2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde öyle birgün gobegimi yarıp çıkacak o derece ittiriyor. Sağ sol bence doğuncada batmaya hareketli olacaklar ben anladım benden sakin bebe çıkmıyor

Evet onlar 7/24 çalışıyor ama bi istem belgesi olsaiyi olur, acil değil deyip gönderebilirler. Olmadı sancım var de.

Günaydınnn kızlar
Çatlamışım 4 5 tane var en aşağıda aynada gördüm şok oldum ama tabiki umrumda değil
Bu yalancı kasılmalar neden birden bire arttı ya hep böyle mi olcak hiç sevmedim bu durumu
Benim bugün kasılmaların 6. Günü hele bi ara akşam yorulmuştum 3dkda 1 sancı geldi. Yalnız benim belden değil makat/vajenden karına vuruyor.

Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi 50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Kuzum hiç endişelenme kontrol amaçlı emin ellerdesin. Sen bebeğin hareketlerini takip edeceksin. Azalma hissedersen hemen hemşireye söyle nst ile bakarlar. Onun harici onlar zaten gerekeni yapıyorlardır.

Imom kullanıyorum ben 30 tablet var içinde Doğumdan sonrasında da devam etmek gerekiyormuş ama onda da Doğum sonrası olan vitaminleri düşünüyorum
Doğum sonu imom latteye geçmen lazım omegası bırakılıyor diye biliyorum.

Peki canım dolabı nerden aldın? Bebek boyaları. E71 su bazlı koku varmıydı geldiğinde.

Aynen öyle düzenli olmadıkça korkma, hoş benimki düzenli bu seferde 5 dkda 1 olursa gel diyorlar.
Kızlar kandilimiz mübarek olsun, kuzularımızı sağlıkka kucağımıza almamızı nasip etsin rabbim, isteyen herkese anneliği yaşatsın

İşin garip yanı benim bebiş agır vasıta coook cok nadir ediyo plasenta önden bebek arkada oldugu içinde az hissediliyo.hayırlı olan olsun herkes için insallah

ben aylardır çekmiyodum kabızlık çalıştığım için hareketten heralde
izne çıktım dün evdeydim bütüngün iki gündür çıkamıyorum tuvalete
hareket azlığından mı acaba ?

Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi 50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Allah yardımcınız olsun.. Strese girmemeye çalış
Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benim Vücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
başın sağ olsun sarı şekerim, mekanı cennet olsun inşallah
Benimde öyle birgün gobegimi yarıp çıkacak o derece ittiriyor. Sağ sol bence doğuncada batmaya hareketli olacaklar ben anladım benden sakin bebe çıkmıyor
benden de normal bi bebe çıkmaz zaten, benim gibi fırlama olur diye düşünüyorum

Benimde karnımda sancı adet sancısı gibiydi dünde belden geldi çözemiyorum inşallah doğuma yardımcı olsun

ben aylardır çekmiyodum kabızlık çalıştığım için hareketten heralde
izne çıktım dün evdeydim bütüngün iki gündür çıkamıyorum tuvalete
hareket azlığından mı acaba ?
3 gündür bende 1 gün arayla cikabildim bu kabızlık bence normal doğuma hazırlık süreci bolca ikinma eğitimi gibi

Benimde karnımda sancı adet sancısı gibiydi dünde belden geldi çözemiyorum inşallah doğuma yardımcı olsun
Açıkcası bi 36 olsun rahat doğsun diye squat bile yapıcam, sokaklarda gezicem, ama 36ya kadar dursun en azından yaa. Dün markete kadar gittik eve geldiğimde sancım 3dkda 1e kadar düştü.

Kızlar her cuma olduğu gibi bu cumada gebe okuluna gittim, sorumlu hemşiremiz ve doğum ekibi neredeyse 16-17 haftadır aksatmadan devam ettiğim için bana haziran sonu gibi(Tabi doğurmazsam) babyshower yapmaya karar vermişler, diğer gebelerin okula devamlılığına özendirsin diye dediler, çok mutlu oldum

Biz geldik teyzelerr

Herşey yolunda
Minik danam büyümüş güzel kilo almış çok şükür solunumu başlamış
Yüzünü tabi ki göremedik yine :) testisin biri inmiş diğeri de iner dedi anlamadım inmesi gerekiyo demekkisi sormayıda unuttum

Ben almamışım hiç kilo
Anneyi emiklemeye sömürmeye devam demek

Açıkcası bi 36 olsun rahat doğsun diye squat bile yapıcam, sokaklarda gezicem, ama 36ya kadar dursun en azından yaa. Dün markete kadar gittik eve geldiğimde sancım 3dkda 1e kadar düştü.
İnşallah görürüz canım hayırlısıyla o günleri de az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…