Ne amaçla koyuyorlar bilmiyorum ama demir ilaçlarında boyar madde oluyor o yapıyor öyle kömür gibiDemir hapı kullanan arkadaşlar afedersiniz ama buyuk tuvaletiniz siyah oluyormu ben kullandigimdan beri hep siyah
Canım bizim ev küçük olduğu için hazır dolap da alacakken odaya sığacak en büyüğünü almak istedik ihtiyacımız vardı. O yüzden enzadan normal gardrop aldık ama geçen hafta gelmesi gerekiyordu her zamanki gibi geciktiler bayramdan sonra gelecekPeki canım dolabı nerden aldın? Bebek boyaları. E71 su bazlı koku varmıydı geldiğinde.
Yaaa mükemmel Bi düşünce ama keşke öne alsalar biraz gerçekten dünyaya fırlatma işlemi tamamlanmış olabilir haziran sonundaKızlar her cuma olduğu gibi bu cumada gebe okuluna gittim, sorumlu hemşiremiz ve doğum ekibi neredeyse 16-17 haftadır aksatmadan devam ettiğim için bana haziran sonu gibi(Tabi doğurmazsam)babyshower yapmaya karar vermişler, diğer gebelerin okula devamlılığına özendirsin diye dediler, çok mutlu oldum
afedersin ama oha! diyorum artık bu kadarına da pes. Halden anlamayan insanla uğraşmak da ne kadar zordur ya, allah yardımcın olsun valla
Süppeeerrrr yemek yemiyordum alıyormu diyordun büyümüş ne güzel. Ciğerini nasıl gördü göbek hareketlerinden miBiz geldik teyzelerr
Herşey yolunda
Minik danam büyümüş güzel kilo almış çok şükür solunumu başlamış
Yüzünü tabi ki göremedik yine :) testisin biri inmiş diğeri de iner dedi anlamadım inmesi gerekiyo demekkisi sormayıda unuttum
Ben almamışım hiç kilo
Anneyi emiklemeye sömürmeye devam demek
Süppeeerrrr yemek yemiyordum alıyormu diyordun büyümüş ne güzel. Ciğerini nasıl gördü göbek hareketlerinden mi
Ay evet ya sabah dertleniyodum
O yüzden çok sevindim zaten canım çok şükür
Valla bilmiyorum ki solunum başlamış dedi nasıl gördü bilmiyorum
Benim muayeneler en az 30-40 dk sürüyo gördü heralde :)
Maşallah o ne yaa perinatolog muayenesi gibi, benim kendi doktorum 5dk sürüyorduBu arada göbek çevresinden 36 hafta çıktı mesanesi doluydu midesi boştusık sık az az yemek gerek ama işte nerdeee bende
Baş çevreside bi hafta önde gidiyor
canim basın sağolsun. Allah rahmet eylesin.Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
bayıldım canım çok güzelmiş.
aklımda olsun canım gecmezseVerirler mi bilmiyorum kuzum ama bence yazdır inanılmaz geçirdi normal doğumda bulaşır diye çok korkuyodum azitro 3 tablet bide trivag fitil
süpersiniz ana oğul gayet iyisiniz.Eki Görüntüle 2274921 Bugün itibari ile mama şüko
Ya kızlar oglum sanki nefes alır verir gibi göbeğim minik minik kalkip iniyor nefes alir gibi bir sorun yok demii
Teşekkür ederiz canımcanim basın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
aklımda olsun canım gecmezse
süpersiniz ana oğul gayet iyisiniz.
Mall of istanbul un orasımi orası?
Vallahi çok tedirgin oldum resmen nefes alip verir gibiydi ilk defa bugün yaşadım nasil bir bağlantı kurmam gerektiğini de anlamadım,hıçkırık degildi kesin orasıAynısı bendede oldu hatta videosunu cektim gostereyim soracagim kisilere diye. Herkes sirti yakinsa kalp atis hizi gibi onun inis kalkisi olabilir dediler :) ama ayni dedigin gibi nefes alip verir gibi. Hatta kendimden şüphe ettim benim nefes alis hareketimmi diye ama değil :) çok ilgincti hicde kimseden duymamistim.
Bende artık bayramdan sonra hazırlarım bi iki eksiğim var daha.Ben haftasonu hazırlayacağım insallah canım
Aynısı bende oluyor kuzum diyorum solunum hareketi yapıyor galibaHıçkırık değil o kesin,ama gerçekten yeni doğan bebekler gibi sanki nefes alıp veriyor görüyorum göbeğimden üst üste yapiyor durmadan
Yok canım zorlu meydan burasıcanim basın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
aklımda olsun canım gecmezse
süpersiniz ana oğul gayet iyisiniz.
Mall of istanbul un orasımi orası?
Göbeği şişip iniyor:))) oradan anlıyorlar canım en az 20 dkka bakmak gerekebilşyormuş zaten anlamak içinAy evet ya sabah dertleniyodum
O yüzden çok sevindim zaten canım çok şükür
Valla bilmiyorum ki solunum başlamış dedi nasıl gördü bilmiyorum
Benim muayeneler en az 30-40 dk sürüyo gördü heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?