2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Demir hapı kullanan arkadaşlar afedersiniz ama buyuk tuvaletiniz siyah oluyormu ben kullandigimdan beri hep siyah
Ne amaçla koyuyorlar bilmiyorum ama demir ilaçlarında boyar madde oluyor o yapıyor öyle kömür gibi

Peki canım dolabı nerden aldın? Bebek boyaları. E71 su bazlı koku varmıydı geldiğinde.
Canım bizim ev küçük olduğu için hazır dolap da alacakken odaya sığacak en büyüğünü almak istedik ihtiyacımız vardı. O yüzden enzadan normal gardrop aldık ama geçen hafta gelmesi gerekiyordu her zamanki gibi geciktiler bayramdan sonra gelecek İnşallah koku falan olmaz mümkün olduğunca havalandırıcaz artık

Yaaa mükemmel Bi düşünce ama keşke öne alsalar biraz gerçekten dünyaya fırlatma işlemi tamamlanmış olabilir haziran sonunda

ben pazar günü babyshower yapıcam bütün hazırlıklar bitti
yarın akşamda masanın arkasını süslücekler balonlar şişirilcek asılcak
ay çok heyecanlııı
ben hiçbişeye elimi sürmedim herşeyi kız kardeşlerim kuzenlerim hazırlamış
süslendiğinde nasıl olucak bakalım banada sürpriz olucak
hamileliğim çoooook zor geçti
artık 34 olduk bu saatten sonra doğsada kafam rahat
ondan eğlenmeye bakıcam bundan sonra
no stres

afedersin ama oha! diyorum artık bu kadarına da pes. Halden anlamayan insanla uğraşmak da ne kadar zordur ya, allah yardımcın olsun valla

De canım de istediğini de kelimeler az kaliyor bazen... annemede dedim kendi kızı bu durumda olsa bi tarafı yemez bana dediklerini demeye amaaaan o desin bende de laf çok

Süppeeerrrr yemek yemiyordum alıyormu diyordun büyümüş ne güzel. Ciğerini nasıl gördü göbek hareketlerinden mi

Süppeeerrrr yemek yemiyordum alıyormu diyordun büyümüş ne güzel. Ciğerini nasıl gördü göbek hareketlerinden mi

Ay evet ya sabah dertleniyodum
O yüzden çok sevindim zaten canım çok şükür

Valla bilmiyorum ki solunum başlamış dedi nasıl gördü bilmiyorum
Benim muayeneler en az 30-40 dk sürüyo gördü heralde :)

Bu arada göbek çevresinden 36 hafta çıktı mesanesi doluydu midesi boştu sık sık az az yemek gerek ama işte nerdeee bende
Baş çevreside bi hafta önde gidiyor

Bu arada göbek çevresinden 36 hafta çıktı mesanesi doluydu midesi boştu sık sık az az yemek gerek ama işte nerdeee bende
Baş çevreside bi hafta önde gidiyor
Maşallah o ne yaa perinatolog muayenesi gibi, benim kendi doktorum 5dk sürüyordu benimkinin başıda 3 hafta önde koca kafalı birazcık göbekte 1 hafta önde gidiyor bacak geriden. Nasıl bi oğlan anlamadım

Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benim Vücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
canim basın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
bayıldım canım çok güzelmiş.
Verirler mi bilmiyorum kuzum ama bence yazdır inanılmaz geçirdi normal doğumda bulaşır diye çok korkuyodum azitro 3 tablet bide trivag fitil
aklımda olsun canım gecmezse
süpersiniz ana oğul gayet iyisiniz.
Mall of istanbul un orasımi orası?

Ya kızlar oglum sanki nefes alır verir gibi göbeğim minik minik kalkip iniyor nefes alir gibi bir sorun yok demii

Aynısı bendede oldu hatta videosunu cektim gostereyim soracagim kisilere diye. Herkes sirti yakinsa kalp atis hizi gibi onun inis kalkisi olabilir dediler :) ama ayni dedigin gibi nefes alip verir gibi. Hatta kendimden şüphe ettim benim nefes alis hareketimmi diye ama değil :) çok ilgincti hicde kimseden duymamistim.

Vallahi çok tedirgin oldum resmen nefes alip verir gibiydi ilk defa bugün yaşadım nasil bir bağlantı kurmam gerektiğini de anlamadım,hıçkırık degildi kesin orası Bende video cektim nefesimi tutup

Göbeği şişip iniyor:))) oradan anlıyorlar canım en az 20 dkka bakmak gerekebilşyormuş zaten anlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…