Elektrikli göğüs pompası lansinoh 2li isteyenler en uygun fiyat kırmızı sepette, büyük indirim var bakın derim. Geçende yazmıştım. HESABİNİBİLENANNE indirim kodu ile
kızlar birşey soracağım daha önce grupta konusu geçtimi bilmiyorum ama en azından tecrübeli anneler bana yardımcı olursa, ya da bilginizi paylaşırsanız çok sevineceğim. kanguru almayı düşünen var mı sizce faydalı mı? çoğu arkadaşım hiç kullanmadım diyor o yüzden soruyorum
Oğlum aniden gelince odası yarım kaldi. Hastane de çok masraflı olunca körpe danamın dolabı kaldı bu ay alamiycaz bende odamdaki sifonyeri koydum Birde aklınızda olsun yenidoganlarda göz işlemesi oluyor. Sağlıklı diyorlar ama yine de gözünün biri çok capaklandigi için acamiyordu. Araya haftasonu girdi eczane de yok. Gelen gidenden fırsat bulup nöbetçi eczane de arayamadik. Sütümden damlattim dün gece. Düzelmiş çok sukur. Anne sütü mucizeymis gerçekten
Günlerden Gaziantep/27 :) bugün de çalışma olmasaydı iyiydi :/
Nasipse ikinci kez anne olucam, ilki normal doğmuştu ona rağmen dün acayip bı korku sardı içimi oturup ağladım nasıl doğacak bu ben vazgeçtim diye halbuki kötü bir anım da yok
Günlerden Gaziantep/27 :) bugün de çalışma olmasaydı iyiydi :/
Nasipse ikinci kez anne olucam, ilki normal doğmuştu ona rağmen dün acayip bı korku sardı içimi oturup ağladım nasıl doğacak bu ben vazgeçtim diye halbuki kötü bir anım da yok
Hayırlı sabahlar arefe gününden.Temizlik yapmam lazımmmm.Ve ben evde cıbıl dolaşmaktan hasta oluyorum galiba.Bi boğaz yanması ve öksürükle uyandım.Bayramı hasta geçirmek istemiyorummmm