2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah o ne yaa perinatolog muayenesi gibi, benim kendi doktorum 5dk sürüyordu benimkinin başıda 3 hafta önde koca kafalı birazcık göbekte 1 hafta önde gidiyor bacak geriden. Nasıl bi oğlan anlamadım
İşte tanıdık olunca bakıyo
Yüzünü yakalamaya çalıştı bugün merak ediyorum diye de ı ıhh tınlamıyo oğlan

Bu kayınvalideler neden hep iğneler
Her aradığında muhakkak eleştiri
Eşim hamileliğimin 6.haftasında yurtdışına gitti,işi orda diye
Bende babamlarda kalıyorum yalnız kalmayayım diye
Neler dedi ya sinir oldum
Bir ara yatagını da al istersen demişti
Şimdi de saray gibi evin var niye ordasın

Tabi ki de lafımı esirgemedim cok sinir oluyorum artık ya

Valla korkum yok doğum olmasını istiyorum hayırlısıyla zormus böyle beklemek.sagol canım

Ya kızlar bugün akşam üzeri canım çok sıkkındı baya ağladım yaklaşık 1 saattir de bebek sanki aşağı indi hareketleri normal şuanda da hickiriyor hatta ama niye bu kadar aşağı indi ki esimde yanımda değil bayrama kadar

Ya kızlar bugün akşam üzeri canım çok sıkkındı baya ağladım yaklaşık 1 saattir de bebek sanki aşağı indi hareketleri normal şuanda da hickiriyor hatta ama niye bu kadar aşağı indi ki
Harketleri mi aşagıda hıçkırması mı
Bebek dolaşacak uzan ve ayaklarını biraz havaya kaldır

Onlar bizim moralimizi bozmak için varlar.Kv ne gidip kalmıyorsun babanlarda kalıyorsun daha ne olsun canm.6 senedir moral bozuklugumun yüzde 85 civarıni kv kp görümce 3 lüsüne borçluyum.

Onlar bizim moralimizi bozmak için varlar.Kv ne gidip kalmıyorsun babanlarda kalıyorsun daha ne olsun canm.6 senedir moral bozuklugumun yüzde 85 civarıni kv kp görümce 3 lüsüne borçluyum.
Gerçekten öyle kendilerinden soğutuyorlar
Ay bu dertler bitmez
Çok takmadım zaten cevabımı verdim
Ama bir yerden sonra patlama noktasına gelebilirim

Maşallah o ne yaa perinatolog muayenesi gibi, benim kendi doktorum 5dk sürüyordu benimkinin başıda 3 hafta önde koca kafalı birazcık göbekte 1 hafta önde gidiyor bacak geriden. Nasıl bi oğlan anlamadım
Benimkinin de karın çevresi 3 hafta önde gidiyor 1 aydır kilosu da önde kafada 1 hafta önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…