2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım geçmiş olsun haberlerini bekliyoruz

2700 de cokmus Aynen canim her doktor ayri olcuyo demek.Hani bir sikinti falan.olmasinda gerisi onemli degil.

Yanlış yazmışım düzelttim 2400 falandı o zaman gittiğimizde. eşim de şok oldu. bana tatlı, hamurişi, pilav, makarna gibi şeyler yedirtmiyor evde çok karışıyor yediklerime. sanıyor ki ben hiç yemiyorum ama iş yerinde o yok diye canımın istediğini yiyorum valla. büyük ihtimalle o yüzden bebiş de tombiş oldu

Ohooo kızlar hiçbirinizin iri değil valla merak etmeyin iri bebek benimki

Allah şifa versin canım hayırlı haberlerle gelin inşallah

Birkaç ay öncesine kadar bende feci korkuyordum kalmadı şükür korkum. Normal mi doğurdun canım kızını?
Yok canım sezeryandı. Spinal olmustum. Sımdı dusununce korku sarıyor. O zaman sureci bilmiyordum şimdi biliyorum. Dogum anından değil de sonrasındaki agrıdan korkuyorum

Canım ne iş yapıyorsun? Bugün bankalar falan açık galiba.
Sorma ben de hiç o yoldan geçmemiş gibi kaygılanıyorum bazen. İnş. güzelce kavuşuruz bebelere..

Saryacım doğru mu anlıyorum özellikle kilo eşittir sağlıklı algısı var. Sen buna kızıyorsun sanırım. Ben de birkaç mesajda yazdım onlar yaklaşık oluyor. Bebek öyle doğmayabiliyor. Genetik özellikler çok etkili. Özellikle doğum sonrası vs. ama yapacak bir şey yok
Yine kv geldi aklıma doğduktan sonra (benimkiler gayet iyi kilolarda doğdular) beslenme ve büyüme sürecinde benimkileri hep başkasının bebeleriyle kıyaslıyordu. Kendi kilo verme diyeti yapıyor bilmem kimin çocuk moccuk gibi. Ya kilo iyi bir şey değil kendin yaşıyorsun işte gel de anlat kv ye

Canım 32+2 de bebeğim sadece 1776 gr üstelik şekerim ve tek damarda direncim var, doktor bayramdan sonra kilo almamışsa karar vericem dedi kaygılı insanlardan biri de benim işte maalesef

Aynen canım ona kızıyorum, zaten doğumdan sonra hepimiz öyle ya da böyke toplumun baskısına maruz kalıncaz. Bir dr bir şey 1 kez söylenir 1000 kez değil. Hastanede yatanı var bebeği 3 hafta geriden geleni var. Bu kadar göze sokulmaz ki. Her 10 posttan biri bebeğim tosun gibi. Tamam olsun hrpimizin bebeği sağlıklı olsun zaten, gelişimleri güzel olsun. Ama başka insanlar bundan nasıl etkilenir diye düşünmek lazım.

Ben tatli hamur isi yemiyorum canim.Ben ceviz, badem,yogurt,sut,yumurta,çökelek ve tahin hic aksaadan yedim.Kendim de 7 kilo aldim.

Valla canım doktor bana haftasına göre iri dediğinden beri içim içimi yiyor iri olması sağlıklı çok iyi olduğu anlamına gelmiyor. Benim gizli şekerimden dolayı şişmiş çocuğum bunun vicdan azabını çok derinden yaşıyorum İnan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…