Dün doktor söyledi bana normalden fazla akıntın olabilir panik yapma diyeKızlar bu nişan gelmesi nasıl bi şey?? Mukozalı akıntın geldi az, yapış yapış, ama normal akıntı gibi değil, nasıl anlayacağım
MaşallahKızlar merhaba ben görüşten geldim. Benim oğlanın kilosu 3148 gr olmuş. Fl 7.39 yazıyor usg de yani boyu 52 cm miBirde nst de bebek hareket ettikçe sancı 100 lere çıktı ama hiç ağrı hissetmiyorum doktor iyi dedi ona da
Maşallah canım BebişineSelam orta dogu ve balkanlarin en tatli hamişleri :))
Kontrole gittim benim minnoş kzim 2132 gram olmuş 31+6 dayim ... suyum iyi tansiyon iyi bebek iyi cok sükür .. erken dogum.riskim yokmuş .. calisabilir rapory aldim zaten tatilbayram sonrasi 5 gün calisip calisamaz alicam misss
Oglumun portfolyosu var onu okula goturücem bayram sonrasi da annemler tatile giderken oglumh da goturecekler biraz dinlenirim ben de .... bu havalarda calismayi sevmiyorum
Tesadüf mü bilmyorum ama arkadaşımın oğlan da gelmedi keseyi hastanede patlattılar kızında sancıyla beraber evde geldiCanım ilk bebegin kiz mıydı?kizlarda su gelmesi sık yaşanıyor deniyorda dogruluk payi var mi diye merak ettim. Benim kuzimda da 37.haftada suyum gelmişti cunku
Hepsine masallah kuzucuklarinMaşallah canım Bebişine
Nerelermiş oralar
Bizde istanbuldayız tiyo verin
Beykoz çayırı, kücüksu kasrıIstanbul icin gezme tavsiyesi alabilirim canim cok iyi bilmiyorum burayi
İşte sıkıntı normal akıntı gibi değil ama pembe de değil beyaz renkte, umarım önemli değildir, insan sona yaklaştıkça ve ilk defa bu durumda iken her şeyi irdeliyorDün doktor söyledi bana normalden fazla akıntın olabilir panik yapma diye
Nişan bence normal akıntı gibi olmuyor pembemsi bişey diye biliyorum
Maşallah canım, ben de bu cuma 32 hafta çalışabilir raporu aldım, bayram sonrası çalışamaz raporu alacağım. Benim minnak 1866 gr. Minyon olacak kızım sanırım.Selam orta dogu ve balkanlarin en tatli hamişleri :))
Kontrole gittim benim minnoş kzim 2132 gram olmuş 31+6 dayim ... suyum iyi tansiyon iyi bebek iyi cok sükür .. erken dogum.riskim yokmuş .. calisabilir rapory aldim zaten tatilbayram sonrasi 5 gün calisip calisamaz alicam misss
Oglumun portfolyosu var onu okula goturücem bayram sonrasi da annemler tatile giderken oglumh da goturecekler biraz dinlenirim ben de .... bu havalarda calismayi sevmiyorum
Ay gizli saklı biyerler sandımBeykoz çayırı, kücüksu kasrı
Nakkaştepe Millet parkı (piknik icin)
Aydos golü (mangallı piknik için)
Fenerbahçe ordu evi (yanında Fenerbahçe parkı var)
Nezahat hanım botanik bahçesi
Sultanbeyli gölet
Çok yere gittik buralar kaldı yoksa liste çok uzun İstanbul için..
İşte sıkıntı normal akıntı gibi değil ama pembe de değil beyaz renkte, umarım önemli değildir, insan sona yaklaştıkça ve ilk defa bu durumda iken her şeyi irdeliyor
Nişan rn erken belirti galiba dimiİşte sıkıntı normal akıntı gibi değil ama pembe de değil beyaz renkte, umarım önemli değildir, insan sona yaklaştıkça ve ilk defa bu durumda iken her şeyi irdeliyor
Ben de bilmiyorum canım şimdi araştırıyorum nettenNişan rn erken belirti galiba dimi
Bazısının 36 da gelip 39 da doğurduğu oluyo
Benim ikinci sözde cahillikte tavan yapmışım
Ben hic kiloya takilmiyorum oglum 2720 dogsu cok sagliklu bir bebeklik gecirdi iki yil da anne sütü aldi .. kuvezde de kalmadi antibiyotik kullanmadan büyüttüm ... kiloyla sagligin alakasi yok ... saglikli olsun kuzucuklarimiz ..Maşallah canım, ben de bu cuma 32 hafta çalışabilir raporu aldım, bayram sonrası çalışamaz raporu alacağım. Benim minnak 1866 gr. Minyon olacak kızım sanırım.
benimki hala kafa yukarda ters pozisyondaGünaydın güzel anneleeer
Bugün içimde savaş var oğluş pozisyon değişmeye kalkıyor galiba. Mümkünse normal doğum pozisyonunda kalsın değişmesin.
ahaha ne güldüm yaGünaydın güzel hanımlar ❤ 9 günlük tatilin ilk gününde yalnız uyandım. Koca yine kukremelerime dayanamamış kaçmış. Gece de mesaj atmış, pandacim yarın beni uyandırma gece kükreme partisi vardı evde diyeCanim keçi peyniri istedi sabah sabah Ben kaçar, hepinize öpücükler
bayramda plan mlan yok bizim maalesefSelam kızlaroh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.
Sanırım öyle oluyor ama vaktimiz varken uyuyaydık:))))Good morniiinngg
Sabahın köründe kalkangillerden biri de ben
Beni tabi ki kızım uyandırdı :)
Allah seni bebeğine hazırlıyor. "Alıs erken kalkmalara, zorlanma sonra" diyor :))
Değiştir kız ne zaman doğıurcaksan ozamana yap.buradan geri sayım yapıyorum .öbür takvim bana hiç uymuyor ki ne doğuma ne bebeğin gelişimine:))Ayşş heyecanlandım bende mi değiştirsem ki muhtemelen 12 temmuz benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?