2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayır kalamıyo .oda da 5kişiyiz önemli olan bebegim ewet ama du için hiç bi tedavı yok nst var tansiyon var sadece
Canım devlette sezeryan tercihin yok. Özelde olsan var ama haftan kucuk oldugu için hiçbir doktor risk alıp sezeryan yapmaz Bebeğini düşün eninde sonunda cıkacak sın oradan oyle dusun.5 kişi de çokmuş yahu hangi şehir orası

Devlet hastanesınde kendı istegin ile sezeryan olabılıyormusun bilgisi olan var mı? Biri yok dıyor bırı bekleyelım olmazsa alırız diyo.bilgim olursa ısrarımda olur en azından
Canım özelde bile isteğe bağlı sezeryan diyemez hiçbir hekim seni oyalar sadece sen niye sezeryan istiyorsun inan iki dogumuda yaşayan biri olarak normal çok daha kolay diyebilirim

Cıksam bayram boyuda 2güne bir gelmek zor olacak birde sürekli kalbını dınlemem gerek dedi .riskliyim ya.göze alamadım
Çıkmak için imza vermen gerek canım çocuğumun ve benim hayati riskimi biliyorum kabul ediyorum sorumlu benim tarzında. Bence boyle bir şey yapma. Orada ne olursa olsun daha guvendesin

Son düzenleme:
3 gecedir aşırı bir terleme var bende, ve gece sık uyanma, cam açıkken de karnıma ağrılar giriyor. Nem beni çok etkiledi. Daha şimdiden böylese Temmuzu Ağustosu düşünemiyorum
Dün gece sinirimden uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırdım kalktım kalktım su içtim balkona çıktım geri yattım mahfoldum resmen sıcaktan

Hayırlı sabahlar hepinize de güzel annişler Geceden beri 5-6 defa elimi yüzümü ayaklarımı soğuk su ile yıkadım.Tek ben mi alev alıyorum acaba.İnanılmaz sıcak hissediyorum özellikle ayaklarımı
Ah öldüm terden kendimle boğştum
Bide iyi zamanda hamilelik geçirdin diyolardı ya

Eşim her daim ev işlerini yapar. Hamile değilken bile. Hamileliğim boyunca iki aya gelene kadar temizlik yemek aklına ne gelirse ondaydı. İki aydır zorla yapıyor. Dün dedim sana nazar değdi sanırım niye böylesin. Annenler gelip yapıyor ya rahata alıştım sanırım diyor Cinnetlik
Günaydın güzel anneleeer
Bugün içimde savaş var oğluş pozisyon değişmeye kalkıyor galiba. Mümkünse normal doğum pozisyonunda kalsın değişmesin.
Benim sağdaki de sanki gene kafayı yukarı döndürecek ya inşallah aşağı da kalır

Canım ben görsel olarak beğendim ve kurumsal bir firma olmasına güvendim de aldım ama öyle çok kaliteli diyemem zaten piyasada aynı segmentte olan ürünlerin hepsi aynı diyebilirim çileğin tasarımı daha zarif geldi bana
sağlam olsun heryeri mdf ağaçmplsun dersende fiyatta o oranda artıyor

Hayırlı sabahlar hepinize de güzel annişler Geceden beri 5-6 defa elimi yüzümü ayaklarımı soğuk su ile yıkadım.Tek ben mi alev alıyorum acaba.İnanılmaz sıcak hissediyorum özellikle ayaklarımı
Bende aynı durumdayım patlıcak gibi ellerim ayaklarım ,gecede kaç defa yıkıyorum
Kan miktarı arttıkça vucudumuzda böle oluyo ama fena bi yanma yani

İnsallah tesekkür ederim canım
Canım bu bı süreç sen sonunda bebeğine kavusacaksin şuan da sana en iyi gelecek olan yer orası canını sıkma kitap oku müzik dinle çık arada yürü hastane bahçesinde ve hep kendine şunu de buradan mutlu ayrılacağım bitecek bı süreç sonuçta

Selam kızlar oh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.
Tatil gerçekten iyi gelecek. Kalkıp giyinmek dışarı çıkmak zor geliyordu. Hep evde ferah ferah durmak istiyorum. Tabii bayram ziyareti yaparız bir iki üç. 9 gün gayet iyi. İnşallah güzel geçer..

Dün gece sinirimden uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırdım kalktım kalktım su içtim balkona çıktım geri yattım mahfoldum resmen sıcaktan
Sanki ödem atıyoruz, dogursak öyle diyeceğim de, o da degil..

Canım hangi hastane orası, bide özele gitme imkanın yok mu? En azından yanında istediğin kişiler kalır, kafanı daha rahat hissedersin
Zübeyde hanım.canım burası bebek hastanesi oldugu için uzmanlar falan var özelde de bos yatıracak yanımda birilerinin kalması konusunda evet ıyı olurdu ama gidemem ki suan suyuna hiçbşy yapamayız diyo 37e kadar yatacakmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…