2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimkinin de karın çevresi 3 hafta önde gidiyor 1 aydır kilosu da önde kafada 1 hafta önde
Canım bu durumu dr. problem olarak sana söyledi mi? Eğer bi problem yoksa bu durum bebeğinin miadından önce doğması sonucunu ortaya çıkarır. O da çok büyük bir şey değil. Kaldı ki kaçı bdt de doğuyor. Sanırım üzülüyorsun ondan yazayım dedim.

Bir şey daha paylaşayım. Belki benim gibi olanlar çıkabilir. Doğumlarım planlı değildi. Normal oldu. Şöyle bi tespitim var. Benim işaretlerim hep hafta değişiminde oldu. Suyum geldiğinde 36+6 idim. Diğerinde sancı geldiğinde 40 hafta olmasına 7 gün vardı. Hafta değişim günüydü. Bdt 9 Temmuz Salı idi. 2 Temmuz Salı geldi.

Benimkinin de karın çevresi 3 hafta önde gidiyor 1 aydır kilosu da önde kafada 1 hafta önde
Aaa niye üzülüyorsun canımm eğerbi sorun olarak görselerdi zaten bize söylerlerdi. Hadi tr’yi geç amerikadaki bile 3 hafta önde giden kafasına kötü bişey demedi. İyi beslemişiz öyle düşün kardeşim doğum yaptı 39 haftalık ve 2830 daha 1 ay sonunda 3200 anca oldu, bakımı zor. Güzel yerden bak

Kızlar hastane çantası keselerini hazırlarken 1 giyimlik ne koydunuz. Burda sistem kundaklama. Kısa kollu body eldiven şapka çorap ve tulum koydum. Birde kısa kollu body, uzun kollu body, alt pijama, eldiven, sapka koydum. Sonrada düşündüm acaba ksa kolluları bi kese, uzun kolluları bi kese, tulumları bi kese, çorapları sapkaları bi kese yapıp hemşire ne isterse onu mu verseydim?

Ben aynen öyle yaptım,tulumlari bir keseye,yarim kollu zibinlar bir kese 2 tane yenidogan 2 tane 0-3 aylik koydum. Çorapları,pijamalarini da ayni keseye koyup üzerlerine ne olduğunu yazdim ki hemsirelere kolay olsun diye. Ki burda aman aman şapka falan da takmazlar. Bide hastane çıkışını ayri keseye koyup üzerine yaz

Ben hastane çıkışı almadım canım, gelirken sorun olmasın diye bebişle alakalı hiçbirsey almadım yanıma. Burdada carters’tan gerberdan toplama bişeyler yaptım. O yüzden bi giyimlik toplu keseledim. Eşimde ayrı ayrı keselerden vericem derken döker herseyi çok panik.

Kadir gecemiz mübarek olsun canlar.
Rabbim hepimize sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Bende hastane çantama koyulacaklari ayarladım bugün.
Lohusa takımlarım vardı kızımın doğumundan onları da sabun tozu ile bi kısa yok Ama yaptırdım. Hem dolap kokusu gitsin hem de bebisle temas edecek diye onun deterjanı ile yikansin diye düşündüm. Yarın kuruyunca hepsini valize yerlestirip koyacağım kenara.
Evin temizliği kaldı bi tek o da artık bayramdan sonra insallah

Niye giyemiyomuşsun her yerim çatlak olsa yine giyerim kuzum hemde gururla annelik izi onlar utanılacak saklicak bişey değil ki
Tabi ki öyle canım utanilmasi gereken bir şey olduğu için değil ben kendimi mayoyla daha rahat hissedeceğim için :)

Kızlar ayak bileklerim sanki kesilmiş gibi aciyor Dün akşam ilk kez oldu, bugün daha şiddetli inanılmaz bir acı var. Neredeyse ayağa kalkıp üzerine basamiycam acaba ayaklarım taşımıyor da o yüzden mi böyle acı oldu? Var mı bilekleri acıyan benim gibi, ne yapsam da geçse bu acı

Yani aslinda hastane çıkışı cokta gerekli bisey degil benim annem Türkiye dönünce çok heves etti aldi sağolsun gönlü olsun diye giydiricem inşallah,yoksa bende herseyini carters&oshkoshtan aldım indirim vakti baya bir sürü aldım. Sen en iyisi tek giyimlik takım şeklinde ver :) ah bu kocalar yok muuu

Normal canım biraz ayakta kaldinmi hemen ağrır benim de ayak parmaklarını ağrıyordu soğuk su ve bacakları yukarı kaldırıp uzanmak

Merhaba kk , bebişin 1hafta geriden gelmesini kafaya takmiyorum, soyledikleriniz beni çok rahatlattı teşekkür ederim :), yakınları vefat eden arkadaslarima başsağlığı diliyorum..
Bi kaç arkadaş çok duygusal olduğunu söylemiş bana da geldi o guncelleme bu aralar herşeye gozlerim doluyor. Ağlamak istiyorum
Eşimle bu aralar çok zıtız sinir ediyor beni ne yapsa batıyor bana ya , Evde olsun ama saksı gibi dursun istiyorum tövbee elin temiz mi, ayağını yıkadın mi, Bana dokunma ne biçim hareketlerim var taktım bariz bunun farkindayimda, kendime engel olmaya çalışıyorum bu sefer hemen bağırıp sinirleniyorum... kocandan tiksinirsin derlerdi inanmazdım offf çok can sıkıcı, loğusa olmadan başladı mı yoksa bendeki sendromlar

Bende bazen acayip sinir oluyorum ya gebelik şekeri yüzünden akşam öğünlerimi 7 gibi yemem lazım söyleniyor aciktim aciktim diye e koyayim sen ye diyorum yok sensiz yemem diyor 2 dakika geçiyor yine başlıyor ya sabırrrrrr. Benim sağlık sorunum yokken evi pırıl pırıl yapan adam ben hamile kaldim kalali bulaşıktan başka biseye elini sürmez oldu söylememe rağmen Ne yapicam gerçekten bilmiyorum

Aynen ya benden Hala birşeyler bekliyor benimkide, seninki bulaşık yıkıyor yine canım, benimki normalde kahvaltı bile hazırlardi bana şimdi hicbirsey yoook, bi de tripli, yok sıcak yok bunaldım yok arkadaslarimla bulusucam yok ben çok sıkılıyorum. Benden fenasın yani dedim bugün benim senin kadar şikayetim yok dedim. Uff bu ne be çocuk gibi valla yetti bu kocalar, az kaldı alacağım elime bi oklava

Kızlar bunlar hep anaların kötü yetiştirmesinden, büyük konuşmak gibi olmasın ama oğlumu böyle yetiştirmeyeceğim. Annesi msj atmış ne yapıyorsunuz diye, oda uzanmış koltukta yemek yapıyoruz diyor. aynen eşimde bana söyleniyor 8 aydır sen sorunlu gebelik geçiriyorsun ben doğurucam burda yoruldum valla diyor. Bi suyunu almayan adam neden doğurucam diyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…