2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok şükür kuzum çok şükür:) bizim burda hiç bayram havası yok. Yurtdisindakiler anlar beni
Bende dün danışmana sordum burda bayramlarda ne yapıyorsunuz diye, hani belki bi gece fln düzenleniyordur olur ya giysiler yemekler bayramlaşma fln. Burda öyle seyler yok dedi, üzüldüm.

Heh işte o çatal varya o çatal duygu karmaşası bi yandan kukumu gördüler utanıyorumm biryandan canım yanacak biryandan offf çok rezil görünüyorum bi yandan nerden girdim bu işlere ne ararsan var
Valla ne smearde zorlandım ne vajinal ultrasonda tamam çataldaydım ama saniyelik görmesiyle bakmaması bir oldu örtü vardı vs vs bu doğumhanenin ortası açık çatal dedim amannnn sal gitsin

Valla ne smearde zorlandım ne vajinal ultrasonda tamam çataldaydım ama saniyelik görmesiyle bakmaması bir oldu örtü vardı vs vs bu doğumhanenin ortası açık çatal dedim amannnn sal gitsin
Başa gelen çekilir artık kaçış yok keşke onlar hiç bakma fırsatı bulamadan ben pırt diye doğuruversem habire tuşe muşe yapınca benim doğurasım gelmez valla amibiyansım fena bozulur

Başa gelen çekilir artık kaçış yok keşke onlar hiç bakma fırsatı bulamadan ben pırt diye doğuruversem habire tuşe muşe yapınca benim doğurasım gelmez valla amibiyansım fena bozulur
Valla ben mutlu oldum neden çünkü doğumhane nasıl Bi yer gördüm rahatlama geldi açıkçası Bi daha tuşeden korkmam mesela daha serbest olurum aça aça alışırım belki
Bugün 2 tane arka arkaya bebek doğmuştu o mucizeyi düşündüm hayal kurdum aileleriyle konuştum falan

Bu mide bulantısı geri geldi diye aşırı tırsıyorum şuan yine kustum kızlar midemi mi üşüttüm acaba ya yoksa troid yada hormonlardan mı yine

Eşimede dedim 2 gün önce ağırlık hissediyorum aşşada sanki taş bağlamısın gibi diye aman inşallah göbek büyük diye falandır
Ben farkettiğimde doktora gittim hemen karnım aşağı inmiş diye doktor çocuk yukarıda korkacak bişey yok dedi ama bazen ayaktayken öyle ağırlık hissediyorum ki korkmuyor değilim yani

Kuzum ya sen maşallah yürek yemişsin benim olayım çok başka

İyi geceler herkese
Bayramınız şimdiden mübarek olsun.
Bizde ne Ramazan ne bayram havası olmuyor malum, imkanı olan ailesiyle zaman geçirsin, imkanı olmayan huzurlu bir kaç gün geçirsin inşallah..
Ağrısız sancısız bir kaç hafta diliyorum hepimize..

Ps: Bütün mesajlaşmaları okudum ama yazarsam destan olur

Şuraya pilates topu yutmuş bir ben bırakayım..
Mekan: H&M kabini..
Elbise: £17,99
Ben: +8 kilo
Bebek: Kim bilir ne halde
*Bi de önden foto ekliyim, belki elbiseyi beğenip almak isteyen olur

Eklentiler

• 2EAFAB32-0DE8-4AD3-8B16-DB399E1694AF.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 796A111F-6008-4C7E-84ED-88DEB44839B4.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 77
ya 8 kilo nedir ya ben 21 kilo aldım

ya 8 kilo nedir ya ben 21 kilo aldım
Sen 21 kilo al bi zahmet.. Kürdan mıydın çubuk kraker falan mıydın acabaa
Halen etek giyebilen, minnoş elbiselere bürünebilen birisin bence 21 değil 31 olsa da fıstıksın
Ps: İlk gebeliğimde 30 kilo aldım ben, 2. Gebelik öyle olmuyomuş onu anladım..

Doğumda sürekli tuşe mi yandık desene. Bana daha dogurmadan üç kere yapıldı. Saniyeler sürmesine rağmen ebeye ne zaman bitecek diye sordum kaç kez
Yani mecburen açılmaya bakıyorlar. Bir süre sonra rahatsızlık vermekten çıkıyor o bilr gelmiyor aklına heyecandan.
Kuzum sağlıkla gelsinler. Ne çektin be LaL, bir dizide Gonca Vuslateri diyordu ya. Kolestaz için ne yaptılar? Bence senin kuzular nazlı ve oyuncu sırf size oyun olsun diye yapıyorlar, senin daha var zamanın
Bugün itibariyle bu konuda cahil kalmadı herkes o çatala doğum öncesi çıkınca neler olacağını biliyor artık
Her hamiş bir gün çatalı tadacak şaka bir yana korkulacak bir şey değil. Kendinizi kasmamanız lazım sadece. Ama zaten çatı muayenesi haftasına geldi herkes. Mecbur bakacaklar. Sezaryen düşünmeyenlere tabi

Oneydi gııı:)
Insan hiç mi kilo almaz bu nedir ya
8 kilo nerdeki:)

Bende dün danışmana sordum burda bayramlarda ne yapıyorsunuz diye, hani belki bi gece fln düzenleniyordur olur ya giysiler yemekler bayramlaşma fln. Burda öyle seyler yok dedi, üzüldüm.
Aynen maalesef burda Kürtler ve Türklerde yok,ama diğer bütün muslumanlarda olan bir gelenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…