- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Benimde öyle birgün gobegimi yarıp çıkacak o derece ittiriyor. Sağ sol bence doğuncada batmaya hareketli olacaklar ben anladım benden sakin bebe çıkmıyorKızlar günlerimiz hemen hemen aynı olanlar hareketler azaldı diyorsunuz ama benim ki çılgın, abartısız günde 30dan belki de daha fazla hareket hissediyorum ki benimki de doğum pozisyonunda çılgın bebepoposunun gezindiğini hissediyorum resmen, hatta ilk başta kilolu hamile kaldığım için geç hissedebilirsin hareketlerini demişti ebe acaba benim balam çılgın mı olacak mizaçları ile alakalı mı acaba ya
Canım günümüz aynı, benim bu gün 34+1 senin nasıl 34+2, benim uygulama mı yanlış hesaplıyor acaba
Evet onlar 7/24 çalışıyor ama bi istem belgesi olsaiyi olur, acil değil deyip gönderebilirler. Olmadı sancım var de.Kızlaar Günaydın :) dün öğleden sonra tekrar nst ye girdim tabi girmeden önce saat başı bir şeyler yedim içtim abartı şekilde. doktorum ben nst deyken yanıma geldi ve ohhhh dedi bebeğin kalp atışları hızlanmış ve rahatlayabiliriz dedi. Aç hissetmeseniz bile 2 saatte 1 bir şeyler atıştırın bu ay bebek depolardan değil direk bizden yani yediklerimizden besleniyormuş, ben de son zamanlar çok iştahsız olduğum için az yemiştim açıkcası ve o bir anda etkiledi sağlığını. Bu arada perşembe günü nst istedi benden devlet hastaneleri bayramda nst çekiyor mu bilgisi olan var mı
Benim bugün kasılmaların 6. Günü hele bi ara akşam yorulmuştum 3dkda 1 sancı geldi. Yalnız benim belden değil makat/vajenden karına vuruyor.Günaydınnn kızlar
Çatlamışım4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
Kuzum hiç endişelenme kontrol amaçlı emin ellerdesin. Sen bebeğin hareketlerini takip edeceksin. Azalma hissedersen hemen hemşireye söyle nst ile bakarlar. Onun harici onlar zaten gerekeni yapıyorlardır.Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Doğum sonu imom latteye geçmen lazım omegası bırakılıyor diye biliyorum.Imom kullanıyorum ben 30 tablet var içinde Doğumdan sonrasında da devam etmek gerekiyormuş ama onda da Doğum sonrası olan vitaminleri düşünüyorum
Peki canım dolabı nerden aldın? Bebek boyaları. E71 su bazlı koku varmıydı geldiğinde.Ben beşiğini meltem mobilyadan aldım canım. Dolapları benim istediğimden küçük olduğu için başka marka aldım ama beğendim dolaplarını da. Tasarımları da kalitesi de güzeldi. Lakesi falan kadife gibiydi
Aynen öyle düzenli olmadıkça korkma, hoş benimki düzenli bu seferde 5 dkda 1 olursa gel diyorlar.Benim çatlakların çok koyu renkli olmaya başladılar ve gittikçe yukarı çıkıyorlar:)
Sabah uyandığımda sirtimdan karnima ve kasigima inen bi şancı oldu nefesim kesildi resmen dedim doğuruyorum galiba kısa sürdü ve devam etmedi yalancı doğum sancısı bumu oluyor acaba.
Fragman gibiydi resmen :)
İşin garip yanı benim bebiş agır vasıta coook cok nadir ediyo plasenta önden bebek arkada oldugu içinde az hissediliyo.hayırlı olan olsun herkes için insallahEvet onlar 7/24 çalışıyor ama bi istem belgesi olsaiyi olur, acil değil deyip gönderebilirler. Olmadı sancım var de.
Benim bugün kasılmaların 6. Günü hele bi ara akşam yorulmuştum 3dkda 1 sancı geldi. Yalnız benim belden değil makat/vajenden karına vuruyor.
Kuzum hiç endişelenme kontrol amaçlı emin ellerdesin. Sen bebeğin hareketlerini takip edeceksin. Azalma hissedersen hemen hemşireye söyle nst ile bakarlar. Onun harici onlar zaten gerekeni yapıyorlardır.
Doğum sonu imom latteye geçmen lazım omegası bırakılıyor diye biliyorum.
Peki canım dolabı nerden aldın? Bebek boyaları. E71 su bazlı koku varmıydı geldiğinde.
Aynen öyle düzenli olmadıkça korkma, hoş benimki düzenli bu seferde 5 dkda 1 olursa gel diyorlar.
