2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
B Binnurcel Akilvar kızlar bebek odasıniçin çilek’e baktım ama internette çok kötü yorumlar var. Beşiklerin çıtası kırılmış, büyüyen beşiğin birleşme yeri ufalanmış, siz memnun kaldınız mı? Kalitesi nasıl? Yorumları görünce 2 arada kaldım

Good morniiinngg

Sabahın köründe kalkangillerden biri de ben
Beni tabi ki kızım uyandırdı :)

Günaydın kızlar gitgide uyanma saatim düşüyor yakında 4 de falan kalkıcam heralde.ah ahh nerde o saat 10 da kalktığım günlerrrrr

Allah seni bebeğine hazırlıyor. "Alıs erken kalkmalara, zorlanma sonra" diyor :))

Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi 50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun canım, zamanında sağlıkla doğsun inşallahh.
Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benim Vücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
Başınız sağolsun, allah geride kalanlara sabır versin.
Çok güzel bayıldım. Güzel günlerde kullanın inşallah

Devlet hastanesınde kendı istegin ile sezeryan olabılıyormusun bilgisi olan var mı? Biri yok dıyor bırı bekleyelım olmazsa alırız diyo.bilgim olursa ısrarımda olur en azından
Normalde ilk bebekte sezeryan yapmiyolar canım

Ama tüp bebekle hamile kaldigim için sezeryan yapmayı kabul etti doktorum

Benimde son iş günümdü bugün itibarıyla ev hanimligina geçiş yaptım artık
Zaten part time ev part time iş kadını olarak çalışıyorduk. Şimdi full time a geçtin Hayırlı olsun
Bileklerimi 2 gündür göremiyordum ödemden. Bugün kendileriyle yeniden görüştük. Ayakları bol bol uzatıp dinlendirmek lazım. Ben ilk tatil günü rahatım.
Hahahahahh. Çok tatlısınız ya

Hayırlı sabahlar hepinize de güzel annişler Geceden beri 5-6 defa elimi yüzümü ayaklarımı soğuk su ile yıkadım.Tek ben mi alev alıyorum acaba.İnanılmaz sıcak hissediyorum özellikle ayaklarımı
Benim de aynı avuç içi, ayaklarımın altı yanıyor

3 gecedir aşırı bir terleme var bende, ve gece sık uyanma, cam açıkken de karnıma ağrılar giriyor. Nem beni çok etkiledi. Daha şimdiden böylese Temmuzu Ağustosu düşünemiyorum

Selam kızlar oh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.
Tatilde foş diye denize girip dinlenmeyi çok isterdim. İstanbul içi gezeriz. Bi kac yer keşfetmiş eşim. Su ramazan bitsin. Hazır İstanbul biraz boşalmışken

3 gecedir aşırı bir terleme var bende, ve gece sık uyanma, cam açıkken de karnıma ağrılar giriyor. Nem beni çok etkiledi. Daha şimdiden böylese Temmuzu Ağustosu düşünemiyorum

Bizim burada nem yok.Sicak bile değil.Gece pencere açsan donarsın.Ama ben yanıyorum eller ayaklar alev alıyor.Ya sabiiirrrr daha bir aydan fazla var

Selam kızlar oh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.

Annemleri ziyaret(aynı şehirdeyiz) ve full yatış evden çıkmak istemiyorum.Askili ve şortla gezicem evde sanırım.Ates çıkıyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…