Bende dün danışmana sordum burda bayramlarda ne yapıyorsunuz diye, hani belki bi gece fln düzenleniyordur olur ya giysiler yemekler bayramlaşma fln. Burda öyle seyler yok dedi, üzüldüm.Çok şükür kuzum çok şükür:) bizim burda hiç bayram havası yok. Yurtdisindakiler anlar beni
Valla ne smearde zorlandım ne vajinal ultrasonda tamam çataldaydım ama saniyelik görmesiyle bakmaması bir oldu örtü vardı vs vs bu doğumhanenin ortası açık çatal dedim amannnn sal gitsinHeh işte o çatal varya o çatal duygu karmaşası bi yandan kukumu gördüler utanıyorumm biryandan canım yanacak biryandan offf çok rezil görünüyorum bi yandan nerden girdim bu işlere ne ararsan var
Başa gelen çekilir artık kaçış yok keşke onlar hiç bakma fırsatı bulamadan ben pırt diye doğuruversem habire tuşe muşe yapınca benim doğurasım gelmez valla amibiyansım fena bozulurValla ne smearde zorlandım ne vajinal ultrasonda tamam çataldaydım ama saniyelik görmesiyle bakmaması bir oldu örtü vardı vs vs bu doğumhanenin ortası açık çatal dedim amannnn sal gitsin
BebekMerhaba kızlar tahmin alabilir miyim 12 haftalikEki Görüntüle 2275823
Valla ben mutlu oldum neden çünkü doğumhane nasıl Bi yer gördüm rahatlama geldi açıkçası Bi daha tuşeden korkmam mesela daha serbest olurum aça aça alışırım belkiBaşa gelen çekilir artık kaçış yok keşke onlar hiç bakma fırsatı bulamadan ben pırt diye doğuruversem habire tuşe muşe yapınca benim doğurasım gelmez valla amibiyansım fena bozulur
Baksana nerde ne yazıyor
Doğumun başlamasına çok kısa bir süre kala, bebek en son dışarı çıkma hamlesini yapmadan hemen önce kısa bir süre daha beklemek üzere, aşağıya doğru son bir hamle daha yaparak annenin kasıklarına doğru gelir ve orada yerleşir.
Bebeğin pelvis kemikleri civarına yerleşmesi, anne adayı için çoğu kez oldukça rahatsız edici bir durum olabilir zira bacaklarını bile tam olarak kapatamaz, oturamaz, yürüyemez.
Bebeğin pelviste hissedilmesi doğumun 1-2 saat ila 1-2 gün arasında kesin olarak başlayacağının kanıtıdır.
Ben farkettiğimde doktora gittim hemen karnım aşağı inmiş diye doktor çocuk yukarıda korkacak bişey yok dedi ama bazen ayaktayken öyle ağırlık hissediyorum ki korkmuyor değilim yaniEşimede dedim 2 gün önce ağırlık hissediyorum aşşada sanki taş bağlamısın gibi diye aman inşallah göbek büyük diye falandır
Kuzum ya sen maşallah yürek yemişsin benim olayım çok başkaValla ben mutlu oldum neden çünkü doğumhane nasıl Bi yer gördüm rahatlama geldi açıkçası Bi daha tuşeden korkmam mesela daha serbest olurum aça aça alışırım belki
Bugün 2 tane arka arkaya bebek doğmuştu o mucizeyi düşündüm hayal kurdum aileleriyle konuştum falan
Ben bi kaç kere yedim çok mutlu oluyordum yiyince o yüzden zarardan çok faydası olmuştur mutluluk en önemli şey benceKızlar ben dayanamadim. Kokoreç yedim. Inş birşey olmaz...
ya 8 kilo nedir ya ben 21 kilo aldımİyi geceler herkese
Bayramınız şimdiden mübarek olsun.
Bizde ne Ramazan ne bayram havası olmuyor malum, imkanı olan ailesiyle zaman geçirsin, imkanı olmayan huzurlu bir kaç gün geçirsin inşallah..
Ağrısız sancısız bir kaç hafta diliyorum hepimize..
Ps: Bütün mesajlaşmaları okudum ama yazarsam destan olur
Şuraya pilates topu yutmuş bir ben bırakayım..
Mekan: H&M kabini..
Elbise: £17,99
Ben: +8 kilo
Bebek: Kim bilir ne halde
*Bi de önden foto ekliyim, belki elbiseyi beğenip almak isteyen olur
Valla yürek değil kuzum his yaKuzum ya sen maşallah yürek yemişsin benim olayım çok başka
Sen 21 kilo al bi zahmet.. Kürdan mıydın çubuk kraker falan mıydın acabaaya 8 kilo nedir ya ben 21 kilo aldım
Ilk başlarda hep alttan ultrasonla bakıyordu .simdide hep rahim ağzı uzunluğuna ve aciklik varmi diye parmakla da bakıyor:)Oda çokmuş ya neden ki
Yani mecburen açılmaya bakıyorlar. Bir süre sonra rahatsızlık vermekten çıkıyor o bilr gelmiyor aklına heyecandan.Doğumda sürekli tuşe mi yandık desene. Bana daha dogurmadan üç kere yapıldı. Saniyeler sürmesine rağmen ebeye ne zaman bitecek diye sordum kaç kez
Kuzum sağlıkla gelsinler. Ne çektin be LaL, bir dizide Gonca Vuslateri diyordu ya. Kolestaz için ne yaptılar? Bence senin kuzular nazlı ve oyuncu sırf size oyun olsun diye yapıyorlar, senin daha var zamanınYatıyorum canım aynı durum devam tüm ailem diken üstünde gece gündüz haber bekliyorlar, birde kolestaz çıktı şimdi onun için tedavi kan alımı yapılıyor günlük, hamilelikte yaşamadığım komplikasyon kalmadı diyebilirim.. bitsede gitsek modundayım artık
Her hamiş bir gün çatalı tadacakBugün itibariyle bu konuda cahil kalmadı herkes o çatala doğum öncesi çıkınca neler olacağını biliyor artık
Yok yok üşütme değil. Benimde bulantim oluyordu.Bu mide bulantısı geri geldi diye aşırı tırsıyorum şuanyine kustum kızlar midemi mi üşüttüm acaba ya yoksa troid yada hormonlardan mı yine
Oneydi gııı:)İyi geceler herkese
Bayramınız şimdiden mübarek olsun.
Bizde ne Ramazan ne bayram havası olmuyor malum, imkanı olan ailesiyle zaman geçirsin, imkanı olmayan huzurlu bir kaç gün geçirsin inşallah..
Ağrısız sancısız bir kaç hafta diliyorum hepimize..
Ps: Bütün mesajlaşmaları okudum ama yazarsam destan olur
Şuraya pilates topu yutmuş bir ben bırakayım..
Mekan: H&M kabini..
Elbise: £17,99
Ben: +8 kilo
Bebek: Kim bilir ne halde
*Bi de önden foto ekliyim, belki elbiseyi beğenip almak isteyen olur
Ay kahkaha attım yattığım yerdeOneydi gııı:)
Insan hiç mi kilo almaz bu nedir ya
8 kilo nerdeki:)
Aynen maalesef burda Kürtler ve Türklerde yok,ama diğer bütün muslumanlarda olan bir gelenekBende dün danışmana sordum burda bayramlarda ne yapıyorsunuz diye, hani belki bi gece fln düzenleniyordur olur ya giysiler yemekler bayramlaşma fln. Burda öyle seyler yok dedi, üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?