2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah canım Bebişine

Canım ilk bebegin kiz mıydı?kizlarda su gelmesi sık yaşanıyor deniyorda dogruluk payi var mi diye merak ettim. Benim kuzimda da 37.haftada suyum gelmişti cunku
Tesadüf mü bilmyorum ama arkadaşımın oğlan da gelmedi keseyi hastanede patlattılar kızında sancıyla beraber evde geldi
Annemin bizde suyu gelmiş erkek kardeşimde gelmedi 5 cm falan açıklığı vardı
Bende bunu merak ediyorum

Nerelermiş oralar
Bizde istanbuldayız tiyo verin
Istanbul icin gezme tavsiyesi alabilirim canim cok iyi bilmiyorum burayi
Beykoz çayırı, kücüksu kasrı
Nakkaştepe Millet parkı (piknik icin)
Aydos golü (mangallı piknik için)
Fenerbahçe ordu evi (yanında Fenerbahçe parkı var)
Nezahat hanım botanik bahçesi
Sultanbeyli gölet
Çok yere gittik buralar kaldı yoksa liste çok uzun İstanbul için..

Dün doktor söyledi bana normalden fazla akıntın olabilir panik yapma diye
Nişan bence normal akıntı gibi olmuyor pembemsi bişey diye biliyorum
İşte sıkıntı normal akıntı gibi değil ama pembe de değil beyaz renkte, umarım önemli değildir, insan sona yaklaştıkça ve ilk defa bu durumda iken her şeyi irdeliyor

Maşallah canım, ben de bu cuma 32 hafta çalışabilir raporu aldım, bayram sonrası çalışamaz raporu alacağım. Benim minnak 1866 gr. Minyon olacak kızım sanırım.

Kızlar ben çok bunaldım yine. Kedi konusu biraz durulmuştu Doğum zamanı yaklaştıkça gene evden gönderin, birine verin diye başladı millet Gına geldi artık kimseyi kırmak istemiyorum ama ne desem olmuyor güzellikle. Birde sıcaklar başlayınca benim oğlan tüy döküyor fazlaca onu gördükçe iyice üstüme geliyorlar. En sonunda giriş kapısına yazı asacağım kedi konusu tartışmaya kapalı diye ya

Ay gizli saklı biyerler sandım
Biliyorum buraları canım
Karşıdasınız bide siz galiba
Bu tarafa geçerseniz de çatalca tarafını tavsiye ederim
Flamingo köy
Akademi binicilik klübü
Çatalcadaki sahiller göl kenarı balıkçılar denize bile girebilirsiniz
Bunlar çatalca çevresi

İşte sıkıntı normal akıntı gibi değil ama pembe de değil beyaz renkte, umarım önemli değildir, insan sona yaklaştıkça ve ilk defa bu durumda iken her şeyi irdeliyor

Bende de yeşilimsi akıntı var canım dra sörfüm normal dedi.

Nişan rn erken belirti galiba dimi
Bazısının 36 da gelip 39 da doğurduğu oluyo

Benim ikinci sözde cahillikte tavan yapmışım

Maşallah canım, ben de bu cuma 32 hafta çalışabilir raporu aldım, bayram sonrası çalışamaz raporu alacağım. Benim minnak 1866 gr. Minyon olacak kızım sanırım.
Ben hic kiloya takilmiyorum oglum 2720 dogsu cok sagliklu bir bebeklik gecirdi iki yil da anne sütü aldi .. kuvezde de kalmadi antibiyotik kullanmadan büyüttüm ... kiloyla sagligin alakasi yok ... saglikli olsun kuzucuklarimiz ..

Günaydın güzel anneleeer
Bugün içimde savaş var oğluş pozisyon değişmeye kalkıyor galiba. Mümkünse normal doğum pozisyonunda kalsın değişmesin.
benimki hala kafa yukarda ters pozisyonda
dün gece öyle değişik hareketler yaptıki gözümden yaş geldi
inşallah doğum pozisyonuna geçiyodur artık
doktorum yeri daraldı artık dönmesi zor diyo ama bi umut benimkide

ahaha ne güldüm ya

Selam kızlar oh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.
bayramda plan mlan yok bizim maalesef
eşim hizmet sektöründe çalışıyo bayram izni yok sadece çarşamba haftalık iznine denk geliyo bayramın 2. günü o gün anane babane kendi anne babalarımız ziyaretle geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…