2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya benim çok sıkıntı smear, vajinal kültür, alttan usg beynim mıncıklanıyor adeta doktorların yüzüne istemsiz tekme atarım diye çok korkuyorum
Benimki tüp bebek, embriyo transfer anında çişini iyice tutman lazım yoksa görmüyorlar tam yeri. Bende iyice suyu içtim, kaçırdım kaçırayacağım, işte maksat bi kerede bitsin olmamış git su iç gel demesinler. Neyse çıktık çatala, bi doktor altta hazırlık yapıyo diğeri tam idrar keseme ultrason probuyla nasıl bastırıyor. Sıkıyorum dişimi yok, en sonunda dedim burda bi kaza çıkacak demedi demeyin, doktorum güldü ilk olmaz merak etme sorun değil neyseki korktuğum başıma gelmedi. Onlar alışık canım herşeye merak etme. Çişede, tekmeyede, tırnaklamayada, kakayada, kılada tüyede. Tam masadan kalkarkende hiç unutmam dediki; kız kardeşim senin gibi 20haftalık bebeklerini kaybetti sonraki gebeliğinde bebek doğmak bilmedi, suni sancı verdiler, inşallah seninde doğmaz bilmez indüksiyon başlanır dedi, bekliyoruz

Canım ya herbir süreci ayrı bir serüven beni o çatalda gören gülme kırizine girer töbe bismillah bacaklarım filan cin çarpmış gibi yamuluyo sıkacaz artık dişimizi mecbur hayırla sağlıkla vakitlice gelsinler yeterki

Ya benim çok sıkıntı smear, vajinal kültür, alttan usg beynim mıncıklanıyor adeta doktorların yüzüne istemsiz tekme atarım diye çok korkuyorum
Hahhaa atabilecek konumda olmuyorsun canım acıdan çok utanma oldu örtü yok bişey yok direk çıktım çatala yiğidin malı meydanda olur hesabı

Hahhaa atabilecek konumda olmuyorsun canım acıdan çok utanma oldu örtü yok bişey yok direk çıktım çatala yiğidin malı meydanda olur hesabı
Heh işte o çatal varya o çatal duygu karmaşası bi yandan kukumu gördüler utanıyorumm biryandan canım yanacak biryandan offf çok rezil görünüyorum bi yandan nerden girdim bu işlere ne ararsan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…