Kız sanki bizim ksk sahiline gelmiş oturuyor gibisin:))
Bizim mekanda Dragos sahilKız sanki bizim ksk sahiline gelmiş oturuyor gibisin:))
Canım bu durumu dr. problem olarak sana söyledi mi? Eğer bi problem yoksa bu durum bebeğinin miadından önce doğması sonucunu ortaya çıkarır. O da çok büyük bir şey değil. Kaldı ki kaçı bdt de doğuyor. Sanırım üzülüyorsun ondan yazayım dedim.Benimkinin de karın çevresi 3 hafta önde gidiyor 1 aydır kilosu da önde kafada 1 hafta önde
Ama annesi yer onuAynısı bende oluyor kuzum diyorum solunum hareketi yapıyor galiba
Aaa niye üzülüyorsun canımm eğerbi sorun olarak görselerdi zaten bize söylerlerdi. Hadi tr’yi geç amerikadaki bile 3 hafta önde giden kafasına kötü bişey demedi. İyi beslemişiz öyle düşünBenimkinin de karın çevresi 3 hafta önde gidiyor 1 aydır kilosu da önde kafada 1 hafta önde
Ben aynen öyle yaptım,tulumlari bir keseye,yarim kollu zibinlar bir kese 2 tane yenidogan 2 tane 0-3 aylik koydum. Çorapları,pijamalarini da ayni keseye koyup üzerlerine ne olduğunu yazdim ki hemsirelere kolay olsun diye. Ki burda aman aman şapka falan da takmazlar. Bide hastane çıkışını ayri keseye koyup üzerine yazKızlar hastane çantası keselerini hazırlarken 1 giyimlik ne koydunuz. Burda sistem kundaklama. Kısa kollu body eldiven şapka çorap ve tulum koydum. Birde kısa kollu body, uzun kollu body, alt pijama, eldiven, sapka koydum. Sonrada düşündüm acaba ksa kolluları bi kese, uzun kolluları bi kese, tulumları bi kese, çorapları sapkaları bi kese yapıp hemşire ne isterse onu mu verseydim?
Ben hastane çıkışı almadım canım, gelirken sorun olmasın diye bebişle alakalı hiçbirsey almadım yanıma. Burdada carters’tan gerberdan toplama bişeyler yaptım. O yüzden bi giyimlik toplu keseledim. Eşimde ayrı ayrı keselerden vericem derken döker herseyi çok panik.Ben aynen öyle yaptım,tulumlari bir keseye,yarim kollu zibinlar bir kese 2 tane yenidogan 2 tane 0-3 aylik koydum. Çorapları,pijamalarini da ayni keseye koyup üzerlerine ne olduğunu yazdim ki hemsirelere kolay olsun diye. Ki burda aman aman şapka falan da takmazlar. Bide hastane çıkışını ayri keseye koyup üzerine yaz
Hayırlısı olsun birde bişey soracağım sana Dr bu hafta bebeğin için fazla kilo almamış demişti ya öyle yazmıştın bunun için herhangi birşey yaptinmi kilo az alması içinEvet canım 24 haziranda benim doğum
Tabi ki öyle canım utanilmasi gereken bir şey olduğu için değil ben kendimi mayoyla daha rahat hissedeceğim için :)Niye giyemiyomuşsunher yerim çatlak olsa yine giyerim kuzum hemde gururla annelik izi onlar utanılacak saklicak bişey değil ki
Yani aslinda hastane çıkışı cokta gerekli bisey degil benim annem Türkiye dönünce çok heves etti aldi sağolsun gönlü olsun diye giydiricem inşallah,yoksa bende herseyini carters&oshkoshtan aldım indirim vakti baya bir sürü aldım. Sen en iyisi tek giyimlik takım şeklinde ver :) ah bu kocalar yok muuuBen hastane çıkışı almadım canım, gelirken sorun olmasın diye bebişle alakalı hiçbirsey almadım yanıma. Burdada carters’tan gerberdan toplama bişeyler yaptım. O yüzden bi giyimlik toplu keseledim. Eşimde ayrı ayrı keselerden vericem derken döker herseyi çok panik.