Kızlar kandilimiz mübarek olsun, kuzularımızı sağlıkka kucağımıza almamızı nasip etsin rabbim, isteyen herkese anneliği yaşatsın
Aynen canım bende çok sık çıkıyorum hem ondan hemde kaslar gevşediği için daha rahat çıkarsın dedi doktorBenimde 2 tane gubde .bide eskiden çok sık çıkamazdım şimdi gün de 2 defa çıkıyorum ondan demekki .
hangi marka kullanıyosunuz canım demir hapıAynen canım bende çok sık çıkıyorum hem ondan hemde kaslar gevşediği için daha rahat çıkarsın dedi doktor
Verirler mi bilmiyorum kuzum ama bence yazdır inanılmaz geçirdi normal doğumda bulaşır diye çok korkuyodum azitro 3 tablet bide trivag fitilBenim dr. Inatla yazmıyor canım ya olmadı böyle de geçmezse sen söyle bana ilaçları ben kendim alacağım gidipte
Uzun zamandır kullanmıyorum ama yinede öyleDemir hapı kullanan arkadaşlar afedersiniz ama buyuk tuvaletiniz siyah oluyormu ben kullandigimdan beri hep siyah
Allah yardımcınız olsun.. Strese girmemeye çalışPersembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
başın sağ olsun sarı şekerim, mekanı cennet olsun inşallahValla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
benden de normal bi bebe çıkmaz zaten, benim gibi fırlama olur diye düşünüyorumBenimde öyle birgün gobegimi yarıp çıkacak o derece ittiriyor. Sağ sol bence doğuncada batmaya hareketli olacaklar ben anladım benden sakin bebe çıkmıyor
Hareketidi yada hıçkırığıdır canım, birde benim damarlarım çok yakın deriye baZen oda pıt pıt dalgalanma yapıyorYa kızlar oglum sanki nefes alır verir gibi göbeğim minik minik kalkip iniyor nefes alir gibi bir sorun yok demii
Benimde karnımda sancı adet sancısı gibiydi dünde belden geldi çözemiyorumEvet onlar 7/24 çalışıyor ama bi istem belgesi olsaiyi olur, acil değil deyip gönderebilirler. Olmadı sancım var de.
Benim bugün kasılmaların 6. Günü hele bi ara akşam yorulmuştum 3dkda 1 sancı geldi. Yalnız benim belden değil makat/vajenden karına vuruyor.
Kuzum hiç endişelenme kontrol amaçlı emin ellerdesin. Sen bebeğin hareketlerini takip edeceksin. Azalma hissedersen hemen hemşireye söyle nst ile bakarlar. Onun harici onlar zaten gerekeni yapıyorlardır.
Doğum sonu imom latteye geçmen lazım omegası bırakılıyor diye biliyorum.
Peki canım dolabı nerden aldın? Bebek boyaları. E71 su bazlı koku varmıydı geldiğinde.
Aynen öyle düzenli olmadıkça korkma, hoş benimki düzenli bu seferde 5 dkda 1 olursa gel diyorlar.
Kızlar kandilimiz mübarek olsun, kuzularımızı sağlıkka kucağımıza almamızı nasip etsin rabbim, isteyen herkese anneliği yaşatsın
3 gündür bende 1 gün arayla cikabildim bu kabızlık bence normal doğuma hazırlık süreci bolca ikinma eğitimi gibiben aylardır çekmiyodum kabızlık çalıştığım için hareketten heralde
izne çıktım dün evdeydim bütüngün iki gündür çıkamıyorum tuvalete
hareket azlığından mı acaba ?
Ferrum canımhangi marka kullanıyosunuz canım demir hapı
Açıkcası bi 36 olsun rahat doğsun diye squat bile yapıcam, sokaklarda gezicem, ama 36ya kadar dursun en azından yaa. Dün markete kadar gittik eve geldiğimde sancım 3dkda 1e kadar düştü.Benimde karnımda sancı adet sancısı gibiydi dünde belden geldi çözemiyoruminşallah doğuma yardımcı olsun
Hıçkırık değil o kesin,ama gerçekten yeni doğan bebekler gibi sanki nefes alıp veriyor görüyorum göbeğimden üst üste yapiyor durmadanHareketidi yada hıçkırığıdır canım, birde benim damarlarım çok yakın deriye baZen oda pıt pıt dalgalanma yapıyor
İnşallah görürüz canım hayırlısıyla o günleri de az kaldıAçıkcası bi 36 olsun rahat doğsun diye squat bile yapıcam, sokaklarda gezicem, ama 36ya kadar dursun en azından yaa. Dün markete kadar gittik eve geldiğimde sancım 3dkda 1e kadar düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?