Canım geçmiş olsun haberlerini bekliyoruzKızlar ben hayatımda ne böyle bişey gördüm ne yaşadım çocuk gibi ağladım resmen gece ne uyuyabildim ne durabildim bacak ağrısı Bi üşüyorum Bi ter atıyorum hala aynıyım
Randevum 2de bakalım nolcak
Çok sağolun
2700 de cokmusAynen canim her doktor ayri olcuyo demek.Hani bir sikinti falan.olmasinda gerisi onemli degil.
Ohooo kızlar hiçbirinizin iri değil valla merak etmeyin iri bebek benimkicanım senle günümüz hemen hemen aynı. benim bebeğim iri biraz mesela, bütün değerleri 1 hafta kilosu 3 hafta önde gidiyor. en son 32+1de gittiğimizde 2400 gramdı.
kendi doktorum bebek için kilolu demişti mesela, 32. haftada başka bi doktora gittik o bütün değerleri iyi bir hafta önde çok iyi dedi. hiç kilolu falan demedi mesela. değişiyor demek ki doktordan doktora..
Allah şifa versin canım hayırlı haberlerle gelin inşallahKızlar ben hayatımda ne böyle bişey gördüm ne yaşadım çocuk gibi ağladım resmen gece ne uyuyabildim ne durabildim bacak ağrısı Bi üşüyorum Bi ter atıyorum hala aynıyım
Randevum 2de bakalım nolcak
Çok sağolun
Yok canım sezeryandı. Spinal olmustum. Sımdı dusununce korku sarıyor. O zaman sureci bilmiyordum şimdi biliyorum. Dogum anından değil de sonrasındaki agrıdan korkuyorumBirkaç ay öncesine kadar bende feci korkuyordum kalmadı şükür korkum. Normal mi doğurdun canım kızını?
Maşallah heryeri köfteBiz çıktık şükür hersey yolundaymış 2050 gram olmusuz 2 hafta öndeyiz bu da fotomuz
Eki Görüntüle 2275685
Oy maşallah kuzuya. Ağza burna bak hele yerim yerimBiz çıktık şükür hersey yolundaymış 2050 gram olmusuz 2 hafta öndeyiz bu da fotomuz
Eki Görüntüle 2275685
Hakikaten baya uygunmus ama kalmamısKızlar almayan varsa Migros sanal markette molfix 1 numara yenidoğan bebek bezi 100 lü 46,95. İkincisi de %40 indirimli bağa uyguna geliyor
Günlerden Gaziantep/27 :) bugün de çalışma olmasaydı iyiydi :/
Nasipse ikinci kez anne olucam, ilki normal doğmuştu ona rağmen dün acayip bı korku sardı içimi oturup ağladım nasıl doğacak bu ben vazgeçtim diyehalbuki kötü bir anım da yok
Walla kimseyi kırmayım diye hep yutuyorum ama 15467. Kez en iri sizin bebeğiniz olduğunu duyduk çok şükür. Yeter da. He en iyi sizsiniz, en sağlıklı bebek sizinki. Burda bebeğinin sağlığıyla ilgili kaygı duyan bir dünya insan var biraz empati!
Canım 32+2 de bebeğim sadece 1776 gr üstelik şekerim ve tek damarda direncim var, doktor bayramdan sonra kilo almamışsa karar vericem dedi kaygılı insanlardan biri de benim işte maalesefWalla kimseyi kırmayım diye hep yutuyorum ama 15467. Kez en iri sizin bebeğiniz olduğunu duyduk çok şükür. Yeter da. He en iyi sizsiniz, en sağlıklı bebek sizinki. Burda bebeğinin sağlığıyla ilgili kaygı duyan bir dünya insan var biraz empati!
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım bekliyoruz haberini
Sağol canım inşallahGüzel haberlerle gel inşallah hadi bakalım
Aynen canım ona kızıyorum, zaten doğumdan sonra hepimiz öyle ya da böyke toplumun baskısına maruz kalıncaz. Bir dr bir şey 1 kez söylenir 1000 kez değil. Hastanede yatanı var bebeği 3 hafta geriden geleni var. Bu kadar göze sokulmaz ki. Her 10 posttan biri bebeğim tosun gibi. Tamam olsun hrpimizin bebeği sağlıklı olsun zaten, gelişimleri güzel olsun. Ama başka insanlar bundan nasıl etkilenir diye düşünmek lazım.Saryacım doğru mu anlıyorum özellikle kilo eşittir sağlıklı algısı var. Sen buna kızıyorsun sanırım.Ben de birkaç mesajda yazdım onlar yaklaşık oluyor. Bebek öyle doğmayabiliyor. Genetik özellikler çok etkili. Özellikle doğum sonrası vs. ama yapacak bir şey yok
Yine kv geldi aklıma doğduktan sonra (benimkiler gayet iyi kilolarda doğdular) beslenme ve büyüme sürecinde benimkileri hep başkasının bebeleriyle kıyaslıyordu. Kendi kilo verme diyeti yapıyor bilmem kimin çocuk moccuk gibi. Ya kilo iyi bir şey değil kendin yaşıyorsun işte gel de anlat kv ye
Ben tatli hamur isi yemiyorum canim.Ben ceviz, badem,yogurt,sut,yumurta,çökelek ve tahin hic aksaadan yedim.Kendim de 7 kilo aldim.Yanlış yazmışım düzelttim 2400 falandı o zaman gittiğimizde. eşim de şok oldu. bana tatlı, hamurişi, pilav, makarna gibi şeyler yedirtmiyor evde çok karışıyor yediklerime. sanıyor ki ben hiç yemiyorum ama iş yerinde o yok diye canımın istediğini yiyorum valla. büyük ihtimalle o yüzden bebiş de tombiş oldu
Amin kuzum sağolAllah şifa versin canım hayırlı haberlerle gelin inşallah
Valla canım doktor bana haftasına göre iri dediğinden beri içim içimi yiyor iri olması sağlıklı çok iyi olduğu anlamına gelmiyor. Benim gizli şekerimden dolayı şişmiş çocuğum bunun vicdan azabını çok derinden yaşıyorum İnanWalla kimseyi kırmayım diye hep yutuyorum ama 15467. Kez en iri sizin bebeğiniz olduğunu duyduk çok şükür. Yeter da. He en iyi sizsiniz, en sağlıklı bebek sizinki. Burda bebeğinin sağlığıyla ilgili kaygı duyan bir dünya insan var biraz empati!
İnşallah yoktur canım çok sağolCanım benim Allah şifa versin umarım sorun yoktur kafanı rahatt tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?