- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Kesinlikle katılıyorum sana,bende oğlumu öyle yetistiricem her ne kadar eşim olmaz dese de asla onu dinlemicemKızlar bunlar hep anaların kötü yetiştirmesinden, büyük konuşmak gibi olmasın ama oğlumu böyle yetiştirmeyeceğim. Annesi msj atmış ne yapıyorsunuz diye, oda uzanmış koltukta yemek yapıyoruz diyor.aynen eşimde bana söyleniyor 8 aydır sen sorunlu gebelik geçiriyorsun ben doğurucam burda yoruldum valla diyor. Bi suyunu almayan adam neden doğurucam diyorsa.
Aynen ya benden Hala birşeyler bekliyor benimkide, seninki bulaşık yıkıyor yine canım, benimki normalde kahvaltı bile hazırlardi bana şimdi hicbirsey yoook, bi de tripli, yok sıcak yok bunaldım yok arkadaslarimla bulusucam yok ben çok sıkılıyorum. Benden fenasın yani dedim bugünbenim senin kadar şikayetim yok dedim. Uff bu ne be çocuk gibi valla yetti bu kocalar, az kaldı alacağım elime bi oklava
Bayramdan sonra ebemiz izinli imiş canım onun için o haftaya kaldıYaaa mükemmel Bi düşünce ama keşke öne alsalar biraz gerçekten dünyaya fırlatma işlemi tamamlanmış olabilir haziran sonunda
Özelde bile zor kuzum. Ayni soruyu ben sormuştum hayır demişti doktorum. Sürekli sancı kasılma hastaneye yat cik kisirdonguye girdik diye bende istemiştim.Devlet hastanesınde kendı istegin ile sezeryan olabılıyormusun bilgisi olan var mı? Biri yok dıyor bırı bekleyelım olmazsa alırız diyo.bilgim olursa ısrarımda olur en azından
Evet canım sezaryen tarihim:)Ama annesi yer onuayh senin tarih değişmiş sezaryene gore mi?
Herzamanki diyetim ekstra birşey yapmadım insülin kullandım şekerim düzenlendi biraz okadar. Benle ilgisi var mı yok mu bilmiyorum artık canım.doktorun dediği şekerin düşük olması.Hayırlısı olsun birde bişey soracağım sana Dr bu hafta bebeğin için fazla kilo almamış demişti ya öyle yazmıştın bunun için herhangi birşey yaptinmi kilo az alması için
Of deme yaÖzelde bile zor kuzum. Ayni soruyu ben sormuştum hayır demişti doktorum. Sürekli sancı kasılma hastaneye yat cik kisirdonguye girdik diye bende istemiştim.
Bence çok uğraştırıcı olur ilk kıyafetleri bı kesede toplamak daha mantikliBen hastane çıkışı almadım canım, gelirken sorun olmasın diye bebişle alakalı hiçbirsey almadım yanıma. Burdada carters’tan gerberdan toplama bişeyler yaptım. O yüzden bi giyimlik toplu keseledim. Eşimde ayrı ayrı keselerden vericem derken döker herseyi çok panik.
Haklısın canım tam tatile denk geldi ama önemli olan bebisin boşver zaman geçirmeye çalış bı şekilde yanında biri kalabiliyomuOf deme yabayramı hastaned gecirmek ve kac gün kalacagımı bile bilmemek sıkıcı.sorsalar hiç dusunmeden sezeryan diyecegim
Çok sanslisin canım çok güzel bı düşünceBayramdan sonra ebemiz izinli imiş canım onun için o haftaya kaldıöncesinde doğum yaparsan da hoş geldin partisine çeviririz diyo canım ebem
Canım neye bu kadar uzuldun bilemeyiz ama böyle durumlarda tansiyon yükselirse iyi olmaz kendini toparlamisindir umarımYa kızlar bugün akşam üzeri canım çok sıkkındı baya ağladım yaklaşık 1 saattir de bebek sanki aşağı indi hareketleri normal şuanda da hickiriyor hatta ama niye bu kadar aşağı indi ki esimde yanımda değil bayrama kadar
Bebiş nerde acabaEki Görüntüle 2274921 Bugün itibari ile mama şüko
Hayır kalamıyo .oda da 5kişiyiz önemli olan bebegim ewet ama du için hiç bi tedavı yok nst var tansiyon var sadeceHaklısın canım tam tatile denk geldi ama önemli olan bebisin boşver zaman geçirmeye çalış bı şekilde yanında biri kalabiliyomu
Çıkmak istiyorum desen 2 güne 1 gitsen kontrole evde psikolojik olarak ta daha iyi olabilirsin bu durumdaHayır kalamıyo .oda da 5kişiyiz önemli olan bebegim ewet ama du için hiç bi tedavı yok nst var tansiyon var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?