Bu aralar İstanbul da öyle, dışarı çıkıp nefes alamıyor insan üstüne bir de günde iki posta mecbur kaldığımız su toplu taşımalarGeçmiyorrrrr günler zaman geçmiyorrrt bir yandan İzmir cayırrr cayırrr yanıyorrr
Normal canım biraz ayakta kaldinmi hemen ağrır benim de ayak parmaklarını ağrıyordu soğuk su ve bacakları yukarı kaldırıp uzanmakKızlar ayak bileklerim sanki kesilmiş gibi aciyor Dün akşam ilk kez oldu, bugün daha şiddetli inanılmaz bir acı var. Neredeyse ayağa kalkıp üzerine basamiycamacaba ayaklarım taşımıyor da o yüzden mi böyle acı oldu? Var mı bilekleri acıyan benim gibi, ne yapsam da geçse bu acı
Bende bazen acayip sinir oluyorum yaMerhaba kk , bebişin 1hafta geriden gelmesini kafaya takmiyorum, soyledikleriniz beni çok rahatlattı teşekkür ederim :), yakınları vefat eden arkadaslarima başsağlığı diliyorum..
Bi kaç arkadaş çok duygusal olduğunu söylemiş bana da geldi o guncellemebu aralar herşeye gozlerim doluyor. Ağlamak istiyorum
Eşimle bu aralar çok zıtız sinir ediyor beni ne yapsa batıyor bana ya , Evde olsun ama saksı gibi dursun istiyorum tövbeeelin temiz mi, ayağını yıkadın mi, Bana dokunma ne biçim hareketlerim var taktım bariz bunun farkindayimda, kendime engel olmaya çalışıyorum bu sefer hemen bağırıp sinirleniyorum... kocandan tiksinirsin derlerdi inanmazdım offf çok can sıkıcı, loğusa olmadan başladı mı yoksa bendeki sendromlar
Aynen ya benden Hala birşeyler bekliyor benimkide, seninki bulaşık yıkıyor yine canım, benimki normalde kahvaltı bile hazırlardi bana şimdi hicbirsey yoook, bi de tripli, yok sıcak yok bunaldım yok arkadaslarimla bulusucam yok ben çok sıkılıyorum. Benden fenasın yani dedim bugünBende bazen acayip sinir oluyorum yagebelik şekeri yüzünden akşam öğünlerimi 7 gibi yemem lazım söyleniyor aciktim aciktim diye e koyayim sen ye diyorum yok sensiz yemem diyor 2 dakika geçiyor yine başlıyor ya sabırrrrrr. Benim sağlık sorunum yokken evi pırıl pırıl yapan adam ben hamile kaldim kalali bulaşıktan başka biseye elini sürmez oldu söylememe rağmen Ne yapicam gerçekten bilmiyorum
Merhaba kk , bebişin 1hafta geriden gelmesini kafaya takmiyorum, soyledikleriniz beni çok rahatlattı teşekkür ederim :), yakınları vefat eden arkadaslarima başsağlığı diliyorum..
Bi kaç arkadaş çok duygusal olduğunu söylemiş bana da geldi o guncellemebu aralar herşeye gozlerim doluyor. Ağlamak istiyorum
Eşimle bu aralar çok zıtız sinir ediyor beni ne yapsa batıyor bana ya , Evde olsun ama saksı gibi dursun istiyorum tövbeeelin temiz mi, ayağını yıkadın mi, Bana dokunma ne biçim hareketlerim var taktım bariz bunun farkindayimda, kendime engel olmaya çalışıyorum bu sefer hemen bağırıp sinirleniyorum... kocandan tiksinirsin derlerdi inanmazdım offf çok can sıkıcı, loğusa olmadan başladı mı yoksa bendeki sendromlar
Bende bazen acayip sinir oluyorum yagebelik şekeri yüzünden akşam öğünlerimi 7 gibi yemem lazım söyleniyor aciktim aciktim diye e koyayim sen ye diyorum yok sensiz yemem diyor 2 dakika geçiyor yine başlıyor ya sabırrrrrr. Benim sağlık sorunum yokken evi pırıl pırıl yapan adam ben hamile kaldim kalali bulaşıktan başka biseye elini sürmez oldu söylememe rağmen Ne yapicam gerçekten bilmiyorum
Aynen ya benden Hala birşeyler bekliyor benimkide, seninki bulaşık yıkıyor yine canım, benimki normalde kahvaltı bile hazırlardi bana şimdi hicbirsey yoook, bi de tripli, yok sıcak yok bunaldım yok arkadaslarimla bulusucam yok ben çok sıkılıyorum. Benden fenasın yani dedim bugünbenim senin kadar şikayetim yok dedim. Uff bu ne be çocuk gibi valla yetti bu kocalar, az kaldı alacağım elime bi oklava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?