Az derdimiz var gibi bide bunları takıyorlar kafamıza yazık değil mi bize kafa kafa değil kazan oldu bunları düşüne düşüne
Kız Birefebirece
gül kokladınmı çilek yedinmi beben nasıl gülü mülü var mı
Kız erken doğurduğuna pişman olacak hergün birsürü soru
Kızlar inanılmaz kötüyüm önce üşümeyle bacak ağrısı başladı ateşim çıkıcak sandım sonra ateş bastı ter boşaldı titreme başladı ateş yok Allahım noluyo bana
bugün günlerden babyshower
pastamızı ananemiz yaptı
süslemeleri teyzemiz
anası süslenip püslenip eğlenmeye bakıcak
20 haftadır hep endişe hep üzüntü sıkıntıyla geçti artık rahat bi nefes alıp kuzumu bekleme zamanı
herşey çok güzel olacakkk
Canım zahmet olmassa malzemeleri ve yapılısını alabılırmıyım tarifini en yakın arkadasımızın dogumgunu yaklasıyr ona yapaalım diyorduk harfli pastalardan
showerladık bitti
ay çok eğlendik çok güzeldi herşey
banada güzel moral oldu bütün arkadaşlarımla birarada olmak
bu sefer gizlemicem yüzümü ya aman kim napsın beni diyerek koyuyorum
Kızlar merhaba :))) bir süredir yazamıyorum maalesef. Göğüs pompası aldım sonunda lansinoh 2li. Bir indirim kodu ile 270 küstüre geldi. Düşünen varsa kodu verebilirim.
Birde bugün hareketleri daha bir sertleşti göbeğim yamuluyor resmen ayağı bir taraftan pooosu bir taraftan çöküyor. Birde vajinamda inçe ince sızılar hissediyorum ara ara normal mi acaba
Kızlar merhaba :))) bir süredir yazamıyorum maalesef. Göğüs pompası aldım sonunda lansinoh 2li. Bir indirim kodu ile 270 küstüre geldi. Düşünen varsa kodu verebilirim.
Birde bugün hareketleri daha bir sertleşti göbeğim yamuluyor resmen ayağı bir taraftan pooosu bir taraftan çöküyor. Birde vajinamda inçe ince sızılar hissediyorum ara ara normal mi acaba
Yok kuzum inan ki üşütme grip o tarz bişey değil bende başta öyle sandım ama bu bambaşka bişey hani hamlarsın da çok uzun süre koşarsın et kırılması olur ya öyle kemiklerime kadar sızlıyo
Az derdimiz var gibi bide bunları takıyorlar kafamıza yazık değil mi bize kafa kafa değil kazan oldu bunları düşüne düşüne
Kız Birefebirece
gül kokladınmı çilek yedinmi beben nasıl gülü mülü var mı
Kız erken doğurduğuna pişman olacak hergün birsürü soru