Elektrikli göğüs pompası lansinoh 2li isteyenler en uygun fiyat kırmızı sepette, büyük indirim var bakın derim. Geçende yazmıştım. HESABİNİBİLENANNE indirim kodu ile
Oğlum aniden gelince odası yarım kaldi. Hastane de çok masraflı olunca körpe danamın dolabı kaldı bu ay alamiycaz bende odamdaki sifonyeri koydum Birde aklınızda olsun yenidoganlarda göz işlemesi oluyor. Sağlıklı diyorlar ama yine de gözünün biri çok capaklandigi için acamiyordu. Araya haftasonu girdi eczane de yok. Gelen gidenden fırsat bulup nöbetçi eczane de arayamadik. Sütümden damlattim dün gece. Düzelmiş çok sukur. Anne sütü mucizeymis gerçekten
Oğlum aniden gelince odası yarım kaldi. Hastane de çok masraflı olunca körpe danamın dolabı kaldı bu ay alamiycaz bende odamdaki sifonyeri koydum Birde aklınızda olsun yenidoganlarda göz işlemesi oluyor. Sağlıklı diyorlar ama yine de gözünün biri çok capaklandigi için acamiyordu. Araya haftasonu girdi eczane de yok. Gelen gidenden fırsat bulup nöbetçi eczane de arayamadik. Sütümden damlattim dün gece. Düzelmiş çok sukur. Anne sütü mucizeymis gerçekten
Birefebirece
canim dananin fotosunu paylascan mi :)
Kizlar bi sorum var bizim evde klima vantilator yok evde yeniyiz.sizce bebekler icin hangisi uygun? Tavan vantilatoru almak mi yatak odasina? Salon icin napmak gerekir?
Canım zahmet olmassa malzemeleri ve yapılısını alabılırmıyım tarifini en yakın arkadasımızın dogumgunu yaklasıyr ona yapaalım diyorduk harfli pastalardan
Kızlar ya halam bizdeydi iftara çilek koymuştum sofraya bana sen yeme dedi gül oluyormuş bebekte şimdiye kadar çok yedim varmı böyle bi durum yaaa uyuz etti beniii
Birefebirece
canim dananin fotosunu paylascan mi :)
Kizlar bi sorum var bizim evde klima vantilator yok evde yeniyiz.sizce bebekler icin hangisi uygun? Tavan vantilatoru almak mi yatak odasina? Salon icin napmak gerekir?
Bebeğe direkt vurmaması önemli ikisi de olur, bizim salonda klima var, yatak odası sogusun istiyorsak evdeki tüm kapıları kapatıp sadece yatak odasını açık tutuyoruz soğuyor. Klima ile aynı odadaysak da bebeğe direkt uflememesi gerekiyor sadece buna dikkat etmek gerek..