Maşallah o ne yaa perinatolog muayenesi gibi, benim kendi doktorum 5dk sürüyordu benimkinin başıda 3 hafta önde koca kafalı birazcık göbekte 1 hafta önde gidiyor bacak geriden. Nasıl bi oğlan anlamadım
Bu kayınvalideler neden hep iğneler
Her aradığında muhakkak eleştiri
Eşim hamileliğimin 6.haftasında yurtdışına gitti,işi orda diye
Bende babamlarda kalıyorum yalnız kalmayayım diye
Neler dedi ya sinir oldum
Bir ara yatagını da al istersen demişti
Şimdi de saray gibi evin var niye ordasın
Tabi ki de lafımı esirgemedim cok sinir oluyorum artık ya
Ozgurkus
geçmiş olsun canım inşallah bebeğin biraz daha kalır içerde , stres yapma doğum olsa da kötü haftalarda değiliz artık . @lavitabellamk basınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah
Ya kızlar bugün akşam üzeri canım çok sıkkındı baya ağladım yaklaşık 1 saattir de bebek sanki aşağı indi hareketleri normal şuanda da hickiriyor hatta ama niye bu kadar aşağı indi ki esimde yanımda değil bayrama kadar
Allah yardımcınız olsun.. Strese girmemeye çalış
başın sağ olsun sarı şekerim, mekanı cennet olsun inşallah ♥
benden de normal bi bebe çıkmaz zaten, benim gibi fırlama olur diye düşünüyorum
Ya kızlar bugün akşam üzeri canım çok sıkkındı baya ağladım yaklaşık 1 saattir de bebek sanki aşağı indi hareketleri normal şuanda da hickiriyor hatta ama niye bu kadar aşağı indi ki
Bu kayınvalideler neden hep iğneler
Her aradığında muhakkak eleştiri
Eşim hamileliğimin 6.haftasında yurtdışına gitti,işi orda diye
Bende babamlarda kalıyorum yalnız kalmayayım diye
Neler dedi ya sinir oldum
Bir ara yatagını da al istersen demişti
Şimdi de saray gibi evin var niye ordasın
Tabi ki de lafımı esirgemedim cok sinir oluyorum artık ya
Onlar bizim moralimizi bozmak için varlar.Kv ne gidip kalmıyorsun babanlarda kalıyorsun daha ne olsun canm.6 senedir moral bozuklugumun yüzde 85 civarıni kv kp görümce 3 lüsüne borçluyum.
Onlar bizim moralimizi bozmak için varlar.Kv ne gidip kalmıyorsun babanlarda kalıyorsun daha ne olsun canm.6 senedir moral bozuklugumun yüzde 85 civarıni kv kp görümce 3 lüsüne borçluyum.
Maşallah o ne yaa perinatolog muayenesi gibi, benim kendi doktorum 5dk sürüyordu benimkinin başıda 3 hafta önde koca kafalı birazcık göbekte 1 hafta önde gidiyor bacak geriden. Nasıl bi oğlan anlamadım
Ben de bugün ikimizin bohçalarını hazırladım. İlk giyilecekleri takım halinde en üste koydum. Çantamız hazır vesselam.
Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi..
Gecemiz mübarek olsun..