2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende hem yedim hem kokladım canım bir şey olmaz korkma
Az derdimiz var gibi bide bunları takıyorlar kafamıza yazık değil mi bize kafa kafa değil kazan oldu bunları düşüne düşüne
Kız Birefebirece gül kokladınmı çilek yedinmi beben nasıl gülü mülü var mı
Kız erken doğurduğuna pişman olacak hergün birsürü soru

Canım zahmet olmassa malzemeleri ve yapılısını alabılırmıyım tarifini en yakın arkadasımızın dogumgunu yaklasıyr ona yapaalım diyorduk harfli pastalardan

Yok artık asla yapmam iyi sabır varmış sende
Belki de canım. Bu sefer korkuyorum bir de nasıl dogacak diye
Birkaç ay öncesine kadar bende feci korkuyordum kalmadı şükür korkum. Normal mi doğurdun canım kızını?

Kızlar merhaba :))) bir süredir yazamıyorum maalesef. Göğüs pompası aldım sonunda lansinoh 2li. Bir indirim kodu ile 270 küstüre geldi. Düşünen varsa kodu verebilirim.
Birde bugün hareketleri daha bir sertleşti göbeğim yamuluyor resmen ayağı bir taraftan pooosu bir taraftan çöküyor. Birde vajinamda inçe ince sızılar hissediyorum ara ara normal mi acaba

Peki Hangi siteden aldın canım

Ayni şeyleri hissediyorum canım bende. Şuan göbeğim yamuk yerinde durmuyor masallah

Selam teyzeler biz azıcık gezip geldik
Cingene gibi giyinmeme bakmayın üstüme bunlar oluyor anca

Kızlar sizce 35+3 için göbeğim çok mu büyük?

Kanadali fıstık kalbin gibi yüzünde güzelmiş maşallah.Karninda gayet normal vücudunla orantılı

Ayy bende doğumdan sonra hemen ona baktım leke filan var mı diye de kuzum da ben bile yok ama çok kıllı sırtında bile tüy var yavrunun

Ayy bende doğumdan sonra hemen ona baktım leke filan var mı diye de kuzum da ben bile yok ama çok kıllı sırtında bile tüy var yavrunun
Dökülür onlar kuzum hem erkek dediğin döşü gıllı olur takma kafaya peki sen gül filan kokladınmı yani şüphelencek bişey yaptınmı doğumdan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…