Cıksam bayram boyuda 2güne bir gelmek zor olacak birde sürekli kalbını dınlemem gerek dedi .riskliyim ya.göze alamadımÇıkmak istiyorum desen 2 güne 1 gitsen kontrole evde psikolojik olarak ta daha iyi olabilirsin bu durumda
Günaydın kızlar gitgide uyanma saatim düşüyor yakında 4 de falan kalkıcam heralde.ah ahh nerde o saat 10 da kalktığım günlerrrrr
Evet canım sezaryen tarihim:)
Çok geçmiş olsun canım, zamanında sağlıkla doğsun inşallahh.Persembe 90ml olan suyum bugun 69ml.yatış verıldi50mlde doğum oluyormus dualarınıza talibim
Başınız sağolsun, allah geride kalanlara sabır versin.Valla bilemiyorum canım haziranın 11-12si son gün benimVücut da dayanmıyor, dün gece babanemi kaybettik, cenazeye bile gidemiyorum
Çok güzel bayıldım. Güzel günlerde kullanın inşallah
Normalde ilk bebekte sezeryan yapmiyolar canımDevlet hastanesınde kendı istegin ile sezeryan olabılıyormusun bilgisi olan var mı? Biri yok dıyor bırı bekleyelım olmazsa alırız diyo.bilgim olursa ısrarımda olur en azından
Bende bir sıcak basıyor ,bu yaz cok sıcak olacakHayırlı sabahlar hepinize de güzel annişlerGeceden beri 5-6 defa elimi yüzümü ayaklarımı soğuk su ile yıkadım.Tek ben mi alev alıyorum acaba.İnanılmaz sıcak hissediyorum özellikle ayaklarımı
Zaten part time ev part time iş kadını olarak çalışıyorduk. Şimdi full time a geçtinBenimde son iş günümdü bugün itibarıyla ev hanimligina geçiş yaptım artık
Bileklerimi 2 gündür göremiyordum ödemden. Bugün kendileriyle yeniden görüştük. Ayakları bol bol uzatıp dinlendirmek lazım. Ben ilk tatil günü rahatım.Kızlar ayak bileklerim sanki kesilmiş gibi aciyor Dün akşam ilk kez oldu, bugün daha şiddetli inanılmaz bir acı var. Neredeyse ayağa kalkıp üzerine basamiycamacaba ayaklarım taşımıyor da o yüzden mi böyle acı oldu? Var mı bilekleri acıyan benim gibi, ne yapsam da geçse bu acı
Hahahahahh. Çok tatlısınız yaGünaydın güzel hanımlar ❤ 9 günlük tatilin ilk gününde yalnız uyandım. Koca yine kukremelerime dayanamamış kaçmış. Gece de mesaj atmış, pandacim yarın beni uyandırma gece kükreme partisi vardı evde diyeCanim keçi peyniri istedi sabah sabah Ben kaçar, hepinize öpücükler
Benim de aynı avuç içi, ayaklarımın altı yanıyorHayırlı sabahlar hepinize de güzel annişlerGeceden beri 5-6 defa elimi yüzümü ayaklarımı soğuk su ile yıkadım.Tek ben mi alev alıyorum acaba.İnanılmaz sıcak hissediyorum özellikle ayaklarımı
İnsallah tesekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım, zamanında sağlıkla doğsun inşallahh.
Başınız sağolsun, allah geride kalanlara sabır versin.
Hıı evet banada sordu tedavı ile mı oldu diye.benım 1cm acıklıgım varmıs ilerlermi acaba acıklık var diye mi bekliyorumNormalde ilk bebekte sezeryan yapmiyolar canım
Ama tüp bebekle hamile kaldigim için sezeryan yapmayı kabul etti doktorum
Tatilde foş diye denize girip dinlenmeyi çok isterdim. İstanbul içi gezeriz. Bi kac yer keşfetmiş eşim. Su ramazan bitsin. Hazır İstanbul biraz boşalmışkenSelam kızlaroh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.
3 gecedir aşırı bir terleme var bende, ve gece sık uyanma, cam açıkken de karnıma ağrılar giriyor. Nem beni çok etkiledi. Daha şimdiden böylese Temmuzu Ağustosu düşünemiyorum
Selam kızlaroh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.
Aminn canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, zamanında sağlıkla doğsun inşallahh.
Başınız sağolsun, allah geride kalanlara sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?