2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben annemde kaldım dün gece sabah bana horlamandan korktum kaçtım diyo:)) canım kocam korkudan bişey diyemiyor bana. Demekki:))

Dün yine hadsizin biri çocuk doğunca gönderin bunu evden dedi rahatsız olan gelmeyebilir kedimle çocuğun beraber büyüyecek dedim artık kim olursa olsun tahammülüm kalmadı benimde
Canım biz traş ettirdik 4 ay önce anca dökülmeye başladı ufaktan 4 ayda bir traş kıl problemini ortadan kaldırır şimdi yine ettircez bayramdan sonra

Hayırlı sabahlar hepinize de güzel annişler Geceden beri 5-6 defa elimi yüzümü ayaklarımı soğuk su ile yıkadım.Tek ben mi alev alıyorum acaba.İnanılmaz sıcak hissediyorum özellikle ayaklarımı
Bende öyle canım annenin ev benim evden dahada sıcakmış klima var ama anam actırmıyo ki çarpar diye gidip gidip duş alıyorum valla evime gidim hiçbişi dinlemicem acıcam klimamı

Selam kızlar oh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.
Plan mı canım? Ne planı:)))) karnım burnumda tabirinin canlı örneği bir ben ateş sıcaklığında İzmir haliyle plan mlan yok otur aşşa doğumu bekle modundayım:))

Ay allah yardımcınız olsun
Çok sinir bozucu bişeydir kime neyse

Traşı bende düşünüyorum canım anestezi vermeden yapan bir veteriner bulsam keşke. Anesteziden çok zor çıkıyor oğlum korkuyorum. Furminatör aldım bilmem işe yarayacak mı? Yani artık bıkkınlık geldi bana. O bize alıştı minicikti hiç sokak görmedi. Nasıl yaşar bu hayvan diye düşünmüyorlar hiç

Plan mı canım? Ne planı:)))) karnım burnumda tabirinin canlı örneği bir ben ateş sıcaklığında İzmir haliyle plan mlan yok otur aşşa doğumu bekle modundayım:))
Dün bizi dr bir gaza getirdi
Gidin evde durmayıb yakın biyerlere denize girsin şükran ,haziran 30 a kadar girebilirsin falan diye :)
Ben trafikten korkuma oturdum popomun üstüne yoksa kesin kaçardım
İstanbulda kaçarız günübirlik artık bizde

İşe yaramıyor canım Malesef eldiven aldım tarak aldım furminatör aldım anca kırpıyo işte 1 saat sonra gene aynı
Canım dozunu az yapsınlar aslında hemen 1 saate kendine geliyo az yapınca bide bizde tutarız yardım ederiz diye teklif ederseniz belki anestezi yapılmadan hallederler
Bizim oğlana anestezi yaptırmadık eşim tuttu yardım etti Bi iki yerinde ufacık kesik olmuştu o kadar

Anlaşılan dün gece hepimiz için zor geçmiş sıcaktan .yatar yatmaz başlıyor ter akmaya(
Yine iyiyiz ya eylülde doğursak naapcaktık

Ben dün laiyka tavsiyesi ile magnezyumu çaktım yattım ölü gibi uyumuşun
Terlediğim halde uyanmadım çişe bile kalkmadım bir iki kez dışında
Bide ben uyuyorum ya son günlerde aşırı
Hepiniz uykusuzsunuz ama ben tam tersi sabahtan öğlene kesintisiz uyku

Deli gibiydim balkona gir çık gir çık soğuk su iç geri yat 1 saat sonra gene kalk aynı şeyler bugün tutulmayı göze alıp vantilatörle yatıcam valla yoksa günlerim berbat geçicek
Bende klima aç kapa yapıcam napim zaten uyuyamıyorum birde sıcak uykusuzlukdan hasta olucam bu gidişle

Bunlardan bi fenerbahce ordu evine birde fenerbahce parkina gittik gecen gun.park guzel cidden.digerleri aklimda olsn tesekkurler:)

Tatilde foş diye denize girip dinlenmeyi çok isterdim. İstanbul içi gezeriz. Bi kac yer keşfetmiş eşim. Su ramazan bitsin. Hazır İstanbul biraz boşalmışken
Derin bir Offffffffff çektim. Keşkeeee. Evet istanbul boşalmışken gezin, hatta adalara gidin.
Annemleri ziyaret(aynı şehirdeyiz) ve full yatış evden çıkmak istemiyorum.Askili ve şortla gezicem evde sanırım.Ates çıkıyor benden
Ateş bizi çağırıyor. Ben dr yanıyorum valla. Ben de senin gibiyim ama biraz da temizlik yaparım bunun yanında

İyi yapmışsın canım. Ben bebek deterjanı aldım ama o paket bitince bizimkilerle atmaya başlarım diyorum. Cilt problemi olmasın da öyle devam edelim inş. Daha öncekilerde öyle yapmıştım.

Canım nişan pembeli bir şey oluyor.

Canım ilk bebegin kiz mıydı?kizlarda su gelmesi sık yaşanıyor deniyorda dogruluk payi var mi diye merak ettim. Benim kuzimda da 37.haftada suyum gelmişti cunku
Aynen öyle canım. Kızda su, oğlanda gece 3 çeyrek uyandıran sancı, sabaha nişan geldi.
Ben de ilk çocuğum ben de önce su gelerek doğmuşum. Kardeşim erkek o öyle değilmiş.

ben 14. haftamda 5 gün hastanede yattım 4300 lira fatura çıkardılar
allahtan özel sigortamız varda o kadar ödemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…