem gerçi bu duruma eşim baya sevinecek doğuma 2 ay var, boğazıma kadar çatlıcam galiba oğlumun hediyeleri, yeter ki hayırlı sağlıklı bi evlat olsun anasının kuzusu

Niye giyemiyomuşsun her yerim çatlak olsa yine giyerim kuzum hemde gururla annelik izi onlar utanılacak saklicak bişey değil ki

Canım sen nereden yapmistin alışverişini Turk hava yollari bile bilet iadesi için 20is gününü geçiriyor ya ben artık hepsinden beklerim

Kızlar ben hiç bir ilaç almıyorum (aferin bana) anemim var+ bazi sabahları sol baldirimin kaslarinin kasilmasindan aciyla uyanıyorum niye böyle kii!
Canım kan ilacını ihmal etme doğumda da sonrasında çok önemli kan değerini olabildiğince iyi bir seviyeye getirmeye çalış. Bıktırıyor sürekli ilaç içmek ama napalım mecbur
Hiiiç korkmuyorum umrumda da değil hamilelik sıktı artık kavuşalım sağlıklı gelsin de vücut acısı geçer kuzum
Ay valla hele bu sıcaklardan sonra iyice sıkmaya başladı. Zaten ağrılardan uyuyamıyordum sıcak da eklendi üstüne

Al benden de o kadar canım

Çok haklısın ama kan ilacım yok,folik asidin içinde b12,b6 falan var doktorum onu al demişti hep unutuyorum ama şimdi gidip alicam

Demir hapı kullanan arkadaşlar afedersiniz ama buyuk tuvaletiniz siyah oluyormu ben kullandigimdan beri hep siyah
Aynen Demir haplarının en doğal yan etkisi belki de koyu renk gayta
Bebişin beyazlarını ütüledim 1.5 saat sürdü perişan oldum sıcak da bir yandan iyi alışmışım tembelliğe yedim nanayı oğlum gelince galiba

Valla ben daha hic bisey yaomadim kıyafetleri bile yıkamadım çantam da daha hazır değil. Odası gelmeden yapmım dedim ama çantamı hazırlasam iyi olacak .

Ama ben 2 kutu da antibiyotik bitirdim fitil tek başına işe yaramamıştı canım Malesef keşke Bi kutuda ondan yazsaydı 3 günlük zaten inanılmaz güzel geldi bana o hap
Benim dr. Inatla yazmıyor canım ya olmadı böyle de geçmezse sen söyle bana ilaçları ben kendim alacağım gidipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…