2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ankara.tabii su gibi terliyoruz cam bile acılmıyo.özele gidebilirim ama istemiyorum cok ellerinden bişey gelmeyecek

Bu katın kapısından bile cıkamıyoruz burada olmak içim rahat ama bi tedavisi olsa

Selam kızlar oh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.
Ablam hiçbir yere gitmeme izin vermiyor. Oturacakmışım kıçımın üstüne Hastane valizi hazırlayacağım, denize gideceğim bol bol. Hiç misafir gelmesin diye de sürekli kapı kapı gezmeyi düşünüyorum Maaşları da yatırmışlar, obaaa

Canım özelde bile isteğe bağlı sezeryan diyemez hiçbir hekim seni oyalar sadece sen niye sezeryan istiyorsun inan iki dogumuda yaşayan biri olarak normal çok daha kolay diyebilirim
Öyledir ama işte korkum var 1cm acıklık varmıs nekadar sürer blmiyorum

Biliyorum canım Zübeyde Hanımı. En azından işin ehli bi hastane, buna şükür, dediğin gibi riske atıp da özele de gidemezsin. En azından kontrol altındasın buna şükredelim, dualarımız seninle ve bebişinle inşallah her şey daha güzel olacak içini ferah tutmaya çalış, oda kalabalık dedin, kulaklık tak istersen kitap oku

Ankara.tabii su gibi terliyoruz cam bile acılmıyo.özele gidebilirim ama istemiyorum cok ellerinden bişey gelmeyecek
Cok kalabalıkmıs canım o kötü olmus ama olsun saglıkla al da yavrunu kucagına gerisi mühim değil. Özele gitsen acayip bir fatura cıkarırlar sana aynı işlem için su an. Normal bos bir serumu bile 60 liraya takıyorlardı 2017 de ki bu gibi durumda serum koluna devamlı takılı oluyor gunde 4 5 tane bitiyor. İlaclar ultrason doppler oda ücreti nst falan saymıyorum bile. O yuzden iyi yapmıssın devlete gıtmekle su asamada zaten tedavi şekli değişmiyor ki özelle devlet arasında bu durumda

Ozgurkus canım çok geçmiş olsun emin ellerdesin yat keyfine bak eksileri görüp moralini bozma artıları görmeye çalış rabbim ferahlık versin inşallah yavruşunu alıp sağ salim çıkacaksın o hastaneden onu düşün ve rahat ol

Kızlar Ben yumurta sayısını ikiye çıkardım kaç gündür yemiyordum yavruşum biraz etlensin dedim abartmadım inşallah

Bugün temizlik yapacağım bende koca kişiside pek isteksiziz ama birinin birşeyler yapması lazım

yarında kendi çamaşırlarımı ve bebeğinkileri yıkayacağım boron la yıkayacağım ayrıyeten bebe deterjanı almadım Atıyorum nevrwsinleri normal deterjanla yıkadıktan sonra bebe deterjanıyla yokanmış yawruşumu getirip oraya koyacağım zincir bozulmuş olacak o yüzden komple borona geçiyorum daha mantıklı geldi

Hepimiz için güzel bi haftasonu olsun inşallah iyi bakın kendinize ve bayramdan önce doğurmuyoruz söz müüüü

Kızlar merhaba ben görüşten geldim. Benim oğlanın kilosu 3148 gr olmuş. Fl 7.39 yazıyor usg de yani boyu 52 cm mi Birde nst de bebek hareket ettikçe sancı 100 lere çıktı ama hiç ağrı hissetmiyorum doktor iyi dedi ona da

Eklentiler

• E98157FC-8F86-4903-8C79-506B42542AB7.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 73
Selam orta dogu ve balkanlarin en tatli hamişleri :))
Kontrole gittim benim minnoş kzim 2132 gram olmuş 31+6 dayim ... suyum iyi tansiyon iyi bebek iyi cok sükür .. erken dogum.riskim yokmuş .. calisabilir rapory aldim zaten tatil bayram sonrasi 5 gün calisip calisamaz alicam misss
Oglumun portfolyosu var onu okula goturücem bayram sonrasi da annemler tatile giderken oglumh da goturecekler biraz dinlenirim ben de .... bu havalarda calismayi sevmiyorum

Kızlar bu nişan gelmesi nasıl bi şey?? Mukozalı akıntım geldi az, yapış yapış, ama normal akıntı gibi değil, nasıl anlayacağım?? Bide ayaklarımdan başlayan adet ağrısı gibi ağrım var ama kasılma falan yok

Canım ilk bebegin kiz mıydı?kizlarda su gelmesi sık yaşanıyor deniyorda dogruluk payi var mi diye merak ettim. Benim kuzimda da 37.haftada suyum gelmişti cunku

Maşallahh maşallah iri kıyım bebeler bizim grubun biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…