2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok güzel küçük prens en sevdiğim güzel günlerde kullanın inşallah canım
Biz çıktık şükür hersey yolundaymış 2050 gram olmusuz 2 hafta öndeyiz bu da fotomuz

Eki Görüntüle 2275685
Maşallah
Ben daha yeni girdim eve gezmelerden
Sahile indik falan
Böyle fırt fırt gezmeler bitecek mi şimdi ya
Bitmez canım koy bebeyi sırtına gez. Ben gebeliğimi evde kapalı geçirince kendimi dışarlara atacağım iki bebeyle

@Meylen @gizemlibankaci kızlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Bende hem yedim hem kokladım canım bir şey olmaz korkma

Canım kendini iyi takip et de olmazsa git bari hastaneye
Nasıl oldun cnm
@Meylen ve @gizemlibankaci gecmiş olsun kızlar dayanın direnin son üc hafta sağ salim sağlıkla atlatalımminşallah gecmis olsun cok
Canım magnezyum aliyomusun
@gizemlibankaci @Meylen geçmiş olsun kızlar.Allah beterinden korusun.Meylencim magnezyum kullanıyor musun
@gizemlibankaci @Meylen çok geçmiş olsun hanımlar, şimdi nasılsınız?
@Meylen @gizemlibankaci kızlar çok geçmiş olsun, bugün nasılsınız?
B bibliyofil_k ciğim güzel haberlerle gel canım.
@x hnm güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın uykusuz anneler
@Meylen @gizemlibankaci çok geçmiş olsun nasıl oldunuz? Bebişlerini göreceklerin gözü aydın hayırlı haberlerle gelin

Kızlar ben hayatımda ne böyle bişey gördüm ne yaşadım çocuk gibi ağladım resmen gece ne uyuyabildim ne durabildim bacak ağrısı Bi üşüyorum Bi ter atıyorum hala aynıyım
Randevum 2de bakalım nolcak
Çok sağolun

Geçmiş olsun canım bekliyoruz haberini

Güzel haberlerle gel inşallah hadi bakalım

Canım benim Allah şifa versin umarım sorun yoktur kafanı rahatt tut

Canim ben gecen.hafta 32+3 gunlukken gittigimde 2416 grmdi doktorum 1.5 hafta onde dedi. Burada paylasilanlara bakinca benim doktorum mu yanlis soyluyo acaba diyorum
Benim dr um en iyisi hiç ayrıntılı açıklama yapıp kafamı karıştırmıyor Herşey normal deyip gönderiyor oysa us da değerler baya farklı kimi önde kimi arkada ama gündeme bile getirmedi şimdiye kadar. Demek ki önemli bir şey değil kızlar dr um şehrin en tecrübeli güvenilir dr larından. Siz de takılmamaya çalışın bende her bebeğin gelişimi aynı olamaz o değerler de bi standarta göre belirleniyor sonuçta

Canim ben gecen.hafta 32+3 gunlukken gittigimde 2416 grmdi doktorum 1.5 hafta onde dedi. Burada paylasilanlara bakinca benim doktorum mu yanlis soyluyo acaba diyorum
Ben 31+6yım bugün canm çok da önemli değil sağlıklı olsunlar da kuzum her ultrason farklı ölçebiliyor

Canim ben zaten normal.dogum.istedigim icin boyle cok iri bebek istemiyroum tabi sagliklik olsun hayirlisi neyse o sekilde.dogsun ama gonlum o yonden.Sadece diyorum iride doktorum mu bilmiyo acaba.

Ben 31+6yım bugün canm çok da önemli değil sağlıklı olsunlar da kuzum her ultrason farklı ölçebiliyor ☺
Aynen saglikli olsunlar canim oncelik o.Ben boyle cok iri olsun istemiyroum normal olmasi en guzeli.Hani doktorum mu yanlis soyluyo acaba diye.dusundum.Bebisin de cok tatli masallah bal.yanak

Canim ben zaten normal.dogum.istedigim icin boyle cok iri bebek istemiyroum tabi sagliklik olsun hayirlisi neyse o sekilde.dogsun ama gonlum o yonden.Sadece diyorum iride doktorum mu bilmiyo acaba.

canım senle günümüz hemen hemen aynı. benim bebeğim iri biraz mesela, bütün değerleri 1 hafta kilosu 3 hafta önde gidiyor. en son 32+1de gittiğimizde 2400 gramdı.
kendi doktorum bebek için kilolu demişti mesela, 32. haftada başka bi doktora gittik o bütün değerleri iyi bir hafta önde çok iyi dedi. hiç kilolu falan demedi mesela. değişiyor demek ki doktordan doktora..

2700 de cokmus Aynen canim her doktor ayri olcuyo demek.Hani bir sikinti falan.olmasinda gerisi onemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…